Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diş geldi miIsırıyor bu kız artık yahuu
Yooo dişsiz ısırıyo Çok acıyor be yaDiş geldi mi
O bizde de varYooo dişsiz ısırıyo Çok acıyor be ya
Belki ataktir ya benimki başından beri böyle ama bazı geceler daha fazla zorluyor beni, sinirlerim çok yıprandı artık uykusuz kalmaktan4.5 aylıktan sonra gece uykuları bozuldu cnm
Sen bi de dişle ısırdığında gör. Çok keskin, jilet gibiYooo dişsiz ısırıyo Çok acıyor be ya
Ben o zaman emziremem imkansızSen bi de dişle ısırdığında gör. Çok keskin, jilet gibi
Bir kere patates haşladım sadeceGunaydin herkese.bihar aparatı ne kullanıyorsunuz.biz de başlayalım dedik ufaktan ek gidaya
Anam babam usulü suda kaynatmaGunaydin herkese.bihar aparatı ne kullanıyorsunuz.biz de başlayalım dedik ufaktan ek gidaya
Bende havuç haslamistimGunaydin herkese.bihar aparatı ne kullanıyorsunuz.biz de başlayalım dedik ufaktan ek gidaya
Gunaydin herkese.bihar aparatı ne kullanıyorsunuz.biz de başlayalım dedik ufaktan ek gidaya
Biz üç hafta sonra geçeceğiz ama aparat almayacağım ben de suda haşlayacağımAnam babam usulü suda kaynatma
İlk üç gün bir çay kaşığı deneme diye biliyorum ben ama doktordan doktora değişebiliyorMerhaba kızlar bende bugün yogurta başladım ne yapicami da bilmiyorum aslında birinci gün 1 çay kaşığı yoğurt diyorlar 2. Gün 2 çay kaşığı diyorlar peki sonra yani ne nasıl olur bilemedim her yerde bişey yazıyor tecrübeliler size sesleniyorz:)) 5 ay 1 haftalık oldu 1 çay kaşığı kadar yoğurt verdim bugün sevdi de yoğurdu hatta ikinci çay kaşığıni de yedi gibi erken mi başladım biraz daha mı dursaydim.bilemedim
Ben de başladım yeni beş haftalık oldu . Yoğurt sevdi , şeftali sevdi . Patates biraz tatsız geldi ama onu da yedi . Süt azalmadan başlayayım dedimMerhaba kızlar bende bugün yogurta başladım ne yapicami da bilmiyorum aslında birinci gün 1 çay kaşığı yoğurt diyorlar 2. Gün 2 çay kaşığı diyorlar peki sonra yani ne nasıl olur bilemedim her yerde bişey yazıyor tecrübeliler size sesleniyorz:)) 5 ay 1 haftalık oldu 1 çay kaşığı kadar yoğurt verdim bugün sevdi de yoğurdu hatta ikinci çay kaşığıni de yedi gibi erken mi başladım biraz daha mı dursaydim.bilemedim
Aman güzel kardeşim dur ortalığı karıştıracaksın. İnsanlar "Beş haftalıkken ek gıdaya geçiliyor mu?" diye toplanacak şimdiBen de başladım yeni beş haftalık oldu . Yoğurt sevdi , şeftali sevdi . Patates biraz tatsız geldi ama onu da yedi . Süt azalmadan başlayayım dedim
He ya onu ben de farkettim bi enteresan olmuşAman güzel kardeşim dur ortalığı karıştıracaksın. İnsanlar "Beş haftalıkken ek gıdaya geçiliyor mu?" diye toplanacak şimdi