2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim senin ulturasonda herhangi bir kanama kanali gordumu?
Yok cnm görmedi doktor kanama alani ben kan sulandirici kullaniyorum doktor ondan olabilir dedi bol bol dinleniyorum iş yapmiyorum ama yinede geliyor cnm

Insallah geçmemiştir canim su iki üç gün diken uzerindeyim sarilmadik ama babam hiç dikkatli değil asla anlatamıyoruz
Canım çokk geçmiş olsun korkma önlemini de al mutlaka sıvı alımını çoğalt inşallah sizlere bulaşmamıştır

Yok canım basta cok az vardi bir hafta sonra gecmis dedi doktor ama hala devam gercekten yorucu ilkinde oluyordu ama bi defa olup kesiliyor iki haftadır her gün ama her gün az da olsa geldi lekelenme
Ne olcak böyle. Hicbirsey yapamiyorum korkuyorum işe gidip calisiyorum sadece. Belki onemli degil ama yinede insan tedirgin oluyor:KK43:

Kızlar
İlk hamileligimde ne yaşadığımı tam hatırlamıyorum da benim su an sadece sol kasığımda bir his var sağda bir şey yok. Zaten soldan yumurtladım biliyorum ama sizde de böyle mi olmuştu yoksa iki kasıkta da mı olmuştu

Kızlar
İlk hamileligimde ne yaşadığımı tam hatırlamıyorum da benim su an sadece sol kasığımda bir his var sağda bir şey yok. Zaten soldan yumurtladım biliyorum ama sizde de böyle mi olmuştu yoksa iki kasıkta da mı olmuştu
Benim de solda bir ağırlık var sağda pek birşey yok

Canım çokk geçmiş olsun korkma önlemini de al mutlaka sıvı alımını çoğalt inşallah sizlere bulaşmamıştır
Insallah canim su da içemiyorum cok fazla hemen bulanıyor midem içmeye çalışıyorum da gelmez inşallah

Ne olcak böyle. Hicbirsey yapamiyorum korkuyorum işe gidip calisiyorum sadece. Belki onemli degil ama yinede insan tedirgin oluyor:KK43:
Evet kuzum bende dün baya üzüldüm igneye gittik arabayla dönüşte nasıl geldi ama yapacak bisey yok ne kadar oldunuz siz büyüyünce geçer diyorlar yine de umudum yok

Kızlar progestanı vajinal olarak kullanan var mı? Nasıl koyuyorsunuz çıkmıyor mu geri

Geçmiş olsun canım, inşallah düzelirsin, bebeğin seninle olur 🧿🙏
Kızlar bende ağrısız kanamasız bir parça düşürdüm 🥲 acile gittik bebek kalp sesi var düşük tehdidi dediler progestan iğne yaptılar progestan hap başlandı .. dua bekliyorum inşallah tutunur 6+3 teyim hafta olarak

Kızlar progestanı vajinal olarak kullanan var mı? Nasıl koyuyorsunuz çıkmıyor mu geri
Çıkmaz merak etme önceki gebeligimde kullanmıştım bende uzan iyice ittir içeri bir süre uzanarak dur kalkma hemen hatta mümkünse gece yatağa girince kullan daha iyi olur

Kızlar bende ağrısız kanamasız bir parça düşürdüm 🥲 acile gittik bebek kalp sesi var düşük tehdidi dediler progestan iğne yaptılar progestan hap başlandı .. dua bekliyorum inşallah tutunur 6+3 teyim hafta olarak
Ah canım Allah bebeğini bağışlasın tutunur Allahın izniyle

Evet kuzum bende dün baya üzüldüm igneye gittik arabayla dönüşte nasıl geldi ama yapacak bisey yok ne kadar oldunuz siz büyüyünce geçer diyorlar yine de umudum yok
Bugün 7. Hafta canim simdi hastaneye geldik kan ve idrar verdim sonuclari bekliyoruz icim rahat etmedi

X