2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Anlamadım gitti Yaa valla bıktım artık . Sağ meme , bir süre emzirmeyeyim hemen topuz topuz oluyor . Sadece bu gece vermedim onu bebeye o kadar . Doktora gitmekte istemiyorum artık :KK43:
Acıdığı için mi emzirmedin

May diyır dayri ;

sanırım sevgili memem tekrar tıkanmaya çalışıyor , öyle heyecanlıyım ki , içim kıpır kıpır :işsiz:

Anlamadım gitti Yaa valla bıktım artık . Sağ meme , bir süre emzirmeyeyim hemen topuz topuz oluyor . Sadece bu gece vermedim onu bebeye o kadar . Doktora gitmekte istemiyorum artık :KK43:
Geçenlerde aylaaar sonra ilk defa uzun süre emmedi diye biraz şişti. Ben ondan bile tırsıp sağdım. Pek bir şey çıkmadı ama insanın bir tarafı yemiyor işte

Merhaba kızlar bende bugün yogurta başladım ne yapicami da bilmiyorum aslında birinci gün 1 çay kaşığı yoğurt diyorlar 2. Gün 2 çay kaşığı diyorlar peki sonra yani ne nasıl olur bilemedim her yerde bişey yazıyor tecrübeliler size sesleniyorz:)) 5 ay 1 haftalık oldu 1 çay kaşığı kadar yoğurt verdim bugün sevdi de yoğurdu hatta ikinci çay kaşığıni de yedi gibi erken mi başladım biraz daha mı dursaydim.bilemedim
Bizde tam 5 ay 1 haftaligiz 😊1.gun 1 kaşık 2.gun 2 kaşık 3.gun 3 kaşık dedi bizim Dr, sonra başka veriyorsun , her yeni verdiğini sabah veriyorsun alerji falan yaparsa gün içinde gör diye. Biz mamayi bırakmak istiyoruz bizim 2 öğün oluyor o yüzden, biri meyve biri sebze..birde doktor ilk hafta kaşık hesabi yapıyoruz fazla istese de vermiyoruz dedi, yediği kadar su veriyoruz hemen dedi emmek isterse arkasına bekleyebiliyorsak 15 dk bekleyeceğiz dedi bekleyemiyorsak emzorebilirsin dedi
May diyır dayri ;

sanırım sevgili memem tekrar tıkanmaya çalışıyor , öyle heyecanlıyım ki , içim kıpır kıpır :işsiz:
Şuan tam olarak seninle aynı duygudayim

Geçenlerde aylaaar sonra ilk defa uzun süre emmedi diye biraz şişti. Ben ondan bile tırsıp sağdım. Pek bir şey çıkmadı ama insanın bir tarafı yemiyor işte
Benimki hemen nohut gibi oluyor çok kısa sürede oyleyken saginca da daha beter büyüyor sertlikler , nasıl iş anlamadım ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN da öyle galiba 😔

Bizde tam 5 ay 1 haftaligiz 😊1.gun 1 kaşık 2.gun 2 kaşık 3.gun 3 kaşık dedi bizim Dr, sonra başka veriyorsun , her yeni verdiğini sabah veriyorsun alerji falan yaparsa gün içinde gör diye. Biz mamayi bırakmak istiyoruz bizim 2 öğün oluyor o yüzden, biri meyve biri sebze..birde doktor ilk hafta kaşık hesabi yapıyoruz fazla istese de vermiyoruz dedi, yediği kadar su veriyoruz hemen dedi emmek isterse arkasına bekleyebiliyorsak 15 dk bekleyeceğiz dedi bekleyemiyorsak emzorebilirsin dedi

Ben deliricem artık Yaa , normal bir hayat yaşayamıyorum :KK43:

Çok güzelmiş hadi bakalım bende bugün 2.gun 2 kaşık yoğurt verdim sevdi yedi de .bende öğlen de şeftali vermeyi düşünüyordum. O zaman vermiyim yarın da yoğurt vereyim ondan sonra ki gun şeftali tattirayim...taktım seftaliye 😅

IMG_20220711_133451_8.jpg
Kızım sabırla bu arkadaşın büyümesini bekliyor :kk77:

Ben deliricem artık Yaa , normal bir hayat yaşayamıyorum :KK43:
Sabretcez canım,ben o sanki mememi kesiyorlarmis gibi olan ağrıya o kadar alismisimki , dün her şey normaldi acaba uyuştu falan mı acı hissetmiyorum diye kendimi yoklarken buldum 🤦‍♀️ biraz daha sabretcez
Çok güzelmiş hadi bakalım bende bugün 2.gun 2 kaşık yoğurt verdim sevdi yedi de .bende öğlen de şeftali vermeyi düşünüyordum. O zaman vermiyim yarın da yoğurt vereyim ondan sonra ki gun şeftali tattirayim...taktım seftaliye 😅
Bizde mesela şöyle, ilk gün sabah 1 kaşık kiraz, ikinci gün sabah 1 kaşık kabak, öğlen 2 kaşık kiraz, üçüncü gün sabah 1 kaşık kayısı öğlen 2 kaşık kabak akşam 3 kaşık kiraz, dördüncü gün sabah 1 kaşık patatese başlanıyor gibi devam ediyor sonra kapya biber var ama bana biraz fazla gibi geliyor ilk hafta için, ama Dr fazla değil dedi.bizde alerji şüphesi olduğundan yoğurt vermiyorum şuan ama Dr yogurtada başlayacaktık o önemli normalde dedi.ben gecen şeftali suyu verdim 1 kaşık kaşığı da yiyecekti nerdeyse 🤣
Eki Görüntüle 3096499
Kızım sabırla bu arkadaşın büyümesini bekliyor :kk77:
Amaniiiiin kendi gibi minnak karpuzu 🤩

Güzel anneler demir damlasını sabah akşam mı veriyorsunuz, iki gündür kullanıyoruz dilimizde sari boya kalmış gibi bir şey oldu sizde de oldu mu, bu arada damlamiz ferrum hausman başka kullanan var mi

Nasılsıniz kızlar nasıl gidiyor bayram
Hangi bayram? İlk gün annemlere gittik, bitti bayram. Park mesaimiz devam etmektedir. Bıyur gel birazdan çıkacağım
Biz iyiyiz hiç kimseye bayramlaşmaya gidemedik, etrafimizdaki herkes ( annemler, kv ler, amca, dayi vb,) çok fena grip , evdeyiz öyle, sen nasilsin senin nasıl gidiyor 😊
Aa yola gidecektiniz. İptal mi oldu plan?
Güzel anneler demir damlasını sabah akşam mı veriyorsunuz, iki gündür kullanıyoruz dilimizde sari boya kalmış gibi bir şey oldu sizde de oldu mu, bu arada damlamiz ferrum hausman başka kullanan var mi
3,5 aydır Ferrum kullanıyoruz. 3,5 aydır dili turuncu 🙄 Sadece sabah veriyorum. Günde beş damla verdiler

Hangi bayram? İlk gün annemlere gittik, bitti bayram. Park mesaimiz devam etmektedir. Bıyur gel birazdan çıkacağım

Aa yola gidecektiniz. İptal mi oldu plan?

3,5 aydır Ferrum kullanıyoruz. 3,5 aydır dili turuncu 🙄 Sadece sabah veriyorum. Günde beş damla verdiler
Yola bayramdan sonra gidelim dedik en son ama hic bir yere gidemedik simdide
Bizim Dr günde 7 damla sabah akşam dedi de cok geldi bana da ama bitane Dr dan bahsetmiştim hani masadan kalkmadan çocuğu muayene ettirdi oda aynısıni sabah akşam 6 yazmış ama fazla geldi bende 5 damla verdim sabah sadece, içinde 5 damlayla baslayin yazıyor zaten
Sizde gitmediniz sanirim yola?

Yola bayramdan sonra gidelim dedik en son ama hic bir yere gidemedik simdide
Bizim Dr günde 7 damla sabah akşam dedi de cok geldi bana da ama bitane Dr dan bahsetmiştim hani masadan kalkmadan çocuğu muayene ettirdi oda aynısıni sabah akşam 6 yazmış ama fazla geldi bende 5 damla verdim sabah sadece, içinde 5 damlayla baslayin yazıyor zaten
Sizde gitmediniz sanirim yola?
Evet o çokmuş sanki ya. Ben de acaba az mı diyorum ama doktor aynı devam ettiriyor. Yok, gitmedik. Yarına yeni hastane işimiz çıktı, EEG çekilecek. Belki daha sonra gideriz biz de, bakalım

X