Dik duruyor kucakta . İçin rahat etsin git bence bir doktora .Kizlar bebekleriniz kucaginizda kambur gibi duruyor mu?
Yani kendini tutamamak değil de siz de dik tutmaya çalışmanıza ragmen düzelmedigi oluyor mu?
Kızımda bunu fark ettim.
Böyle şeyler olabiliyormuş. Bayramdan sonra hastaneye götüreceğim de kafama takıldı ya
Boşver oturun evde be yaBiz memelekete mersin e gidiyoruz.bizi bekleyen isilik pişik ve nice huysuzluklara hazirmiyim tabiki hayır.
Ben gündüzleri bebek arabası ile aşağılarda deli gibi dolaşan insanım uyuması için.adim cikti lojmanda "bebegi uyumayan kadın "diye.Sizde de şu oluyor mu: bebis gündüz normalde uyumazken uyuyor , sizde az ayağımi uzatıp oturayım, az nete bakayim, iki üç bir seyler atıştırıyım, tamam biraz bende yatayım oh oh maşallah mışıl mışıl uyuyor bende uyurum az diyip tam başınızı yastığa koyduğunuz anda uyanıyor mu, neden bana bu kadar sık oluyor, umutlaniyorum her defasında
Goondan memnun kalan da var bi bak istersenBen de premium care kullanıyorum pişiği de hiç geçmedi değiştirmeyi düşünüyorum
Sırf büyük kiz için gidiyorum deniz havuz var diye.okul açılana kadar kalacağız artik.eşime diyorum cocuklari alıp sen gitsen ben çalışsam diyeBoşver oturun evde be ya
Hee tamam uzun süreymiş alışır orayadaSırf büyük kiz için gidiyorum deniz havuz var diye.okul açılana kadar kalacağız artik.eşime diyorum cocuklari alıp sen gitsen ben çalışsam diye
O İstanbul şube.ben konya şube
Lojman diyor. Park olsa olurdu
Dört bir yana yayılmışsınız maşallahO İstanbul şube.ben konya şubegerçi artık mersinden baglanacagim.
Park yok diye bedel ödüyoz biz
Aaa deme seninki benzin bebesiPark yok diye bedel ödüyoz biz
Ha bebek arabasi ha benzin arabasi. Deli danalar gibi dolanmak bizim isimiz
Gündüz beni boşa çıkaracak bir uyuma şekli yok
Gündüz başımı yastığa koyacak vaktim hiç olmadı bugüne kadar
Yalnız olmadığıma sevindim, bende arada uyuyunca umutlaniyorum ama olmuyor yineeBende diyorum ki Allah'ım neden gün 24 saat keşke daha uzun olsaydı
Mersini çok seviyorum ben ya, denizi cooook güzel ama nemi çok fena tabi, çocukla düşünemedim ama alışacaktirBiz memelekete mersin e gidiyoruz.bizi bekleyen isilik pişik ve nice huysuzluklara hazirmiyim tabiki hayır.
Ben anneme böyle dedim aldigim cevap: o küçük hanım efendi ve kendi kuralları var, istediğini yaparUyusun isterim uyumaz , uyumasın derim uyur , şimdiden asi bir kız
Park yok diye bedel ödüyoz biz
Ha bebek arabasi ha benzin arabasi. Deli danalar gibi dolanmak bizim isimiz
Ben park ve bahçeler müdürü olayım. Bunu hak ettimAaa deme seninki benzin bebesi
Saklayın tabii, onun için özel kutular oluyor. Genelde set içinde ilk diş, ilk saç vbBenim kızın saçları çok uzadı teyzeleri, keseceğiz ama saçlarını saklayasim var, saçma olmaz değil mi
Onu da yaptılar demekSaklayın tabii, onun için özel kutular oluyor. Genelde set içinde ilk diş, ilk saç vb
Kesinlikle öyle, bende gecelerin kadını, zombiBen park ve bahçeler müdürü olayım. Bunu hak ettim
Saklayın tabii, onun için özel kutular oluyor. Genelde set içinde ilk diş, ilk saç vb
Benim kızın saçları çok uzadı teyzeleri, keseceğiz ama saçlarını saklayasim var, saçma olmaz değil mi
Ben park ve bahçeler müdürü olayım. Bunu hak ettim
Saklayın tabii, onun için özel kutular oluyor. Genelde set içinde ilk diş, ilk saç vb
Kesinlikle öyle, bende gecelerin kadını, zombi