Zamane kız babaları da tuhaf. E buldu tabii sayfiye yerinde yaşayan yağuşuklu çocuğu. Dalından limon koparıp yeme fikri de hoşuna gitmiş olabilir. Muz da var ama muz vermeyebilirmiş. Var ama yok gibiBez ve üç ayda bi değişen kıyafetler
Benim adam ne o dünürünle mi konusuyon yine diyo ;D
Tam babası kılıklı vallaO kendisi yiyor gibi daha çok ama...
Muz da yok limon da yok . Göstertip göstertip vermedi bizeZamane kız babaları da tuhaf. E buldu tabii sayfiye yerinde yaşayan yağuşuklu çocuğu. Dalından limon koparıp yeme fikri de hoşuna gitmiş olabilir. Muz da var ama muz vermeyebilirmiş. Var ama yok gibi
Di mi ya hiç de "Sütleri çeker" demedi. Halbuki çeker, kendisi de çok iyi biliyorMuz da yok limon da yok . Göstertip göstertip vermedi bize
Ooh yarasın. Alem bu sıpalar ya. Bir şeyi düzeltiyorsun diğeri bozuluyor. Akıbeti ne oldu? Ben günlerdir pertingen. Bugün kontrole gittik. Yarın ek gıda için tadımlara başlayacağız inşallah becerebilirsek
Süt çekim yasası kanuna göre arkamdan konuşmaktan sizi tevkif ediyorumDi mi ya hiç de "Sütleri çeker" demedi. Halbuki çeker, kendisi de çok iyi biliyor
Benimki babasında duruyor cok şükür ama oda vardiyalı çalıştığı için sınırlı bakabiliyor, sorma ya benimki ek gıdayı yese de illa o meme agzina giricek, ah çocuğum toksun işte emmesene diyorum ama nafileBizimki de hep kucakta olacak ama benim kucağımda ve hep eğlenceli bir şeyler yapacağız ama hep. İnşallah alışırlar ve yerler. İştahlı çocuk iyidir. Yeğenlerim hep güzel güzel yediler. Çok daha az yoruluyor insan o zaman
Demi ya kız babalari bi başka oluyor l, hassas oluyorlarAyyy babamız duymasınönce ben ona alıştırarak söyleyim
Hadi bakalım hayırlı olsun, tahıllı kaşık maması bana geçen ay başla dedi aslında, başlamamıştım, hatta kavanoz değil de toz şeklinde olandan almıştım yulaf unu. Bu ay kavanoz aldım, açıldıktan sonra 3 gün kullanabiliyosun, her akşam yatmadan, içine sebze karıştırarark vereceğim, böylece 1 kavanozu 3 gün kullanacağım, zaten içindeki o kadar fazla ki mümkün değil bitiremez. Tahıla da ihtiyaçları var diye böyle bir yol izliyorum bakalım. Bugğn de keçi yoğurdu denedik, sevdi gibi, kaynanamgildeyim, yapıyolar sağolsunlar ama mesela yoğurdu tüm kapta yapmış, mecbur içinden tahta kaşıkla alıp kasede veriyorum, kendi annem böyle bişry yapmıl olsa kıyameti koparırdımŞifa olsun aşıları. Bizimkine de iki aydır az almış diyor doktor. Ek gıdaya geçmedik, 6 ayın dolmasını bekledik. Bugün kontrolü vardı. Hem ek gıda hem tahıllı kaşık maması dedi. Almadım daha, muhtemelen almayacağım da. Ek gıda için de karmakarışık attı lafı ortaya. Ne yazılı bir kağıt ne düzenli bir açıklama
Aynen yaa tv izlerken kız isteme falan çıkınca değiştiriyor artıkDemi ya kız babalari bi başka oluyor l, hassas oluyorlar
Doktor liste verdi mi?
Bize liste miste yok. Biz ayakta karşısınds dikilirken sıraladı hepsini taramalı tüfek gibi. Akılda tutmak mümkün değilm Sabahları da tahıllı kaşık maması verirsin anne sütüylr hazırlayıp dedi. Bitti gitti. Ek gıdaya geçmiş olduk böylece. Bir sonraki kontrolde "Kebap, çay, kahve verebilir miyiz?" diye soracağımHadi bakalım hayırlı olsun, tahıllı kaşık maması bana geçen ay başla dedi aslında, başlamamıştım, hatta kavanoz değil de toz şeklinde olandan almıştım yulaf unu. Bu ay kavanoz aldım, açıldıktan sonra 3 gün kullanabiliyosun, her akşam yatmadan, içine sebze karıştırarark vereceğim, böylece 1 kavanozu 3 gün kullanacağım, zaten içindeki o kadar fazla ki mümkün değil bitiremez. Tahıla da ihtiyaçları var diye böyle bir yol izliyorum bakalım. Bugğn de keçi yoğurdu denedik, sevdi gibi, kaynanamgildeyim, yapıyolar sağolsunlar ama mesela yoğurdu tüm kapta yapmış, mecbur içinden tahta kaşıkla alıp kasede veriyorum, kendi annem böyle bişry yapmıl olsa kıyameti koparırdımbi de bezelye ya da enginar yemesi lazım, kabaktan başka sebzelere geçmek lazım, buzlukta var demişti kv, gel gör ki hiç bişey yok ne bezelye ne enginar. Mecburen sebzeler bitmeden yoğurda geçtim. Bize doktor şöyle bi çizelge verdi
Önce 3 gün kuralıyla sebze veriyoruz
Kabak, enginar, patates, tatlı patates, bezelye, havuç, taze fasülye
Sonra yoğurt
Sonra meyveler, elma armut muz şeftali kayısı, çok az karpuz.
Hepsi 3 er gün kuralıyla veriliyor
Süt çekim yasası kanuna göre arkamdan konuşmaktan sizi tevkif ediyorum
Ya sen buna ne bakıyorsun. Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış. Haklı olan biziz. Bütün yasalar bizim lehimize. Süt çekim yasası dediği şey bile ona "Utanmıyor musun bu anaların sütünü bir şeyler çektirmeye?" diyor
Ay demi ne rahat ederim vallaAynen yaa tv izlerken kız isteme falan çıkınca değiştiriyor artıkdedim az önce bak böyle böyle diyee, şşşşşt ne diyorlarmis kiziiim diyor kızına burcu artık ben kız anası olarak bir koluma kizimi bir koluma damadimi alır gezdiririm gezmek istiyorlar ya,sende kaynana olarak bi köşede kahveni yudumlarsin keyfine bakarsın
Yaa niye öyle yaptı ki acaba, haftaya gidicez biz, liste verirse Atarım, netten bak istersen, ilk sebzelerle başlıyorsun 3 gün kuralı var araya yoğurt karıştırdım ben sonra meyvelerBize liste miste yok. Biz ayakta karşısınds dikilirken sıraladı hepsini taramalı tüfek gibi. Akılda tutmak mümkün değilm Sabahları da tahıllı kaşık maması verirsin anne sütüylr hazırlayıp dedi. Bitti gitti. Ek gıdaya geçmiş olduk böylece. Bir sonraki kontrolde "Kebap, çay, kahve verebilir miyiz?" diye soracağım
Ya sen buna ne bakıyorsun. Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış. Haklı olan biziz. Bütün yasalar bizim lehimize. Süt çekim yasası dediği şey bile ona "Utanmıyor musun bu anaların sütünü bir şeyler çektirmeye?" diyor
Bak sende diğer kv ler gibi olmaya başladın hemen, çaktırmadan 5 gün bana birakiyosun gezdirme olayını, 2 günde kendin gezidreceksin demek, sonra da bende gezdirdim olacak adın demiAy demi ne rahat ederim vallaarada değişiriz ben gelinimi de alırım, benim eşim cok sever gezmeyi gezdirmeye, sen hafta sonları bize getir kızı, hafta içi benim oğlanı al
Hakkaten ya hemen damat anneliği geldi üstümeBak sende diğer kv ler gibi olmaya başladın hemen, çaktırmadan 5 gün bana birakiyosun gezdirme olayını, 2 günde kendin gezidreceksin demek, sonra da bende gezdirdim olacak adın demineyse sizin ora yeşillik güzel, babamız izin verirse geliriz
Dur daha 6 aylık bile olmadık babasının sözünü de dinlesin birazHakkaten ya hemen damat anneliği geldi üstümeyaa çok güzel bursa gerçekten, bi sürü gezicek yer var, aa olmaz artık kız bizim izine gerek yok
E tamam madem, alana kadar dinlicez mecburen sözünüzüDur daha 6 aylık bile olmadık babasının sözünü de dinlesin biraz