Kızlar merhaba ben de 7 Mart annesiyim bugün bebeğim 116 günlük 3 kilo doğdu ilk ay 4200 2. Ay 5 3. Ay 5740 tı geçen hafta memlekete geldim ve üşüttük pzt doktora götürdüm ve kilosu 6 geldi 18 günde sadece 260 gr almış şaka gibi sadece 2 gündür hasta desek çok az sadece anne sütü alıyor bu arada bebeğim gece bazen çok geç uyur o yüzden sabah kalkayım da emeyim derdine asla girmez tek memeyi biraz emer ve idare eder zorlasam da almaz memlekete gelince biraz daha sık besledim malum baskılardan dolayı ve yarım saat içinde 2 defa fışkırır tarzda kustu reflüsü de var yani ssütümün besleyiciliği azalmış epey aslında burda daha iyi besleniyorum biraz daha mı zaman vermeliyim bilemedim malt içtiğimde güzel sütüm oluyor ama yanıma almamışım onu mu denesem yoksa mama mı takviye etsem bilemedim sezaryen olduğum için ilk 15 gün evolvia kullandık yine alıp biraz başlasam mı doktor aç kalıyor demek ki dedi ama bebeğim de gayet mutlu keyifli açlıktan ağlamaz çişli bezlerimiz de iyi bilemedim kendi doktorumuza ancak bayramdan 1 hafta sonra gidebiliriz beklesem mi takviyelerle idare edip yoksa mama mı başlasam bebeğim doymuyor galiba çok üzgünüm