2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Böyle karışık verebiliyor muyuz artık cnm? Elmayı naptın rendelendin mi, ay cok soru soran teyzeler gibi oldum ama cok tecrübesizim ya bakıp duruyorum Habire nete nasıl yaparım diye
Ay cnm estağfurullah olur mu öyle şey
Sebzelerin hepsini tattirdiktan sonra tabi ki karışık verebilirsin. İster çorba yap, ister püre.

Irmigi suda pisirdim, cam rendede rendeledigim elmayi kattım içine. Oğlum bunu çok severdi kızım sevmedi puturlu olduğu için. Hatta pekmez ve cevizde atılır ilerleyen zamanlarda.

Iste o beyaz elbiseli sünnet annesi olacağım ben bu gidişle
Bizde bu tamamen adet,yapmamak büyük eksiklik sayılıyor ne yazık ki.

İkinci rota aşısını emikledi bugün kızım . 6,5 kilo olmuş ,5900dü . Şuan memeden inmek istemiyor , nazlanıyor .

Yoğurt ve kayısı şeftali falan verebilirsin patates , kabak 6 ay bitince dedi .

Gitmeyen kilolarım için de 6. ay bitip tamamen ek gıdaya geçince diyet yapabilirsin dedi

Yaa irmik tatlısı gibi olur demi, denerim bende fırsat bulunca, su sıra bayram telaşı var.

Bende bende o anne olucambizim buralarda da yapılır sünnet, ben seviyorum ya bilmiyorum bide benim içimde kaldı düğünümüz mevlidli oldu babam vefat etmişti 9 ay once, dans edemedim eşimle, diyorum ikinci düğünümuz olur

Ben fotoğrafçıyım ve yeterince gelin görüyorum
Sünnet anaları daha şık daha güzel renkler varken ısrarla beyaz gelinlik giymelerini çok anlamıyorum

Geçen hafta sünnet klibi çektim bi kaç tane
Bi anne lacivert bi anne beyaz balık etek gelinlik bi anne somon rengi giymişti, somon giyenin elbisesi mükemmeldi çok zarifti kadın, öyle giyilip on basılır bak

Ben de yetişemiyorum. Ben o kaynamış suyla silmeyi de beceremedim

İyi ki bir peynir yaptık. Hayatımda ilkti

Maşallah valla iyi yetişiyorsun

Biraz mı?

Yok canım ya peyniri ayda bir yapıyorum yaklasık 400 gr çıkıyor. Ufak ufak bölüp buzluğa atıyorum. Bisküvide aynı şekilde 2 haftada bir yapıyorum. Hazır almaktansa birşeyleri mecbur feda ediyorum. Tatile gidicez bavul bile hazır değil

Bizde bi anda oldu ama her gün dönmesi için çalışıyordum bazen 1 kere yaptırıyordum elinden tutup o ne zaman ağlarsa bıraktım, şuan yüzüstü ne kendi dönebiliyor ama geri sırtüstü yapamiyor
Hanımlar,doktorunuzun verdiği ek gıda listelerini paylasir mısınız? Herkese fikir olsun
Benim Dr şehir disindaymis telefonda anlattı genel olarak aynı şeyler mevsim sebze meyvesi, ilk bir hafta alıştırma olacak dedi, ilk gün kiraz 1 tatlı kasigi, 2.gun kabak 1 tk, kiraz 2 tk biri sabah biri öğlen, böyle 3 güne her biri 1 kaşık artarak, sonra patates ekleniyor, kayısı ekleniyor, sonraki 3 te de karpuz ve kapya biber..havuç mevsim sebzesi değil deyip biberi ekledi.. Her öğünden sonra mutlaka öğün kadar su veriyoruz dedi..birde yeni denenen şeyler mutlaka sabah öğünü olacakmış alerji yapma riskine karşı

yaa ben doğumdan sonra gecen ay regl oldum bu ay olmadım, normalde olacak dönemde sivilceler cıktı, kasık ağrısı falan çektim ha oldum ha olacak derken gecti, normal mi ?

Ben de yetişemiyorum. Ben o kaynamış suyla silmeyi de beceremedim
Şişeye koyuyorum. Soğuduğunda dökmüyorum kullanacağım zaman içine kettle'dan kaynar su ekliyorum ılık oluyor. Yaza girdiğimizden beri bazen o oda sıcaklığında kalan suyla siliyorum. Önceden 330'luk mini pet şişeleri koyuyordum ama ona sıcak su koymak hiç akış karı değildi. Hala onun vicdan azabını yaşıyorum. Şu anda cam su şişeleri oluyor ya minik, onlardan kullanıyorum
Eh işte millete yemek yedirmis oldun. Bu adetler cok saçma, birilerinin bunu yikmasi lazım. İnsanlar düğün için senelerce para biriktiriyor .yazık,günah...
Yazık tabii ya o paraya neler neler yapılırdı
Ne demek yani yanlış anlama olmasın? Şimdi sen gelinlik giyen sünnet annesi olmak istemiyor musun? Sana hemen bir hormon tahlili yazıyorum. Bir şeyler eksik. Sonuca göre sana takviye yazalım burada hep beraber. Böyle olmaz

100 kilo adamım gelinlik nasıl bulayım
düşünsene bi de piiiremses giydiğimi

Damat taraflarının aileleri de hep kalabalık hep ayıplı oluyor niyeyse . Sanki cemiyetin önde gidenleri .

Evde ölen felçli kedimden kalan 4 numara Prima ( evet o zamanlar zengindik ) külot bez var . Bi denedim kıza , sıktı bile , 9-15 kilo yazıyor . Benim kız daha 6,5 . Alacaklar dikkat şeyetsin .

Evde ölen felçli kedimden kalan 4 numara Prima ( evet o zamanlar zengindik ) külot bez var . Bi denedim kıza , sıktı bile , 9-15 kilo yazıyor . Benim kız daha 6,5 . Alacaklar dikkat şeyetsin .
Benim zengin kocam da dün Ebebek'te gaza gelip denemelik yeni bezi buradan alalım dedi. Canbebe aldık, bakalım ne çıkacak. Tanesine bilmem kaç lira verdik, beklentim çok yüksek

Benim zengin kocam da dün Ebebek'te gaza gelip denemelik yeni bezi buradan alalım dedi. Canbebe aldık, bakalım ne çıkacak. Tanesine bilmem kaç lira verdik, beklentim çok yüksek
Biz de ilk canbebe almıştık , annem kullandırtmadı çok sert bu diye . Dün bıraktım sağlık ocağına birilerine versinler diye . O zamanlar tenleri daha yumoştu ama .

Biz hala prima premium care aliyoruz cok pahalı ama esime diyorum değiştirelim diye bizim popo cok hassas ya, oda değiştiririz pişik yaparsa senin suçun deyince vazgeçtim bende, neyse ki eskisi gibi sık değiştirmiyoruz artık

Biz de ilk canbebe almıştık , annem kullandırtmadı çok sert bu diye . Dün bıraktım sağlık ocağına birilerine versinler diye . O zamanlar tenleri daha yumoştu ama .
Hadi ya :/ Tüh keşke daha önce sorsaydım ama mağazada pat diye karar verdik. Denemelik 30'lu paket aldık. Olmadı ben de birine veririm nabalım
Senin suçun ne demek yav. Çocuk ikinizin çocuğu. Dene bence başka bez. Bizimki de hassas. Alerjisi de var. Sürekli bir kızarıklığı da var ama hemen her bezi de denedim öyle olmadan önce. Prima parasına çocuğun başka ihtiyaçlarını karşılama ihtimaliniz de var

Bişey olmaz heralde Yaa , belki de senin adamın tötüne en iyi o gelicek

Prima aşırı pahalı , ama ondan başkası da pişik falan yapıyosa tabii ki almak mecburi . Diğerlerini de bi denemek lazım ama önce .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…