- 19 Mayıs 2022
- 511
- 767
- 39
O da güzel olur iyi fikirAaaaa ağlayacak ne var sizinki daha gür çıkacaktır belki
Bebegin heykeli mi yoksaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da güzel olur iyi fikirAaaaa ağlayacak ne var sizinki daha gür çıkacaktır belki
Bebegin heykeli mi yoksaaa
3.50'de uyansa ne yapacaktın? "Kalk benimle sohbet et" deseEvet benim oğlum bu sabah bayram namazı için uyandi 5 de, babasıyla cok gitmek istiyor sanırım
Aman gece uyudun mu diye sorsana, 10de yattı sözde kac kere kalktı sayamadım yine3.50'de uyansa ne yapacaktın? "Kalk benimle sohbet et" dese
Gece ben de uyumadım ama deli dürtmüş ondan Çocuğumun bir kabahati yokAman gece uyudun mu diye sorsana, 10de yattı sözde kac kere kalktı sayamadım yine
Ahh kaderdasim bizde öyle kaç kez kalkti bilmiyorum yalnız değilsinAman gece uyudun mu diye sorsana, 10de yattı sözde kac kere kalktı sayamadım yine
Kalmaz sanmam, olmazsa sarımsak falan süreriz çıkarya kel kalırsa
Bende manyak gbi 11 e kadar uyuyamadim döndüm yataktaGece ben de uyumadım ama deli dürtmüş ondan Çocuğumun bir kabahati yok
Hep mi öyle cnmAhh kaderdasim bizde öyle kaç kez kalkti bilmiyorum yalnız değilsin
Benim ki 6.30dq kalktıOhh bugün tün bebekler bayram heyecanı ile erkenden uyanmış demek ki. Biz de 04:40 da online’dık.
Herkese iyi bayramlar
Ben yatağa 12'de girdimBende manyak gbi 11 e kadar uyuyamadim döndüm yatakta
4.5 aylıktan sonra gece uykuları bozuldu cnmHep mi öyle cnm