2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Akılları almaya aday iki sorumla karşınızdayım:

1) Kaşık biberonla bu ayda beslemek işkence gibi. İlk ay biz korkuyorduk fazla giderse diye. Şimdi o fazla çekiyor. Eliyle saldırıyor biberona. 5 ay 5 günlük oldu. Normal biberonla versem meme reddi olur mu? Bu risk ne zamana kadar var?

2) Kanguruda bacak ayrıklığını nasıl ayarlayacağım? Bugün evin içinde taktım, gezdirdim, dans ettik klip çektik. Durdu yani bir süre. Kangurunun askısını kemirmekten sıkılınca inmek istedi ama evdeki işleri yapmamı bile kolaylaştırsa kardır benim için. Şu bacak ayrıklığı çok değil mi mesela? @KIRMIZILIKUCUKKIZ senin K1 ehliyetin var sen bilirsin

Kanguru arayanlar alın ben beğendim. Ha çok mu rahat? Tabii ki bir ağırlık biniyor vücuda ama kucaktan inmeyen bebek varsa kollarla sararak taşımaktan çok daha rahat sak_ran sak_ran Eşine alabilirsin. O-nay-lıyorum

Eki Görüntüle 3092617
Anne memesi gibi denilen biberonlar vardı onlara baktın mı . Kanguru bacak ayrıklıgı bana da bi garip geliyor
Ben 1 haftalıktan beri normal biberon verdim. Memeye de saldırıyor biberona da 🤦🏻‍♀️

Ya o bacak ayrıklığı hepsinde bana da çok geliyor

Valla kendi alsın bugün diyor Zaten bana bir kanguru almadın diye 😂
Vay obur küçük adam
Biz dün babası ile burnunu temizledik serum fizyolojiği şırıngayla bir anda sıktı. Lap diye de çevirdi. Tertemiz oldu.
Ben yapsam ağlar güldü çocuk. 🙄
Babalarda bişey var Yaa enteresan bi çekim

Anne memesi gibi denilen biberonlar vardı onlara baktın mı

Ben bunu kullandım

Hala da az delikli ile veriyorum. Biraz uzun suruyor mama seansmız Ama biberon kaynaklı memeyi hiç reddetmedi
. Kanguru bacak ayrıklıgı bana da bi garip geliyor

Vay obur küçük adam
🤓 yemeyi Ailece severiz
Babalarda bişey var Yaa enteresan bi çekim
Evet ya Bir de böyle bebek bakmak dünyanın en kolay işi havası oluyor hemen

Ben bunu kullandım

Hala da az delikli ile veriyorum. Biraz uzun suruyor mama seansmız Ama biberon kaynaklı memeyi hiç reddetmedi

🤓 yemeyi Ailece severiz

Evet ya Bir de böyle bebek bakmak dünyanın en kolay işi havası oluyor hemen
Benimki gittiği her yerde anlatıyo uyuyo , sakin falan , bütün gün ben ne ediyom acaba bu kızla delirmeden

Bu akşam gorumcemle kaynanam geliyorlar, oğlum sünnet olunca aramadilar bile, lütfedip geliyolarmis, cok gerginim ya, yüzlerini görmek istemiyorum

Bu akşam gorumcemle kaynanam geliyorlar, oğlum sünnet olunca aramadilar bile, lütfedip geliyolarmis, cok gerginim ya, yüzlerini görmek istemiyorum

Bence sakin ol. Cool davran arayıp aramamalarını önemsememişsin gibi. Güler yüzlü ama resmi 😎 yani yabancı insanlara gösterdiğimiz nezaket gibi. Kendini üzmeye değmez. Bebekler bizim kötü ruh halimizi hissediyorlar. Onlar da huzursuz oluyorlar.

Bence sakin ol. Cool davran arayıp aramamalarını önemsememişsin gibi. Güler yüzlü ama resmi 😎 yani yabancı insanlara gösterdiğimiz nezaket gibi. Kendini üzmeye değmez. Bebekler bizim kötü ruh halimizi hissediyorlar. Onlar da huzursuz oluyorlar.
Ah sorma oğlum daha bi huzursuz su sıra l, etkileniyor ya, ay onlar anlamıyor öyle resmi davranıştan, ben hep öyle davranırım normal, uzak davranmam lazım ki anlasınlar

Oğluşunun da rutinlerini aksatma bence geliyorlar diye hep uyuttuğun saatte uyut
Öyle yapicam cnm zaten eşime dedim kapatırım kapımı uyuturum, bana gelmiyorlar zaten, benle muhatap olan yok, dedim koy çayı otur misafirlerinle, eşime de cok kızgınım cokk, bu zamana kadar hep napayım annem napayım kardeşim dedi, biraz mesafe koydu sonra yine aynı davrandı, ama tavrımı koydum artık, hala aynı davranırsan senden bosanirim dedim

Öyle yapicam cnm zaten eşime dedim kapatırım kapımı uyuturum, bana gelmiyorlar zaten, benle muhatap olan yok, dedim koy çayı otur misafirlerinle, eşime de cok kızgınım cokk, bu zamana kadar hep napayım annem napayım kardeşim dedi, biraz mesafe koydu sonra yine aynı davrandı, ama tavrımı koydum artık, hala aynı davranırsan senden bosanirim dedim
Ay aman yok hemen boşanmayı söylemeyin nolur ya. 🙁 çekirdek aileni düşün gerisini boşver.

Ben 1 haftalıktan beri normal biberon verdim. Memeye de saldırıyor biberona da 🤦🏻‍♀️
Maşallah maşallah
Ya o bacak ayrıklığı hepsinde bana da çok geliyor
Bacak ayrıklığı ayarlanabiliyor ama bu sefer de çok mu daralttım nasıl anlayacağım
Biz dün babası ile burnunu temizledik serum fizyolojiği şırıngayla bir anda sıktı. Lap diye de çevirdi. Tertemiz oldu.
Ben yapsam ağlar güldü çocuk. 🙄
Ben yine boğazına kaçırdım çocuğun. Artık damla damla sıkacağım ya bana ne etki etmiş etmemiş üff. Başta babası yapıyordu. O yaparken daha da kötüydü
Ben bunu kullandım

Bakayım buna
Benimki gittiği her yerde anlatıyo uyuyo , sakin falan , bütün gün ben ne ediyom acaba bu kızla delirmeden
Benimki onu bir kere yaptığı. Çocuğun gece uykuları leş oldu
Keşke müsait değiliz deseydin

Boşanmak yok Burcu, boşanmıyoruz bacım. Bana bir kere ailesi böyle "Hani boşanıyordun" falan yaptı adama daha da asılasım geldi. Size ne lan koca benim evlilik benim

Ben yaptım bunu bak 3 aydır gelmiyo kaynata :KK70: Bi de mutfakta ' doğum yapmış kadına ne yemeğe gelmesi , hizmet mi edicem bana hizmet lazım ' diye bi çemkirdim , duymuştur inşallah :KK70:
Benim eşimin ablası geldi bir kaç hafta kaldı sabahları yatağıma sütlü meyveli yulaf hazırlayıp getiriyordu 😂

X