Yola ben de hiç gelemiyorum yaDe valla , şuan küçük kilosu az şimdiden ağırlığınca altınla gitmemiz gerek de . Ben gidemem hiç o kadar yolu , bebeksiz bile gidemem , boğulurum . İstanbul a nasıl gidicem diye düşünüyorum şuan zaten ay sonu .
Yalamaz Lümon. Emekleyince nabücük? Her yer oyuncak olacakSenin yine iyi , ben bırakamıyorum yerde kızın biseylerini , hemen limon pıtpıtlayıp dişliyor . Geçen içi su dolu o diş kaşıma şeysini deldi .
Kabağın ne ka çok günahını alıyorsunuz. Ne kadar güzel bir sebzemiz kendisiBaktım netten de bezelye yoktu galiba ilk verilmesi gerekenlerde, ben mucverini severim ama cocuğa mücver de yapamam ki, haşlayınca nasıl olur acaba tadı
Senin kıza doğrudan kumpir olarak verseniz yine yerHaşlayıp suyuyla birlikte ezip ver dedi annem , daha taneli yutamaz çok diye
Bilemiyorum valla beni neler bekliyor emeklemedeYola ben de hiç gelemiyorum yaEskiden uzun yol severdim. Uzun dediğim 5-6 saate kadar olanları idealdi. Artık onda bile boğuluyorum
Yalamaz Lümon. Emekleyince nabücük? Her yer oyuncak olacak
Kabağın ne ka çok günahını alıyorsunuz. Ne kadar güzel bir sebzemiz kendisiOnlar hiçbir şeyin tadını bilmiyor ki ayırt etsinler. Yemek seçme olayı böyle başlıyor demek ki anadan oğula/kıza
Babası kılıklı napakSenin kıza doğrudan kumpir olarak verseniz yine yer
Vallahi aynı, sürekli emmek istiyor ek gıdaya başladık başlayalı. Çok korkuyorum alışmayacak reddedecek diye. Bakalım bugün ne yapacak.. patates eklemeden havuç ve kabak püresi vereyim az da irmik atayım. Iyk kim bilir nasıl kötü olacak tadıBende bugün patates verdim ama öyle isteyerek yemedi ya cok az yedi, üstüne de emmek istedi, benim ek gıdadan sonra memeyi az ister hayalleri suya düştügerçi çok az yedi insallah ondandır
Patates daha kıvamlı ya,kabak daha yutması kolay bi sebze bence onu sevebilirbenim kız da patatesi pek istekli emiklemedi . Dün verdim , bugün de verip yarın kabak denicem .
Aa et sevilmez mi kiizzBilemiyorum valla beni neler bekliyor emeklemede
Yaaniii bence de anadan başlar . Ne versek onu yutucaklar şuan . Biz babasıyla kapışıyoruz bazen mesela . Ben diyorum etli metli şeyler vermicem ( ben yemiyorum ) ilerde kendi isterse yesin diye . O da diyo ben sen görmeden sıkıştırırım ki .
KirazBenim kız yidi de çıkardı bilezeytin de verilmez diyo onu da verdim
Benimki dönmüyor daha, toto ağır geliyor, bacakları kaldırıyor ama yorulup pelte gibi seriliyor mindereBen zaten çok tertipli düzenli bir insan değilim. Bebek var diye canımı dişime takıyorum ama ev topladıkca dağılıyor. Galiba bizim ev cinliAma ev dağınıkken karnımız doyuyor en azından Saçlarım her yerde saçlarrr Robot süpürge yakında konuşcak bıktım senin saçından diye Kocam sürekli şunu şöyle yapalım bunu böyle yapalım diyor. Tam bir beyaz yakalı ağzı. Asla kendi bişey yapmıyo, yaptığı şeyşer bir bka yaramayan saçma sapan faydasız şeyler ama kendini mükemmel pazarlıyor Mopun kovasının dönen yerini kırdım. Yeni mop kovası aldım içim acıdı. Pedallı vileda indirimli 399 tl Yuh yanı sonuçta pilastik kova ve sapı yani Ev çok dar ev bana basıyor ev küçük ev sevimsiz İnsan evini sevmez mi ya, ben bi gün cinlencem salonun ortasında parkeleri tutuşturup mangal yapcam Allah düşmanımı küçücük eve mahkum etsin Ezan sesi çok geliyo, bebeğim çok korkuyo, her ezana uyanıyo, ezan saatlerine şartlancak Bu ekonomi çok canımı sıkıyo, hiç hayal ettiğimiz gibi gitmiyor hayat. Neydik ne olduk vay be daha kötüsü ne olabilir Bu beden bana ağır geliyor, acaba eskiye dönebilcek miyim?
İyi bir şey de yazayımBebişim bu gece kendi kendine dönmüş yatakta Emzik yakalıcam diye döndü valla Bütün gün mutlu mutlu döndü tospik Kendi odasına geçirdim, bu ikinci gecesi. Tam zamanında geçirmişim valla
Bizimki bugün 158 günlük. Hala dönmüyor. 3-4 gündür kucağımda otururken kafayı öne atıyorBenimki dönmüyor daha, toto ağır geliyor, bacakları kaldırıyor ama yorulup pelte gibi seriliyor mindere
burcusami Gel sana anlatacaklarım var. Dün bizim yine kontrollerimiz vardı. Hastanede epey canımız sıkıldı falan. Eve geldik canımın sıkıntısı hala geçmemişken eşim telefonuna baktı ve dedi ki "Ablam aramış, onu bir arayayım". Daha konuyu bilmeden bir sinir bastı beni çünkü biliyorum ki kardeşi ya da yeğeni için aramaz. Normalde hiç deşmem ama dün sordum "Ne için aramış?" diye. Bir şey için aradığından o kadar eminim. Telefonundaki fotoğrafları mı ne bilgisayara otomatik aktaramıyormuş. Kıyamam. Bu kadın ben erken doğum riskiyle hastaneden taburcu olup evde yatarken eşimi aradı ve dedi ki "İstanbul'un şurasında ikinci el bir telefon bulduk. Bir ara gidip bakabilir misin? İyiyse gelip alalım". Tabii ki geçmiş olsun demek için beni aramadı. Şimdi ben istiyorum ki beni de çocuğumu da merak etmesin, aramasın, sormasın ama bunlara ek olarak kendi salak dertleri için de aramasın. Yoksa hiç şeyimde değil. Gölge etmesin başka ihsan istemem. Allah kimseyi onun eline düşürmesin. Kendisi kadın doğum uzmanı bu arada ama küçük bir köyde yaşayan, okumamış etmemiş, tek derdi sağın solun ne yapıp ne ettiği olan biri gibi kafası
Donmek derken saga sola mi? Tam tur mu?Benimki dönmüyor daha, toto ağır geliyor, bacakları kaldırıyor ama yorulup pelte gibi seriliyor mindere
Benim kız meyveci
Benimki dönmüyor daha, toto ağır geliyor, bacakları kaldırıyor ama yorulup pelte gibi seriliyor mindere
burcusami Gel sana anlatacaklarım var. Dün bizim yine kontrollerimiz vardı. Hastanede epey canımız sıkıldı falan. Eve geldik canımın sıkıntısı hala geçmemişken eşim telefonuna baktı ve dedi ki "Ablam aramış, onu bir arayayım". Daha konuyu bilmeden bir sinir bastı beni çünkü biliyorum ki kardeşi ya da yeğeni için aramaz. Normalde hiç deşmem ama dün sordum "Ne için aramış?" diye. Bir şey için aradığından o kadar eminim. Telefonundaki fotoğrafları mı ne bilgisayara otomatik aktaramıyormuş. Kıyamam. Bu kadın ben erken doğum riskiyle hastaneden taburcu olup evde yatarken eşimi aradı ve dedi ki "İstanbul'un şurasında ikinci el bir telefon bulduk. Bir ara gidip bakabilir misin? İyiyse gelip alalım". Tabii ki geçmiş olsun demek için beni aramadı. Şimdi ben istiyorum ki beni de çocuğumu da merak etmesin, aramasın, sormasın ama bunlara ek olarak kendi salak dertleri için de aramasın. Yoksa hiç şeyimde değil. Gölge etmesin başka ihsan istemem. Allah kimseyi onun eline düşürmesin. Kendisi kadın doğum uzmanı bu arada ama küçük bir köyde yaşayan, okumamış etmemiş, tek derdi sağın solun ne yapıp ne ettiği olan biri gibi kafası
Çok geçmiş olsun.. gerçekten alanı ne olursa olsun yaptığın işi layığı ile yapmak bu kadar zor mu?dün sünnet oldular
biri 6 yaş biri 6 ay
bebeğin keyfi yerindeydi ama 6 yaşındaki oğlum akşam rahat değildi
uyumadı, uyanmak istemedi iki arada bi derede gece geçirdi şimdi daha iyi
sünnet esnasında cok bağırdı eşimle elimiz ayağımız boşaldı, cocuk uyuşmadı diyor dr inadına uyuştu diyor
sonra yine bi iğne getirdi sağ tarafa vurdu oğlum hissetmedi sol tarafa vrdu başladı ağlamaya
gerizekalı mal aptal hala yalan söyleme kalk kalk bitti diyip kolundan tutup kaldırdı
eşim dedi dua etsin cocgun pipisi elinde kesilmiş duruyor yoksa orada gebertirdim
perşembe günü klipsi sökülecek o zaman görecek cimer bimer neymiş
sağlık çalışanına şiddet yasakta hastaya olan şiddet peki ?