Karayolları genel müdürü ol. Niye sen bakan olacakmışsın kiBen neyim? Ulaştirma bakani ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karayolları genel müdürü ol. Niye sen bakan olacakmışsın kiBen neyim? Ulaştirma bakani ?!
Vay be saç var bı de uzuyor ve de kesiliyorBenim kızın saçları çok uzadı teyzeleri, keseceğiz ama saçlarını saklayasim var, saçma olmaz değil mi
Bence kendin sipariş verdin bilesak_ran Gel ben yine yanlışlıkla bir şey pazarlıyorum galiba
Çok terliyor zaten de, gözüne giriyor sinirleniyor, minik lastikle topladım önü ama toka tam durmuyor görmeden alıp ağzına atacak diye korktum, sac bandı da başını sıkıyor gibi geliyor rahat değil sanki şuan içinYok yok sacma olmaz. Ben dokulen saclarini topluyorum
Neden kesiyosunuz? Terliyo diye mi
Benim kız karnımdayken de saçliydi teyzesii, ultrasonda suda yüzüyordu yukarı yukarı saçlar yanlar döküldü ama tepedekiler duruyor onlar uzadiVay be saç var bı de uzuyor ve de kesiliyor
Karayolları genel müdürü ol. Niye sen bakan olacakmışsın ki
Hahah yok yok vermedimBence kendin sipariş verdin bile
Yok, kandıramadın. Ulaştırma Bakanlığı park mı yaptırıyormuş halla hallaaaMöhüm yerlerde dayin teyzen olsa fena mi olur. Sana ozel park yaptirirdik bol fıskiyeli selaleli kuşlu
Hahah yok yok vermedim
Yok, kandıramadın. Ulaştırma Bakanlığı park mı yaptırıyormuş halla hallaaa
Evet gideceğim.Yine içini ferah tut ama bi doktora göster rahatlarsın aklında kalmasın.
Az önce yine kucağıma aldım bu defa normal duruyor gibi geldi ay anlamadım ya.Dik duruyor kucakta . İçin rahat etsin git bence bir doktora .
Korkma hemen Yaa daha alışamadı belki dik durmayaEvet gideceğim.
Az önce yine kucağıma aldım bu defa normal duruyor gibi geldi ay anlamadım ya.
Bayramdan sonra götüreceğim omurga ihmal edebileceğim bir konu değil. Bir problem varsa erkenden onlem alınsın. Sonra benim gibi omurgası demir dolmasın
Kızım ve ben şuan ağlıyoruz köşemizdeBence kendin sipariş verdin bile
Çok terliyor zaten de, gözüne giriyor sinirleniyor, minik lastikle topladım önü ama toka tam durmuyor görmeden alıp ağzına atacak diye korktum, sac bandı da başını sıkıyor gibi geliyor rahat değil sanki şuan için
Benim kız karnımdayken de saçliydi teyzesii, ultrasonda suda yüzüyordu yukarı yukarı saçlar yanlar döküldü ama tepedekiler duruyor onlar uzadi
Ben hiç bakan olmadım kiBakan o bakan, isterse herbişiler yaptiriyo.. yaptirmiyo mu ki
Ben de saklayacağım babası hatta heykel yapıyor birazını onun içine koyacakmışBenim kızın saçları çok uzadı teyzeleri, keseceğiz ama saçlarını saklayasim var, saçma olmaz değil mi
Hayır bakansın bilmiyorsun sadeceBen hiç bakan olmadım ki
Ben hiç bakan olmadım ki
İnşallah ondandırKorkma hemen Yaa daha alışamadı belki dik durmaya
Yok ben park ve bahçeler müdürüyümNasi olmadin
E ben seni park bakani diye şeettim
Gosgoca müdürsün, yap kendine bi parkYok ben park ve bahçeler müdürüyüm
Olacağım, daha olmadımGosgoca müdürsün, yap kendine bi park
Aaaaa ağlayacak ne var sizinki daha gür çıkacaktır belkiKızım ve ben şuan ağlıyoruz köşemizde
Bebegin heykeli mi yoksaaaBen de saklayacağım babası hatta heykel yapıyor birazını onun içine koyacakmış
ya kel kalırsaAaaaa ağlayacak ne var sizinki daha gür çıkacaktır belki
Bebegin heykeli mi yoksaaa