2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
O istemiyor cnm değiştirmek ondan öyle diyor

Prima aşırı pahalı , ama ondan başkası da pişik falan yapıyosa tabii ki almak mecburi . Diğerlerini de bi denemek lazım ama önce .
İşte bizim sıkıntı prima yla başladık, daha doğrusu çok kısa bir süre sleepy kullandık cok sızdı, bende açıkçası korkuyorum pişik olur diye

Sizde de şu oluyor mu: bebis gündüz normalde uyumazken uyuyor , sizde az ayağımi uzatıp oturayım, az nete bakayim, iki üç bir seyler atıştırıyım, tamam biraz bende yatayım oh oh maşallah mışıl mışıl uyuyor bende uyurum az diyip tam başınızı yastığa koyduğunuz anda uyanıyor mu, neden bana bu kadar sık oluyor, umutlaniyorum her defasında

Gündüz beni boşa çıkaracak bir uyuma şekli yok

Gündüz başımı yastığa koyacak vaktim hiç olmadı bugüne kadar

Bende diyorum ki Allah'ım neden gün 24 saat keşke daha uzun olsaydı

Kizlar bebekleriniz kucaginizda kambur gibi duruyor mu?
Yani kendini tutamamak değil de siz de dik tutmaya çalışmanıza ragmen düzelmedigi oluyor mu?
Kızımda bunu fark ettim.
Böyle şeyler olabiliyormuş. Bayramdan sonra hastaneye götüreceğim de kafama takıldı ya

Bizimki ot Bizimki oturamadigi için öne doğru gidiyor canim ama anlattığın daha farklı bisey mi bilemedim

Bizimki ot
Bizimki oturamadigi için öne doğru gidiyor canim ama anlattığın daha farklı bisey mi bilemedim
Oturamamaktan başka bir şey gibi görünüyor o yüzden kafama takıldı.
Eşimde de bende de omurga problemleri var. Öyle bir durum varsa mutlaka erkenden onlem almamız gerekiyor

Uyusun isterim uyumaz , uyumasın derim uyur , şimdiden asi bir kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…