- 4 Kasım 2017
- 1.566
- 827
- 123
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken döllenmedir sizin ki bence. Keseyi de görmüşsünüz içiniz rahat olsunValla bilmiyorum benimde bu sıra kafama takılan o oldu.Acaba ikiz gebelik mi diye düşünüyorum.Normalde ilk yapılan teste göre yarısı olması lazımdı.Dış gebelikte değil keseyi de gördük.Bakalım bekleyip görecez artık.
Keseyi görmek için mi gidiyosunuzKızlar doktor randevum 10.20 de yola çıktık gidiyoruz çok heyecanlıyım ve meraklıyım
Hayırlı haberlerle dön insKızlar doktor randevum 10.20 de yola çıktık gidiyoruz çok heyecanlıyım ve meraklıyım
Guzel haberlerini bekliyoruz insallah benim dd kontrolum haftaya persembe, bekleyemiyorum artikKızlar doktor randevum 10.20 de yola çıktık gidiyoruz çok heyecanlıyım ve meraklıyım
Evet kese görmek ve sanırım kalp atışı içinKeseyi görmek için mi gidiyosunuz
Amin canım hayırlısıyla inşAllah geldik bekliyoruz randevu saatimiziHayırlı haberlerle dön ins
4 Mayıs'ta n beri bekliyorum bende hadi hayırlısıyla inşAllah sağlıklı haberlerle dolduralım bu sayfayıGuzel haberlerini bekliyoruz insallah benim dd kontrolum haftaya persembe, bekleyemiyorum artik
Merhaba, benim 5. Haftada başladı bulantılarım. Ve 6. Haftamdayım gitgide artıyor.. ne yapacağımı bilmiyorum tuzlu çubuk falan önerdiler onlar da bulandırıyor midemi.Genel olarak 7. Haftada mı başlıyor bulantılar?
Benim de aynı şekildeydi, dayanılmaz bir hal almıştı artık. Dün randevum vardı dr uma söyledim prilam dr diye bir ilaç başladı. Daha iyi hissediyorum şu an. Doktorunuza danışmanızı tavsiye ederimMerhaba, benim 5. Haftada başladı bulantılarım. Ve 6. Haftamdayım gitgide artıyor.. ne yapacağımı bilmiyorum tuzlu çubuk falan önerdiler onlar da bulandırıyor midemi.
Ovulasyon testimde 30 Mayıs 1 Nisan'da pik olmuştu.Bekleyip göreceğiz artık.Doğrana kadar bitmeyecek araştırmalarımız herhaldeRabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahErken döllenmedir sizin ki bence. Keseyi de görmüşsünüz içiniz rahat olsun
Tuzlu erik dene ama işte ödem yapıyor tuzMerhaba, benim 5. Haftada başladı bulantılarım. Ve 6. Haftamdayım gitgide artıyor.. ne yapacağımı bilmiyorum tuzlu çubuk falan önerdiler onlar da bulandırıyor midemi.
Doktor ne dedi ? Gördünüz mü keseyi kalbi duydunuz muTuzlu erik dene ama işte ödem yapıyor tuz
Biraz ileri biraz geri oynar bebek genelde...Merhaba kızlar. Doktor kontrolünde haftası önden giden var mı? Benim bebiş önden gidiyor gözüküyor
Kalp atışını duydunuz mu bende haftaya gidicem inşallah duyarızKızlar bebeğim 6+2 ymis nasıl guncelleyebilirim sayfamda bulamadım
Amin inşOvulasyon testimde 30 Mayıs 1 Nisan'da pik olmuştu.Bekleyip göreceğiz artık.Doğrana kadar bitmeyecek araştırmalarımız herhaldeRabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Simit yemeyi dene bi iyi gelir inşallahMerhaba, benim 5. Haftada başladı bulantılarım. Ve 6. Haftamdayım gitgide artıyor.. ne yapacağımı bilmiyorum tuzlu çubuk falan önerdiler onlar da bulandırıyor midemi.