2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın kızlar. Bizim hatunda bugünlerde yabanileşmeye başladı. İkidir kayınvalidemler geliyor sevmeye ama çocuk bırakın kucaklarına gitmeyi ismini söyleseler bile katıla katıla ağlıyor. Dün arkadaşlarla pikniğe gittik,arkadaşın birine yine aynı tepkiyi verdi diğerine kendiliğinden atıldı. Şimdiii kayınvalidem renkli gözlü,bahsettiğim arkadaşta renkli gözlü. Acaba bu cücüş yeşil gözden mi korkuyor diyeceğim ama dedesine de gitmedi.

Gözümden uyku akıyor,oturduğum yerde uyuyup kalabilirim. 4 buçukta uyandı emzirdim yatırdım,6 da tekrar uyandı bezini değiştirdim tekrar emzirdim ama acıkmamış olmalı ki hepsini kustu. Aç değilsen emme yavrum niye telef ediyorsun cağnım sütü. Neyse telef işinden sonra kostüm değiştirdik halıda çığlık çığlığa yuvarlandık. Koltuğun altına sığmadığı için ağladık. Yorulup uyusun da bende devrileyim diye bakıyorum. Ben yatarım erkeklerim kalkar

Benim kız da 4te bir uyandı emdi sonra yatakta mıkırdandı durdu , baktım yanlamasına dönmüş beşikte bacaklar sarkmış dışarı . Yanını kapamam lazım artık demek ki .

Benim kız da 4te bir uyandı emdi sonra yatakta mıkırdandı durdu , baktım yanlamasına dönmüş beşikte bacaklar sarkmış dışarı . Yanını kapamam lazım artık demek ki .
Bu 4 sihirli saat mi acaba bizde 4 te ayaktaydik hanımefendi uyanmış kendi kendine konuşmakta idi henüz sabah olmadığına ikna etmek baya zaman aldı kapat canım Allah korusun dengeyi sağlayamaz falan

Bencede kapatman da fayda var. Ağlamak için bir bahaneyi ortaya çıkmadan kaldırmış olursun belkide.

Cok hareketliydi hemde geceleri falan amam saga sola donmuyeyim de uyanmasın derdim o derece son günlere yakın eşime dedim yürü doktora gidiyoruz bişey oldu dedim oda korktu noldu hareket mi etmiyor dedi yok deidm durmuyor yerinde bişey oldu zaten cok küçükken başladı ultrasonda hareketleri ve çok erken hissettim hareketlerini, banyo yaparken bile kıpır kıpır kurtlu

Senin oğlan tam bir asi
Sorma ya annem bugün ben nasıl bakicam buna diyor cok asiri kucakçı cok fena ya

Valla artık uyumuyo daaa düzgün emmiyo daaaa bezler hep sarı sarı
Benimkide öyle gece 2 saate kalkıp sagsam mi diyorum iyce bitmesin diye ama o kadar yoruluyorumki hiç gözüm yemiyor
Kopyala yapıştır benim kız

Benim kız normaldi , belli saatleri vardı hep tepik hıçkırık falan . Şuan çok hareketli ama

N Neal benim pasa bu kez yedi muzu ama korkuyorum ya kabız yaparsa diye çok veremedim, bide dün kabak havuç yaptım karışık yemedi ya, meyve tadı aldı ya ondan heralde
Ooh yarasın. Alem bu sıpalar ya. Bir şeyi düzeltiyorsun diğeri bozuluyor. Akıbeti ne oldu? Ben günlerdir pertingen. Bugün kontrole gittik. Yarın ek gıda için tadımlara başlayacağız inşallah becerebilirsek

Kızlar selam Benim kızın 2 dişi çıktı biliyosunuz, üsttekiler de gelmek üzere sanırım, pek bir huysuz bu aralar yine. Pazartesi doktordaydık 350 gr almış, geçen ay kaşık mamasına geçebilirsin demişti ama ben anne sütüyle 1 ay daha devam etmek istedim, dolayısıyla bu ay kilo alımını az buldu ve ek gıdaya hızlı bi geçiş yaptık, ilk gün bal kabağı verdim 3 gün denedim, güzel yedi, sonra normal yeşil kabak 2 gün denedim, anladım ki biraz cıvık yapınca daha iyi yiyor. Bugün yeşil kabak ve kaşık mamasını karıştırıp verdim, biraz da zeytin yağı koydum, öğlen yedi, akşam yatmadan da yedirir yatırırım dedim ama erken uyuyacağı tuttu Dün gece saat başı uyandı mesela. Ben bu çocuğun uyku düzenini anlayamıyorum henüz. Pazartesi günü menenjit 2. Doz oldu, 2 gün ateşliydi, ilk gün 2 kez calpol verdim, 3. Kez verdiğimi kustu gece, çok ağladı yazık, babası ılık duşa soktu rahatlayıp uyudu, emzirirken de ıslak bez koydum alnına bacaklarına. 38 den düşmedi de artmadı da, öyle ilaçsız atlatmış olduk. Bu arada 5. Ay aşıları da yapılacak, pazartesi de ateş bekliyor bizi maalesef. Bizde durumlar böyle. Hala sırt üstüne dönemiyor ama çabalıyor, artık oturmaya da başladım yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…