Hiç işte di mi? Deneyip göreceğiz bakamBişey olmaz heralde Yaa , belki de senin adamın tötüne en iyi o gelicek
O istemiyor cnm değiştirmek ondan öyle diyorHadi ya :/ Tüh keşke daha önce sorsaydım ama mağazada pat diye karar verdik. Denemelik 30'lu paket aldık. Olmadı ben de birine veririm nabalım
Senin suçun ne demek yav. Çocuk ikinizin çocuğu. Dene bence başka bez. Bizimki de hassas. Alerjisi de var. Sürekli bir kızarıklığı da var ama hemen her bezi de denedim öyle olmadan önce. Prima parasına çocuğun başka ihtiyaçlarını karşılama ihtimaliniz de var
İşte bizim sıkıntı prima yla başladık, daha doğrusu çok kısa bir süre sleepy kullandık cok sızdı, bende açıkçası korkuyorum pişik olur diyePrima aşırı pahalı , ama ondan başkası da pişik falan yapıyosa tabii ki almak mecburi . Diğerlerini de bi denemek lazım ama önce .
Sabit fikirli mi kiO istemiyor cnm değiştirmek ondan öyle diyor
Oğlumuz konusunda çok hassas cnm hic düşünmez parasını, herşeyin en iyisini alırSabit fikirli mi ki
O zaman sen de memnunsan boş ver napıcan huzurunuz kaçmasınOğlumuz konusunda çok hassas cnm hic düşünmez parasını, herşeyin en iyisini alır
Öyle cnm ikimiz de çalışıyoruz bi şekilde idare etcez, şunun şurasında ne kaldı tuvalet eğitimineO zaman sen de memnunsan boş ver napıcan huzurunuz kaçmasın
Tabii canım. 1-2 seneye okula yazdırırız tuvalet eğitimi ne kiÖyle cnm ikimiz de çalışıyoruz bi şekilde idare etcez, şunun şurasında ne kaldı tuvalet eğitimine
Benim annem çabuk büyütür benim oğlumu, geçen gün neler verdi neler yavruma, yapma bak alerji yapar diyorum hiç sallamıyorTabii canım. 1-2 seneye okula yazdırırız tuvalet eğitimi ne ki
Neyi sallıyorlar ki? Benimki çocuğu yürütme çalışmaları yapıyorBenim annem çabuk büyütür benim oğlumu, geçen gün neler verdi neler yavruma, yapma bak alerji yapar diyorum hiç sallamıyor
Gündüz beni boşa çıkaracak bir uyuma şekli yokSizde de şu oluyor mu: bebis gündüz normalde uyumazken uyuyor , sizde az ayağımi uzatıp oturayım, az nete bakayim, iki üç bir seyler atıştırıyım, tamam biraz bende yatayım oh oh maşallah mışıl mışıl uyuyor bende uyurum az diyip tam başınızı yastığa koyduğunuz anda uyanıyor mu, neden bana bu kadar sık oluyor, umutlaniyorum her defasında
Gündüz başımı yastığa koyacak vaktim hiç olmadı bugüne kadarSizde de şu oluyor mu: bebis gündüz normalde uyumazken uyuyor , sizde az ayağımi uzatıp oturayım, az nete bakayim, iki üç bir seyler atıştırıyım, tamam biraz bende yatayım oh oh maşallah mışıl mışıl uyuyor bende uyurum az diyip tam başınızı yastığa koyduğunuz anda uyanıyor mu, neden bana bu kadar sık oluyor, umutlaniyorum her defasında
Bende diyorum ki Allah'ım neden gün 24 saat keşke daha uzun olsaydıSizde de şu oluyor mu: bebis gündüz normalde uyumazken uyuyor , sizde az ayağımi uzatıp oturayım, az nete bakayim, iki üç bir seyler atıştırıyım, tamam biraz bende yatayım oh oh maşallah mışıl mışıl uyuyor bende uyurum az diyip tam başınızı yastığa koyduğunuz anda uyanıyor mu, neden bana bu kadar sık oluyor, umutlaniyorum her defasında
Ben de premium care kullanıyorum pişiği de hiç geçmedi değiştirmeyi düşünüyorumİşte bizim sıkıntı prima yla başladık, daha doğrusu çok kısa bir süre sleepy kullandık cok sızdı, bende açıkçası korkuyorum pişik olur diye
Bizimki oturamadigi için öne doğru gidiyor canim ama anlattığın daha farklı bisey mi bilemedimKizlar bebekleriniz kucaginizda kambur gibi duruyor mu?
Yani kendini tutamamak değil de siz de dik tutmaya çalışmanıza ragmen düzelmedigi oluyor mu?
Kızımda bunu fark ettim.
Böyle şeyler olabiliyormuş. Bayramdan sonra hastaneye götüreceğim de kafama takıldı ya
Oturamamaktan başka bir şey gibi görünüyor o yüzden kafama takıldı.Bizimki ot
Bizimki oturamadigi için öne doğru gidiyor canim ama anlattığın daha farklı bisey mi bilemedim
Yine içini ferah tut ama bi doktora göster rahatlarsın aklında kalmasın.Oturamamaktan başka bir şey gibi görünüyor o yüzden kafama takıldı.
Eşimde de bende de omurga problemleri var. Öyle bir durum varsa mutlaka erkenden onlem almamız gerekiyor
Uyusun isterim uyumaz , uyumasın derim uyur , şimdiden asi bir kızSizde de şu oluyor mu: bebis gündüz normalde uyumazken uyuyor , sizde az ayağımi uzatıp oturayım, az nete bakayim, iki üç bir seyler atıştırıyım, tamam biraz bende yatayım oh oh maşallah mışıl mışıl uyuyor bende uyurum az diyip tam başınızı yastığa koyduğunuz anda uyanıyor mu, neden bana bu kadar sık oluyor, umutlaniyorum her defasında