2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar bebekleriniz kucaginizda kambur gibi duruyor mu?
Yani kendini tutamamak değil de siz de dik tutmaya çalışmanıza ragmen düzelmedigi oluyor mu?
Kızımda bunu fark ettim.
Böyle şeyler olabiliyormuş. Bayramdan sonra hastaneye götüreceğim de kafama takıldı ya :KK43:
Dik duruyor kucakta . İçin rahat etsin git bence bir doktora .

Sizde de şu oluyor mu: bebis gündüz normalde uyumazken uyuyor , sizde az ayağımi uzatıp oturayım, az nete bakayim, iki üç bir seyler atıştırıyım, tamam biraz bende yatayım oh oh maşallah mışıl mışıl uyuyor bende uyurum az diyip tam başınızı yastığa koyduğunuz anda uyanıyor mu, neden bana bu kadar sık oluyor, umutlaniyorum her defasında 🙃🙃
Ben gündüzleri bebek arabası ile aşağılarda deli gibi dolaşan insanım uyuması için.adim cikti lojmanda "bebegi uyumayan kadın "diye.🙋‍♀️🙋‍♀️

Gündüz beni boşa çıkaracak bir uyuma şekli yok

Gündüz başımı yastığa koyacak vaktim hiç olmadı bugüne kadar🙈

Bende diyorum ki Allah'ım neden gün 24 saat keşke daha uzun olsaydı 😀
Yalnız olmadığıma sevindim, bende arada uyuyunca umutlaniyorum ama olmuyor yinee 🤣
Biz memelekete mersin e gidiyoruz.bizi bekleyen isilik pişik ve nice huysuzluklara hazirmiyim tabiki hayır.😱😱
Mersini çok seviyorum ben ya, denizi cooook güzel ama nemi çok fena tabi, çocukla düşünemedim ama alışacaktir
Uyusun isterim uyumaz , uyumasın derim uyur , şimdiden asi bir kız :confused:
Ben anneme böyle dedim aldigim cevap: o küçük hanım efendi ve kendi kuralları var, istediğini yapar 🙃🙃

Park yok diye bedel ödüyoz biz :deli:

Ha bebek arabasi ha benzin arabasi. Deli danalar gibi dolanmak bizim isimiz :KK57:
Aaa deme seninki benzin bebesi 😀
Ben park ve bahçeler müdürü olayım. Bunu hak ettim
Benim kızın saçları çok uzadı teyzeleri, keseceğiz ama saçlarını saklayasim var, saçma olmaz değil mi 😅
Saklayın tabii, onun için özel kutular oluyor. Genelde set içinde ilk diş, ilk saç vb

Benim kızın saçları çok uzadı teyzeleri, keseceğiz ama saçlarını saklayasim var, saçma olmaz değil mi 😅

Yok yok sacma olmaz. Ben dokulen saclarini topluyorum 😍🥰
Neden kesiyosunuz? Terliyo diye mi

Ben park ve bahçeler müdürü olayım. Bunu hak ettim

Saklayın tabii, onun için özel kutular oluyor. Genelde set içinde ilk diş, ilk saç vb

Kesinlikle öyle, bende gecelerin kadını, zombi😀

Ben neyim? Ulaştirma bakani ?! :KK45:

X