Benim kız da 4te bir uyandı emdi sonra yatakta mıkırdandı durdu , baktım yanlamasına dönmüş beşikte bacaklar sarkmış dışarı . Yanını kapamam lazım artık demek ki .Gözümden uyku akıyor,oturduğum yerde uyuyup kalabilirim. 4 buçukta uyandı emzirdim yatırdım,6 da tekrar uyandı bezini değiştirdim tekrar emzirdim ama acıkmamış olmalı ki hepsini kustu. Aç değilsen emme yavrum niye telef ediyorsun cağnım sütü. Neyse telef işinden sonra kostüm değiştirdik halıda çığlık çığlığa yuvarlandık. Koltuğun altına sığmadığı için ağladık. Yorulup uyusun da bende devrileyim diye bakıyorum. Ben yatarım erkeklerim kalkar
Senin oğlan tam bir asiMaşallah ya sevindim cnm, bizim kurtlu 15 20 dklik yolda bile durmuyor, dedim bugün kurt var sende heralde
Bu 4 sihirli saat mi acaba bizde 4 te ayaktaydik hanımefendi uyanmış kendi kendine konuşmakta idi henüz sabah olmadığına ikna etmek baya zaman aldıBenim kız da 4te bir uyandı emdi sonra yatakta mıkırdandı durdu , baktım yanlamasına dönmüş beşikte bacaklar sarkmış dışarı . Yanını kapamam lazım artık demek ki .
Bencede kapatman da fayda var. Ağlamak için bir bahaneyi ortaya çıkmadan kaldırmış olursun belkide.Benim kız da 4te bir uyandı emdi sonra yatakta mıkırdandı durdu , baktım yanlamasına dönmüş beşikte bacaklar sarkmış dışarı . Yanını kapamam lazım artık demek ki .
Onlar ne zaman oldu derlerse o zaman sabah oluyorBu 4 sihirli saat mi acaba bizde 4 te ayaktaydik hanımefendi uyanmış kendi kendine konuşmakta idi henüz sabah olmadığına ikna etmek baya zaman aldıkapat canım Allah korusun dengeyi sağlayamaz falan
Sabah olsun da , öğle uykusu nereye gitti bu saat oldu hala uyumadı gözünden uyku akıyor halbukiOnlar ne zaman oldu derlerse o zaman sabah oluyor
Valla artık uyumuyo daaa düzgün emmiyo daaaa bezler hep sarı sarıSabah olsun da , öğle uykusu nereye gitti bu saat oldu hala uyumadı gözünden uyku akıyor halbuki
Cok hareketliydi hemde geceleri falan amam saga sola donmuyeyim de uyanmasın derdim o dereceBende annemlere kızıyorum gezmeye onlar alıştırdı , eşim birdaha çocuğumuz olursa yattığı yerde oyalayalim hemen gezmeye alışmasin diyorkarnındayken de hareketli miydi burcu, benim kız çok fenaydı simdide öyle hiç durmuyor
Günaydın kızlar. Bizim hatunda bugünlerde yabanileşmeye başladı. İkidir kayınvalidemler geliyor sevmeye ama çocuk bırakın kucaklarına gitmeyi ismini söyleseler bile katıla katıla ağlıyor. Dün arkadaşlarla pikniğe gittik,arkadaşın birine yine aynı tepkiyi verdi diğerine kendiliğinden atıldı. Şimdiii kayınvalidem renkli gözlü,bahsettiğim arkadaşta renkli gözlü. Acaba bu cücüş yeşil gözden mi korkuyor diyeceğim ama dedesine de gitmedi.
Sorma ya annem bugün ben nasıl bakicam buna diyorSenin oğlan tam bir asi
Benimkide öyle gece 2 saate kalkıp sagsam mi diyorum iyce bitmesin diye ama o kadar yoruluyorumki hiç gözüm yemiyorValla artık uyumuyo daaa düzgün emmiyo daaaa bezler hep sarı sarı
Kopyala yapıştır benim kızCok hareketliydi hemde geceleri falan amam saga sola donmuyeyim de uyanmasın derdim o dereceson günlere yakın eşime dedim yürü doktora gidiyoruz bişey oldu dedim oda korktu noldu hareket mi etmiyor dedi yok deidm durmuyor yerinde bişey oldu zaten cok küçükken başladı ultrasonda hareketleri ve çok erken hissettim hareketlerini, banyo yaparken bile kıpır kıpır kurtlu
Annem baktı , diş gelir 15-20 güne dedi de görcez bakalımBenimkide öyle gece 2 saate kalkıp sagsam mi diyorum iyce bitmesin diye ama o kadar yoruluyorumki hiç gözüm yemiyor
Kopyala yapıştır benim kız
Benim kız normaldi , belli saatleri vardı hep tepik hıçkırık falan . Şuan çok hareketli amaCok hareketliydi hemde geceleri falan amam saga sola donmuyeyim de uyanmasın derdim o dereceson günlere yakın eşime dedim yürü doktora gidiyoruz bişey oldu dedim oda korktu noldu hareket mi etmiyor dedi yok deidm durmuyor yerinde bişey oldu zaten cok küçükken başladı ultrasonda hareketleri ve çok erken hissettim hareketlerini, banyo yaparken bile kıpır kıpır kurtlu
Kiz gel beşik kertmesi yapalımBenimkide öyle gece 2 saate kalkıp sagsam mi diyorum iyce bitmesin diye ama o kadar yoruluyorumki hiç gözüm yemiyor
Kopyala yapıştır benim kız
Demek öyle de oluyomuş, benim eşim cok fenaymış ya ona çekmiş oğlum, gerci hala fena da neyseeeBenim kız normaldi , belli saatleri vardı hep tepik hıçkırık falan . Şuan çok hareketli ama
Ooh yarasın. Alem bu sıpalar ya. Bir şeyi düzeltiyorsun diğeri bozuluyor. Akıbeti ne oldu? Ben günlerdir pertingen. Bugün kontrole gittik. Yarın ek gıda için tadımlara başlayacağız inşallah becerebilirsek
Hadi ya! Kolay oldu mu bari, hı, içinize sindi mi???