2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de geliceeeeğmmmmm
Ben bebek arabasıyla bile dışarı çıkmadım daha
Sen dur daha erken. Acele etme
Hangisini istersen be ya , İğneada ya gidiyorum ben genelde
Hadi bağalım
Ben daha ona da gitmedim
Git orası güzel bir yer. 5 ay olacak ben gideli. Herhalde aynıdır
İlk çiğköfteyle başlayacağız biz etli
Şalgamla mı ama?
Hiç de sevmem alışveriş merkezi 🧐
Ben de sevmem işte. Var sen düşün ne hale gelmişim

Yazılanları bir tarih saat sırası ile göremiyorum. Şimdi baktım androidde var sanırım
Nasıl yani? Rastgele mi çıkıyor
Hep babasıyla gittik ben kendim hiç götürmedim tek 🙄
Aa ben. Biz bazı hastanelere anneanneyi de götürüyoruz üstelik. O kadar beceremiyorum zaptetmeyi. Yalnız gitmeye yeni başladık eşimle
Zaten seneye değil mi?
Ney seneye? Ek dışarı çıkma mı?

Nasıl yani? Rastgele mi çıkıyor

Evet karmakarışık
Aa ben. Biz bazı hastanelere anneanneyi de götürüyoruz üstelik. O kadar beceremiyorum zaptetmeyi. Yalnız gitmeye yeni başladık eşimle
Biz sağlık ocağına hastaneye falan gidince babası giydirip toparlıyor. Aşı yapılırken kim tutacak diyorlar ben bir adım geri gidiyorum. Gerçekten panikliyorum
Ney seneye? Ek dışarı çıkma mı?
Ek gıda ile birlikte dışarı çıkma değil mi o 🙄

Evet karmakarışık
Senin telefonun bozuk olmasın mı 😮
Biz sağlık ocağına hastaneye falan gidince babası giydirip toparlıyor. Aşı yapılırken kim tutacak diyorlar ben bir adım geri gidiyorum. Gerçekten panikliyorum
Sen baba olmayı başarmışsın. Tebrik ederim 🤝
Ek gıda ile birlikte dışarı çıkma değil mi o 🙄
Hayır bak şimdi 1 yaşında oturmaya başlıyor, üç aylıkken ek gıda, doğunca dışarı çıkabilir çünkü artık doğmuş

5. Ayda bilerek sordum ben canım çünkü. Doktorda kilo alımı iyi gerek yok dedi. İlerde yetmezse bi mama durumu nasıl olur bilmiyorum biberon almadığı için
Biberon almıyosa içmiyolar mamayı, zaten bişey kalmamış şurda 1 ay daha emecek sonra ek gıda inşallah. Bizimkinin özel durumu için ben erken geçmek istiyorum

X