2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar selam 👋🏻 Benim kızın 2 dişi çıktı biliyosunuz, üsttekiler de gelmek üzere sanırım, pek bir huysuz bu aralar yine. Pazartesi doktordaydık 350 gr almış, geçen ay kaşık mamasına geçebilirsin demişti ama ben anne sütüyle 1 ay daha devam etmek istedim, dolayısıyla bu ay kilo alımını az buldu ve ek gıdaya hızlı bi geçiş yaptık, ilk gün bal kabağı verdim 3 gün denedim, güzel yedi, sonra normal yeşil kabak 2 gün denedim, anladım ki biraz cıvık yapınca daha iyi yiyor. Bugün yeşil kabak ve kaşık mamasını karıştırıp verdim, biraz da zeytin yağı koydum, öğlen yedi, akşam yatmadan da yedirir yatırırım dedim ama erken uyuyacağı tuttu🤦🏻‍♀️ Dün gece saat başı uyandı mesela. Ben bu çocuğun uyku düzenini anlayamıyorum henüz. Pazartesi günü menenjit 2. Doz oldu, 2 gün ateşliydi, ilk gün 2 kez calpol verdim, 3. Kez verdiğimi kustu gece, çok ağladı yazık, babası ılık duşa soktu rahatlayıp uyudu, emzirirken de ıslak bez koydum alnına bacaklarına. 38 den düşmedi de artmadı da, öyle ilaçsız atlatmış olduk. Bu arada 5. Ay aşıları da yapılacak, pazartesi de ateş bekliyor bizi maalesef. Bizde durumlar böyle. Hala sırt üstüne dönemiyor ama çabalıyor, artık oturmaya da başladım yavaştan
Şifa olsun aşıları. Bizimkine de iki aydır az almış diyor doktor. Ek gıdaya geçmedik, 6 ayın dolmasını bekledik. Bugün kontrolü vardı. Hem ek gıda hem tahıllı kaşık maması dedi. Almadım daha, muhtemelen almayacağım da. Ek gıda için de karmakarışık attı lafı ortaya. Ne yazılı bir kağıt ne düzenli bir açıklama

Ooh yarasın. Alem bu sıpalar ya. Bir şeyi düzeltiyorsun diğeri bozuluyor. Akıbeti ne oldu? Ben günlerdir pertingen. Bugün kontrole gittik. Yarın ek gıda için tadımlara başlayacağız inşallah becerebilirsek
Cok fenayiz yine sorma, o kadar çok yoruyor ki beni sürekli ari gibi viz viz ya kucakta da durmuyor şu sıra, eşim de diyor ki bi derdi var he dedim ne derdi adamın genlerinde fenalık var,ınsallah sever cnm herşeyi ya bizimki doğru düzgün sebze yemiyor

Cok fenayiz yine sorma, o kadar çok yoruyor ki beni sürekli ari gibi viz viz ya kucakta da durmuyor şu sıra, eşim de diyor ki bi derdi var he dedim ne derdi adamın genlerinde fenalık var,ınsallah sever cnm herşeyi ya bizimki doğru düzgün sebze yemiyor
Bizimki de hep kucakta olacak ama benim kucağımda ve hep eğlenceli bir şeyler yapacağız ama hep. İnşallah alışırlar ve yerler. İştahlı çocuk iyidir. Yeğenlerim hep güzel güzel yediler. Çok daha az yoruluyor insan o zaman

ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN Bileziği ne yapcan kız, bez parasını karşılasa daha kârlı çıkarsın sanki 🤪 bugün köyümüze gittik gezdik geldik çok şükür ses etmedi küçük hanım. Hava da çok sıcaktı gelince banyo yaptırdım. Ama uyku uçtu kaçtı gitti. Huysuzluk tavan yaptı,hamam da kavga eden teyzeler gibi karşılıklı söylenerek uyuttum. Yarım saat geçmedi uyandı şimdi yine ayakta pışşşşş pışşşşş.

ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN Bileziği ne yapcan kız, bez parasını karşılasa daha kârlı çıkarsın sanki 🤪 bugün köyümüze gittik gezdik geldik çok şükür ses etmedi küçük hanım. Hava da çok sıcaktı gelince banyo yaptırdım. Ama uyku uçtu kaçtı gitti. Huysuzluk tavan yaptı,hamam da kavga eden teyzeler gibi karşılıklı söylenerek uyuttum. Yarım saat geçmedi uyandı şimdi yine ayakta pışşşşş pışşşşş.
Bez ve üç ayda bi değişen kıyafetler :KK70:
Ayyy babamız duymasın 🤭🤭🤭 önce ben ona alıştırarak söyleyim 🤣
Benim adam ne o dünürünle mi konusuyon yine diyo ;D

X