- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
Cok teşekkür ederim kuzum insallah bakalimGeçmiş olsun canım, inşallah geçmemiştir size de, babana da acil şifalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim kuzum insallah bakalimGeçmiş olsun canım, inşallah geçmemiştir size de, babana da acil şifalar
Benim 7. Haftada baslamisti insallah aksi bisey çıkmaz canim ben enfeksiyona yoruyorum bakalım geçince geçecek mi kanama bekliyorumBugün 7. Hafta canim simdi hastaneye geldik kan ve idrar verdim sonuclari bekliyoruz icim rahat etmedi
Teşekkür ederim peki öyle baş dönmesi mide bulantısı yapıyor mu yine hatırlıyor musunuzÇıkmaz merak etme önceki gebeligimde kullanmıştım bende uzan iyice ittir içeri bir süre uzanarak dur kalkma hemen hatta mümkünse gece yatağa girince kullan daha iyi olur
Geçmiş olsun canım üzme kendini birşey olmayacak inşallah kalp sesini bile görmüşsünKızlar bende ağrısız kanamasız bir parça düşürdüm acile gittik bebek kalp sesi var düşük tehdidi dediler progestan iğne yaptılar progestan hap başlandı .. dua bekliyorum inşallah tutunur 6+3 teyim hafta olarak
Canım çok geçmiş olsun eğer ufacık bi şüphe bile varsa test yaptır bence.Kızlar babam covid olmuş dün akşam anneme gitmiştim görüşmedik babamla ama aynı ev sonuçta sabaha ateşlendi sabah çıktım hemen hasta olduğunu duyunca testi pozitif çıktı o kadar üzgünüm ki hem o hasta oldu hem ya bize geçtiyse düşüncesi napacagim bilmiyorum
Bende elma kattım suyun içine biraz içebildim cok şükür. Ah sorma yemek konusunda da cok kötüyüm bende tek yediğim corba tarhana, ondan da bıkmaya başladım. Makarnayı deniyeyim. Tost yedim bi kac gün sonra oda kuru geldi ondan da bıktımLimonlu su bana iyi gelmedi canım ama ekşi yeşil elma varya büyük çok iyi geldi günde 2 kez yiyorum şeftali iyi geliyor kirazdan muzdan tiksindim kavun midemi mahfetti. Kaşar ekmek makarna bunlar iyi geliyor. Çubuk kraker ve leblebiden de tiksindim. Farklı arayışlara girdim açıkçası
Basta negatif çıkıyor ya canim annemde bile belirti yok mesela bacaklarım ağrıyor ama önceden olan bi ağrıydi enfeksiyon olduğumdan beri var o agri eğer bisey hissedersem evde oturmaya gönlüm elvermez ben zaten bebek olduğu için artı daha korkuyorumCanım çok geçmiş olsun eğer ufacık bi şüphe bile varsa test yaptır bence.
Ay cok sinir ya yerlesti mi gitmiyor o ilkinde öyleydi benim ne soguktan ne başka şey durup dururken boğazlarım inerdi son aylara kadar resmen yokladı beni sürekliKızlar sizi güldürmeye geldim Hiç hamilelik belirtim yok diye sızlanıyordum ya hani... Bir sabah bir kalktım sesim yok, ama hiç yok. Üç dört gün sürdü bu ve sonra boğazım gıdıklanmaya başlarken sesim geldi yavaş yavaş. Şimdide kuru öksürükten uyuyamıyorum bile ama hiç burnum akmıyo, burnum açık hatta, hiç ateşlenmedim, halsizliğim de yok. Doktora gittim mecbur. Zaten alerjik hassasiyeti olan insanlarda çok nadir de olsa bu alerjiler benimki gibi azarmış. Hamilelikten sesim gitti ve kuru öksürüğüm var nasıl ama
Hahah en sevimli belirtileri sen yaşıyorsun canım. Neyse ki kuru öksürük kalmış atlatırsın inan bulantı daha berbatKızlar sizi güldürmeye geldim Hiç hamilelik belirtim yok diye sızlanıyordum ya hani... Bir sabah bir kalktım sesim yok, ama hiç yok. Üç dört gün sürdü bu ve sonra boğazım gıdıklanmaya başlarken sesim geldi yavaş yavaş. Şimdide kuru öksürükten uyuyamıyorum bile ama hiç burnum akmıyo, burnum açık hatta, hiç ateşlenmedim, halsizliğim de yok. Doktora gittim mecbur. Zaten alerjik hassasiyeti olan insanlarda çok nadir de olsa bu alerjiler benimki gibi azarmış. Hamilelikten sesim gitti ve kuru öksürüğüm var nasıl ama
Çok haklısın canım ama içini rahat tut bişey çıkmaz inşallah benim kuzenim eşi ve büyük oğlu covid oldu ama küçük kızlarına bulaşmadı bile. dilersen doktorunla da görüş belki yapman gereken bişey varsa söyler.Basta negatif çıkıyor ya canim annemde bile belirti yok mesela bacaklarım ağrıyor ama önceden olan bi ağrıydi enfeksiyon olduğumdan beri var o agri eğer bisey hissedersem evde oturmaya gönlüm elvermez ben zaten bebek olduğu için artı daha korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Umarım tutunurKızlar bende ağrısız kanamasız bir parça düşürdüm acile gittik bebek kalp sesi var düşük tehdidi dediler progestan iğne yaptılar progestan hap başlandı .. dua bekliyorum inşallah tutunur 6+3 teyim hafta olarak
Umarım gider çünkü bu sekilde aylarca gerçekten yaşamazAy cok sinir ya yerlesti mi gitmiyor o ilkinde öyleydi benim ne soguktan ne başka şey durup dururken boğazlarım inerdi son aylara kadar resmen yokladı beni sürekli
O kadar çok öksürdüm ki dün gece dedim çocuğu hoplata hoplata salak edicemHahah en sevimli belirtileri sen yaşıyorsun canım. Neyse ki kuru öksürük kalmış atlatırsın inan bulantı daha berbat
Yok canım vajenden alınca o tür sorunlar olmuyor sanırım ağız yoluyla alındığında bulantı ve bas dönmesi yapıyormuşTeşekkür ederim peki öyle baş dönmesi mide bulantısı yapıyor mu yine hatırlıyor musunuz
Ilık suya biraz bal biraz limon cok guzel rahatlatıyorBen de yarın ilk defa ultrasona gideceğim. Dualarınızı bekliyorum. Bu aralar keyifsizim çok. Kabizim ve gazım var bu da şişkinlik bazen de ağrı yapıyor. Ne önerirsiniz hanımlar bunun için incir ve kayisi haricinde
Guzel haberler gelirsin cnm inşallahBen de yarın ilk defa ultrasona gideceğim. Dualarınızı bekliyorum. Bu aralar keyifsizim çok. Kabizim ve gazım var bu da şişkinlik bazen de ağrı yapıyor. Ne önerirsiniz hanımlar bunun için incir ve kayisi haricinde
Acı yiyebilirsin biraz, tuvalete çıkmanı sağlar ( acı sos var tat’ın, patates kızartmasını ona batırarak ye mesela) ya da türk kahvesi iç , o da bağırsaklarını çalıştırır ultrason inşallah güzel geçer, iyi haberlerini bekliyoruzBen de yarın ilk defa ultrasona gideceğim. Dualarınızı bekliyorum. Bu aralar keyifsizim çok. Kabizim ve gazım var bu da şişkinlik bazen de ağrı yapıyor. Ne önerirsiniz hanımlar bunun için incir ve kayisi haricinde
Cumartesi gittim doktora bunun için acil kahverengi ise çamur gibi sorun yk dediKizlar selam. Bugün 7.hafta girdim sabah aksam Progestan icmeme ragmen hala lekelenmem geliyor normalmi sizce 2,5 hafta oldu
Bende hep sol kasık sancıdı hatta uzandım şuan da sol zonkluyorKızlar
İlk hamileligimde ne yaşadığımı tam hatırlamıyorum da benim su an sadece sol kasığımda bir his var sağda bir şey yok. Zaten soldan yumurtladım biliyorum ama sizde de böyle mi olmuştu yoksa iki kasıkta da mı olmuştu