2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Şifa olsun aşıları. Bizimkine de iki aydır az almış diyor doktor. Ek gıdaya geçmedik, 6 ayın dolmasını bekledik. Bugün kontrolü vardı. Hem ek gıda hem tahıllı kaşık maması dedi. Almadım daha, muhtemelen almayacağım da. Ek gıda için de karmakarışık attı lafı ortaya. Ne yazılı bir kağıt ne düzenli bir açıklama

Cok fenayiz yine sorma, o kadar çok yoruyor ki beni sürekli ari gibi viz viz ya kucakta da durmuyor şu sıra, eşim de diyor ki bi derdi var he dedim ne derdi adamın genlerinde fenalık var,ınsallah sever cnm herşeyi ya bizimki doğru düzgün sebze yemiyor

Bizimki de hep kucakta olacak ama benim kucağımda ve hep eğlenceli bir şeyler yapacağız ama hep. İnşallah alışırlar ve yerler. İştahlı çocuk iyidir. Yeğenlerim hep güzel güzel yediler. Çok daha az yoruluyor insan o zaman

ANKHESPAATEN Bileziği ne yapcan kız, bez parasını karşılasa daha kârlı çıkarsın sanki bugün köyümüze gittik gezdik geldik çok şükür ses etmedi küçük hanım. Hava da çok sıcaktı gelince banyo yaptırdım. Ama uyku uçtu kaçtı gitti. Huysuzluk tavan yaptı,hamam da kavga eden teyzeler gibi karşılıklı söylenerek uyuttum. Yarım saat geçmedi uyandı şimdi yine ayakta pışşşşş pışşşşş.

Bez ve üç ayda bi değişen kıyafetler
Ayyy babamız duymasın önce ben ona alıştırarak söyleyim
Benim adam ne o dünürünle mi konusuyon yine diyo ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…