- 8 Eylül 2021
- 1.863
- 2.848
Gece beni emip uyuyor kizim o yüzden yetiyor diye düşünüyorum ama gunduz yetmiyor benimde zaten mama meme veriyordum günde 1 kez mamamiz vardı simdi 2 kez veriyorum.. keçi sütünü Dr a sorup bende vereyim, zaten 2 3 haftadır gunduz emzirmek zorlaştı azcık emip oyuncaklarına etrafa bakmak istiyor hiç bir şey bulamazsa kıyafetimle ayaklarıyla oynuyor ve çok çok açıkmadan gelip emmiyor resmen aç aç geziyor , oyun oynarken yere yatırdığımda bende yanına uzanayım o gelsin 2 3 çeksin sonra gidip oynasın gelsin tekrar 2 3 süt çeksin istiyor ama beni öyle de yoruyor en azından o kendi oynasın o arada yemek falan yapayım istiyorumÇok sağol canım benim evet ne cok üzülüp ağlamıştım.. gerçekten çabuk toparlıyorlarmıs biz emzirme döneminde ayda 1 kutu golden goat kullanıyorduk. Gecede bir şişe içiyordu ek gıdaya geçince geceleri mama yerine keçi sütü vermeye basladım. Bir şişe mama yerine keçi sütü içiyor. Kaşık mamasınıda tatile gidiyoruz diye yolda veririm mantığıyla almıştım. Bir paket kullandık sadece hipp’in organik meyveli sütlüsünü. Öğle aaralarında paket bitene kadar onu vermiştim. Bunun dışında da kahvaltısına bebe bisküvisi +yumurta veya peynir vyea yoğurt şeklinde veriyordum. Bisküviyi max 2 adet veriyordum. Şuan ise bisküviyi kestim kaşık mamamız bitmişti zaten. Geceleri bir şişe keçi sütü veriyorum çünkü gece kendi sütüm yetmiyor artık