Yek yea unutmazsın sen unutmazsııııınSanırım unutucak gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yek yea unutmazsın sen unutmazsııııınSanırım unutucak gibiyim
Eveeet unutmam asla unutmicam unutamam unutmamam lazımYek yea unutmazsın sen unutmazsııııın
Benim bebeğe uyku eğitimi bi işe yaramıcakBurada bir uzman arkadaş vardı bana atağınız bitmiş demişti. O nerde bulun bana onu!!!1!!1
Uyku eğitimi işine giricez ya cagilbilgin önderliğinde. bunu da ekleyelim uzmanlık alanlarımıza. Tam bir eğitim kurumuyuz
Maşallah canım benim kızım hiç bir zaman 6-7 kere kaka yapmadı, başlarda bile. En fazla yaptığı 4. Neyin göstergesi bilmiyorum. Peki 6 sında da dolduruyor mu yoksa birbirinin devamı gibi az az mıKarasbaby Bizim oğlan başlarda günde 8-10 kez tuvaletini yapardı. Sonra 6-7'ye sonra 4-5'e düştü. Son zamanlarda normalleşti diye seviniyordum 2-4 arası değişiyordu diye. Ulan dün yazdım ya çocuk 6 kere yaptı
Kazak giydirmeyiEveeet unutmam asla unutmicam unutamam unutmamam lazım
Aha neyi unutmicamı unuttum
Böyle gazla beni , başka ne yapabilirim , bebeyi tek başıma yıkayabilir miyim
Denemeyin hiç biriniz ben değilsiniz zorlamayınKazak giydirmeyi
Onu kocanla yıka. Kimse bebeği tek yıkamasın. Neden tek yılıyormuşuz hallahallaaaa
Maşallah mı? Bu iyi bir şey değil ki. İshal gibi zaten hep su gibi yapıyor. Katı gibi yüzeyde kalan tek şey mukus ve nokta nokta kan. Kuvvetle muhtemel besin alerjisi var diyorlar ama test de yapamıyorlar bu yaşlarda yanlış çıktığı içinMaşallah canım benim kızım hiç bir zaman 6-7 kere kaka yapmadı, başlarda bile. En fazla yaptığı 4. Neyin göstergesi bilmiyorum. Peki 6 sında da dolduruyor mu yoksa birbirinin devamı gibi az az mı
Maşallah en ana sensin zaten maşallah. Makamında gözümüz yok maşallahDenemeyin hiç biriniz ben değilsiniz zorlamayın
O listede çin ninni var bizimki de onu seviyor. Oysa ki biz japonuzMaşallah en ana sensin zaten maşallah. Makamında gözümüz yok maşallah
Senin Budist playlist'te kuşlu orman sesi bulduk kendimize göre. Onunla emiyor bu öğün. Bir sonrakine nasip kısmet
Bu arada hıhı en ana benim çocuğun tırnaklarını düzgün kesemediğim için (kenarları sivri kalıyor) yüzünü kanattı yineMaşallah en ana sensin zaten maşallah. Makamında gözümüz yok maşallah
Senin Budist playlist'te kuşlu orman sesi bulduk kendimize göre. Onunla emiyor bu öğün. Bir sonrakine nasip kısmet
Niye bu kadar çok yapsın istiyorsun , benimki bir kere yapıyor , bez dolu . Arada da pırtlayınca kaçırıyor .Maşallah canım benim kızım hiç bir zaman 6-7 kere kaka yapmadı, başlarda bile. En fazla yaptığı 4. Neyin göstergesi bilmiyorum. Peki 6 sında da dolduruyor mu yoksa birbirinin devamı gibi az az mı
Demek ki Japon olmanız Çinli olduğunuz gerçeğini değiştirmiyorO listede çin ninni var bizimki de onu seviyor. Oysa ki biz japonuz
Doğru , yapabilsem de yapmicam . Yardım etsin , her şeyi yaptırıyorum zaten baksın kızına .Kazak giydirmeyi
Onu kocanla yıka. Kimse bebeği tek yıkamasın. Neden tek yılıyormuşuz hallahallaaaa
Onu kabul ettik zaten , en ana ana sensinDenemeyin hiç biriniz ben değilsiniz zorlamayın
Karasbaby kaka fazla olunca iyi beslenmeye işaret ediyor diye düşünüyor sanırım ama hiç öyle değil. Bizimki az aldı işte ortalamaya gelemiyor çocuk bir türlüNiye bu kadar çok yapsın istiyorsun , benimki bir kere yapıyor , bez dolu . Arada da pırtlayınca kaçırıyor .
Benimki hiç 4 yapmadı. Bazı günler hiç genelde 1. Kilo alımı başlarda düşüktü ilk bir ay sonra seyrinde gitti hep.Maşallah canım benim kızım hiç bir zaman 6-7 kere kaka yapmadı, başlarda bile. En fazla yaptığı 4. Neyin göstergesi bilmiyorum. Peki 6 sında da dolduruyor mu yoksa birbirinin devamı gibi az az mı
Akılları almaya aday iki sorumla karşınızdayım:
1) Kaşık biberonla bu ayda beslemek işkence gibi. İlk ay biz korkuyorduk fazla giderse diye. Şimdi o fazla çekiyor. Eliyle saldırıyor biberona. 5 ay 5 günlük oldu. Normal biberonla versem meme reddi olur mu? Bu risk ne zamana kadar var?
2) Kanguruda bacak ayrıklığını nasıl ayarlayacağım? Bugün evin içinde taktım, gezdirdim, dans ettik klip çektik. Durdu yani bir süre. Kangurunun askısını kemirmekten sıkılınca inmek istedi ama evdeki işleri yapmamı bile kolaylaştırsa kardır benim için. Şu bacak ayrıklığı çok değil mi mesela? KIRMIZILIKUCUKKIZ senin K1 ehliyetin var sen bilirsin
Kanguru arayanlar alın ben beğendim. Ha çok mu rahat? Tabii ki bir ağırlık biniyor vücuda ama kucaktan inmeyen bebek varsa kollarla sararak taşımaktan çok daha rahat sak_ran Eşine alabilirsin. O-nay-lıyorum