2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dik duruyor kucakta . İçin rahat etsin git bence bir doktora .

Ben gündüzleri bebek arabası ile aşağılarda deli gibi dolaşan insanım uyuması için.adim cikti lojmanda "bebegi uyumayan kadın "diye.

Gündüz beni boşa çıkaracak bir uyuma şekli yok

Gündüz başımı yastığa koyacak vaktim hiç olmadı bugüne kadar

Bende diyorum ki Allah'ım neden gün 24 saat keşke daha uzun olsaydı
Yalnız olmadığıma sevindim, bende arada uyuyunca umutlaniyorum ama olmuyor yinee
Biz memelekete mersin e gidiyoruz.bizi bekleyen isilik pişik ve nice huysuzluklara hazirmiyim tabiki hayır.
Mersini çok seviyorum ben ya, denizi cooook güzel ama nemi çok fena tabi, çocukla düşünemedim ama alışacaktir
Uyusun isterim uyumaz , uyumasın derim uyur , şimdiden asi bir kız
Ben anneme böyle dedim aldigim cevap: o küçük hanım efendi ve kendi kuralları var, istediğini yapar

Park yok diye bedel ödüyoz biz

Ha bebek arabasi ha benzin arabasi. Deli danalar gibi dolanmak bizim isimiz
Aaa deme seninki benzin bebesi
Ben park ve bahçeler müdürü olayım. Bunu hak ettim
Benim kızın saçları çok uzadı teyzeleri, keseceğiz ama saçlarını saklayasim var, saçma olmaz değil mi
Saklayın tabii, onun için özel kutular oluyor. Genelde set içinde ilk diş, ilk saç vb

Benim kızın saçları çok uzadı teyzeleri, keseceğiz ama saçlarını saklayasim var, saçma olmaz değil mi

Yok yok sacma olmaz. Ben dokulen saclarini topluyorum
Neden kesiyosunuz? Terliyo diye mi

Ben park ve bahçeler müdürü olayım. Bunu hak ettim

Saklayın tabii, onun için özel kutular oluyor. Genelde set içinde ilk diş, ilk saç vb

Kesinlikle öyle, bende gecelerin kadını, zombi

Ben neyim? Ulaştirma bakani ?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…