- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Doyuyordur yahu , meme oyuncak onlar için arada , eğlenme aracıBilmiyorum ya bende diyorum doymuyor mu acaba hani büyüdüler ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doyuyordur yahu , meme oyuncak onlar için arada , eğlenme aracıBilmiyorum ya bende diyorum doymuyor mu acaba hani büyüdüler ya
Siz gidiyorsanız ben de giderim. Karasbaby Planlar değişti. Bizi de yaz senYaaaaaaa çok eğlençeli bi yer biz gelelim nooolur gelelim
Demek ki ben gerçekten senden beceriksim. Sadece totoyu alıp sağa sola dönüp gitmeye çalışıyor, yani daha yüzüstü dönme yok, çiş yaparsa diye pipisine kapattığım pamuğu atıyor, alt açma bezini çekiştiriyor. Ben bu haliyle bile tek başıma yapamıyorumBu çok sakin bize hiç benzemiyor ben baya bildiğin çırpınıyorum. Kakalıyken ters dönüyor, Alt açma Örtüsünü çekiyor altından. Ağzına sokmaya çalışıyor. Sırtüstü yatırmaya çalışırken bir anda yüzüstü dönüp Emekleyip ilerliyor. Gerçekten tek başına altını değiştirmek mümkün değil
Demek ki istediğimiz şeyli kumpir yiyebilirizHadi itiraf et Çilekli dondurma cazip geldi değil mi
Gerçekten ne demek emekliyor ya halla halla bizim neden yokEmekliyor mu
Ben de böyle düşünüyordum. Bıraktım onu. Yeni dert buldum o yüzden. Acaba güven mi arıyor diyorumBilmiyorum ya bende diyorum doymuyor mu acaba hani büyüdüler ya
Tadimlardayiz daha cnm bidahaki ay başla dedi doktoru, aslinda daha cok veresim var ama kabız olur diye korkuyorum bide cok iştahlı değil ek gıdaya ya inşallah patatesi sevmemiştirBebek buyur de sütü de artar onunla beraber. Sen yine de ek gidaya basla belki uzun uyumaya başlar yavru kuşun
Ben de böyle düşünüyordum. Bıraktım onu. Yeni dert buldum o yüzden. Acaba güven mi arıyor diyorum
Gündüz uykularından uyanınca hemen bizden birini yanında görmek istiyor, yoksa ağlıyor. "Biz buradayız" diyip gözünün önüne geliyoruz, elini tutuyoruz falan öyle ikna oluyor. Yani çığlık çığlığa bir ağlama değil ama korkuyor sanki :/
Ay ben çok laf söylerdim hani bi yere oturmaya gidince Habire emen çocuklar olur ya annesinin memesini açıp açıp igg derdim basima gelicek galibaDoyuyordur yahu , meme oyuncak onlar için arada , eğlenme aracı
ortalık karıştı Karasbaby Ora tımarhaneye döner artıkSiz gidiyorsanız ben de giderim. Karasbaby Planlar değişti. Bizi de yaz sen
Demek ki ben gerçekten senden beceriksim. Sadece totoyu alıp sağa sola dönüp gitmeye çalışıyor, yani daha yüzüstü dönme yok, çiş yaparsa diye pipisine kapattığım pamuğu atıyor, alt açma bezini çekiştiriyor. Ben bu haliyle bile tek başıma yapamıyorum
Demek ki istediğimiz şeyli kumpir yiyebiliriz
Benimki de de yapıyor cnm ya heralde öyle burdayım annem diyorum yine uyuyor sonraGündüz uykularından uyanınca hemen bizden birini yanında görmek istiyor, yoksa ağlıyor. "Biz buradayız" diyip gözünün önüne geliyoruz, elini tutuyoruz falan öyle ikna oluyor. Yani çığlık çığlığa bir ağlama değil ama korkuyor sanki :/ Yalnız bıraktığımızı mı düşünüyor acaba uyanınca
Bir kac denemeden sonra alisip sevebiliyolarmis canim. Tecrubeli anniler oyle diyorTadimlardayiz daha cnm bidahaki ay başla dedi doktoru, aslinda daha cok veresim var ama kabız olur diye korkuyorum bide cok iştahlı değil ek gıdaya ya inşallah patatesi sevmemiştir
Benim kız tam tersi , gezeyim göreyim kucaklanayım falanKesinlikle güven ariyor. Benim minigim de boyle. Hassas bebekler zannimca. Ani değişikliği hic sevmez. Aniden karsisina babasi bile gelse ağlar, once uzaktan seslenir oyle gelir. K.valide veya baba evine ilk giriste en az on dk kucaktan inmez. Yeni bir ortama girince aglar biraz taniyinca sakinleşir. Ortama yeni biri gelince de aglar ama kucagimdaysa aglamaz inceler. Ani yuksek ses-ambulans vs duyunca coook ağlar kucagimda memeye uzanir, emzirince rahatlar sakinleşir. Aşilarda da oyle. Agliyo kucagima alinca basini gogsume gomuyor meme veriyim diye
kesin gelicek gebeyken çok kilo alanlaRa söylendim , sonra veremeyenlere söylendim , nasıl tuvalete bile gidemezsiniz ki yeaaa bile dedim . Bak noooldu sonraAy ben çok laf söylerdim hani bi yere oturmaya gidince Habire emen çocuklar olur ya annesinin memesini açıp açıp igg derdim basima gelicek galiba
Benim kız tam tersi , gezeyim göreyim kucaklanayım falan
İnşallah cnm inşallah öyle olur bakalımBir kac denemeden sonra alisip sevebiliyolarmis canim. Tecrubeli anniler oyle diyor
Bide ben bebeleri ufakken hamile kalanlara cok söyleniyordum başıma gelmez umarım gerçi bunun için önce kocayı görmem lazımkesin gelicek gebeyken çok kilo alanlaRa söylendim , sonra veremeyenlere söylendim , nasıl tuvalete bile gidemezsiniz ki yeaaa bile dedim . Bak noooldu sonra
Aaayyy aman sakın , geri aldım diye yüzbin kere söyleBide ben bebeleri ufakken hamile kalanlara cok söyleniyordum başıma gelmez umarım gerçi bunun için önce kocayı görmem lazım
Kendi sesini duyamıyosun öyle bi ortam herkes birbirinin sesini bastırarak konuşuyoOyle bi anlatmissin ki kendimi bi elimde cekirdek digerinde cilekli dondurma evin ortasinda cocuk gurultusunde buldum
Cok guzel bi anlatimci olur senden, masallah
Ama benden o ortamda sakin bi insan olamaz, cildirirdim kesin
Hunini tak gelYaaaaaaa çok eğlençeli bi yer biz gelelim nooolur gelelim
Vallahi bebesi ufak yada büyük hamile kalmak ikiside zor.iki cocuk cok zor canim.tabi bebesi uslu olanlarda var o şanslı.kesimde olursan sıkıntı yok.bizi öyle kandırdılar ikinci uslu olur uyur seni yormaz dediler.hepsini arayıp tek tek sövdümBide ben bebeleri ufakken hamile kalanlara cok söyleniyordum başıma gelmez umarım gerçi bunun için önce kocayı görmem lazım