Evet çok doğru dediniz, bende eşim de mutlu olsun diye olmazsa bayramdan sonra gidelim izin alırsın dururuz biraz dedim, bunu dediğime çok pişmanım bayramda gitsek bi kaç gün durur gelirdik
uzun yola gitmek için oto koltuğu lazım bize pusete sığmıyor artık kızım boy olarak, kucakta da çok terliyoruz o yüzden babası da kararsız şuan gitme konusunda ama şimdi de gitsek sonra da o mutlu olsun diye gideceğim gerisi hallolur, dediğin gibi kv odasına çökmeyi düşünüyorum, gunduz de kızım olur da uyursa bende yanına girer uyumasamda dinlenirim, eşim destek olur zaten..eline degmelerine gıcık oluyorum ama sürekli silerim olmazsa artık ne yapayım
Çok şükür hiç atesimiz olmadı bu kez
Yaaa bizim Dr bir haftalık örnek liste anlattı şehir dışındaymis tel.le görüştük, ilk kiraz var mesela, sonraki gün ona ek kabak var, yani meyve sebze beraber gibi
Tabloyu paylasabilir misin bizimle
Canım bende koymuyordum ama sert yerde daha kolay öğrendi dönmeyi, yere battaniyeyi 2 3 katlayip seriyorum üzerinede pikeyi 2 katlayıp serdim orda alıştırma yaptık şimdi orda dönüyor ve çok seviyor, başta battaniyede dönüp yatakta donemiyordu şimdi yatakta da az az dönüyor ama beşikte dönmedi daha cok şükür..benim kız da yorulup başını pat diye öne atıyor ama o kadar serince düz yer gibi sert olmuyor sıkıntı olacak şekilde değil yani..hafif yüksek yastık varsa ona kollarını öne uzatarak yüz üstü koy orda öğrensin az az başını tutmayı, sonra direk düz yere koyarsın