2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Karasbaby Karasbaby Bizim oğlan başlarda günde 8-10 kez tuvaletini yapardı. Sonra 6-7'ye sonra 4-5'e düştü. Son zamanlarda normalleşti diye seviniyordum 2-4 arası değişiyordu diye. Ulan dün yazdım ya çocuk 6 kere yaptı 🤦🏻‍♀️
Maşallah canım🧿 benim kızım hiç bir zaman 6-7 kere kaka yapmadı, başlarda bile. En fazla yaptığı 4. Neyin göstergesi bilmiyorum. Peki 6 sında da dolduruyor mu yoksa birbirinin devamı gibi az az mı

Maşallah canım🧿 benim kızım hiç bir zaman 6-7 kere kaka yapmadı, başlarda bile. En fazla yaptığı 4. Neyin göstergesi bilmiyorum. Peki 6 sında da dolduruyor mu yoksa birbirinin devamı gibi az az mı
Maşallah mı? Bu iyi bir şey değil ki. İshal gibi zaten hep su gibi yapıyor. Katı gibi yüzeyde kalan tek şey mukus ve nokta nokta kan. Kuvvetle muhtemel besin alerjisi var diyorlar ama test de yapamıyorlar bu yaşlarda yanlış çıktığı için

Maşallah en ana sensin zaten maşallah. Makamında gözümüz yok maşallah

Senin Budist playlist'te kuşlu orman sesi bulduk kendimize göre. Onunla emiyor bu öğün. Bir sonrakine nasip kısmet
O listede çin ninni var bizimki de onu seviyor. Oysa ki biz japonuz

Maşallah en ana sensin zaten maşallah. Makamında gözümüz yok maşallah

Senin Budist playlist'te kuşlu orman sesi bulduk kendimize göre. Onunla emiyor bu öğün. Bir sonrakine nasip kısmet
Bu arada hıhı en ana benim çocuğun tırnaklarını düzgün kesemediğim için (kenarları sivri kalıyor) yüzünü kanattı yine 😭

Niye bu kadar çok yapsın istiyorsun , benimki bir kere yapıyor , bez dolu . Arada da pırtlayınca kaçırıyor .

Niye bu kadar çok yapsın istiyorsun , benimki bir kere yapıyor , bez dolu . Arada da pırtlayınca kaçırıyor .
Karasbaby Karasbaby kaka fazla olunca iyi beslenmeye işaret ediyor diye düşünüyor sanırım ama hiç öyle değil. Bizimki az aldı işte ortalamaya gelemiyor çocuk bir türlü

Son düzenleme:
Benimki hiç 4 yapmadı. Bazı günler hiç genelde 1. Kilo alımı başlarda düşüktü ilk bir ay sonra seyrinde gitti hep.

Akılları almaya aday iki sorumla karşınızdayım:

1) Kaşık biberonla bu ayda beslemek işkence gibi. İlk ay biz korkuyorduk fazla giderse diye. Şimdi o fazla çekiyor. Eliyle saldırıyor biberona. 5 ay 5 günlük oldu. Normal biberonla versem meme reddi olur mu? Bu risk ne zamana kadar var?

2) Kanguruda bacak ayrıklığını nasıl ayarlayacağım? Bugün evin içinde taktım, gezdirdim, dans ettik klip çektik. Durdu yani bir süre. Kangurunun askısını kemirmekten sıkılınca inmek istedi ama evdeki işleri yapmamı bile kolaylaştırsa kardır benim için. Şu bacak ayrıklığı çok değil mi mesela? KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ senin K1 ehliyetin var sen bilirsin

Kanguru arayanlar alın ben beğendim. Ha çok mu rahat? Tabii ki bir ağırlık biniyor vücuda ama kucaktan inmeyen bebek varsa kollarla sararak taşımaktan çok daha rahat sak_ran sak_ran Eşine alabilirsin. O-nay-lıyorum

ADA82646-5C88-464D-AF31-C0CC87C4DC8A.png

Akılları almaya aday iki sorumla karşınızdayım:

1) Kaşık biberonla bu ayda beslemek işkence gibi. İlk ay biz korkuyorduk fazla giderse diye. Şimdi o fazla çekiyor. Eliyle saldırıyor biberona. 5 ay 5 günlük oldu. Normal biberonla versem meme reddi olur mu? Bu risk ne zamana kadar var?

Ben 1 haftalıktan beri normal biberon verdim. Memeye de saldırıyor biberona da 🤦🏻‍♀️

2) Kanguruda bacak ayrıklığını nasıl ayarlayacağım? Bugün evin içinde taktım, gezdirdim, dans ettik klip çektik. Durdu yani bir süre. Kangurunun askısını kemirmekten sıkılınca inmek istedi ama evdeki işleri yapmamı bile kolaylaştırsa kardır benim için. Şu bacak ayrıklığı çok değil mi mesela? KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ senin K1 ehliyetin var sen bilirsin

Ya o bacak ayrıklığı hepsinde bana da çok geliyor
Kanguru arayanlar alın ben beğendim. Ha çok mu rahat? Tabii ki bir ağırlık biniyor vücuda ama kucaktan inmeyen bebek varsa kollarla sararak taşımaktan çok daha rahat sak_ran sak_ran Eşine alabilirsin. O-nay-lıyorum

Valla kendi alsın bugün diyor Zaten bana bir kanguru almadın diye 😂

Biz dün babası ile burnunu temizledik serum fizyolojiği şırıngayla bir anda sıktı. Lap diye de çevirdi. Tertemiz oldu.
Ben yapsam ağlar güldü çocuk. 🙄

X