- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Ewt ewt doğru topiktesinTeşekkür ederim. Doğru topikteyim di mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewt ewt doğru topiktesinTeşekkür ederim. Doğru topikteyim di mi ?
Hoşbulduk canım. Ah senin yazılarını hep okumuştum ben bu ayHoşgeldin hayırlı olsun
İnt den digum tarihine bak. Bende Aralık annesiyim aslında doktor geç döllenme yılbaşı gibi doğacak deyince iki gruba da takılıyorumTeşekkür ederim. Doğru topikteyim di mi ?
Aaaaa gerçekten mi canım mayıs aşılama olacaklar topiğinde miHoşbulduk canım. Ah senin yazılarını hep okumuştum ben bu ay
Evet canım. Hayat ne garip tesadüflerle doluAaaaa gerçekten mi canım mayıs aşılama olacaklar topiğinde mi
31 Ocak 2022 gösteriyor benim de hafiften Şubat annesi gibiyimİnt den digum tarihine bak. Bende Aralık annesiyim aslında doktor geç döllenme yılbaşı gibi doğacak deyince iki gruba da takılıyorum
Aynen öyle burdan paylaşımlara devam ederiz inşEvet canım. Hayat ne garip tesadüflerle dolu
Ben de mesela doğum yapanlar bu beklenen tarihlerden önce mi sonra mı doğum yapıyor genelde diye çok merak ediyorum. Tabii ki herkesin farklıdır ama geneli nasıl acaba31 Ocak 2022 gösteriyor benim de hafiften Şubat annesi gibiyim
Son adet tarihin nedir31 Ocak 2022 gösteriyor benim de hafiften Şubat annesi gibiyim
Genelde 38-40.hafta arası oluyor doğumlar. 37'den öncekiler erken doğum 42'den sonrakiler geç doğum oluyor.Ben de mesela doğum yapanlar bu beklenen tarihlerden önce mi sonra mı doğum yapıyor genelde diye çok merak ediyorum. Tabii ki herkesin farklıdır ama geneli nasıl acaba
Benim tüp bebek ben yumurta toplama transfer son adet ve blastokist hepsini hesapladım 1_2 gün oynuyor arada aşılama döllenme zamanı oluyor dimi bilmediğimden soruyorumArkadaşlar ben aşılama ile hamile kaldım. O tarihi göre hesaplama yaptırıyorum 26 Ocak.
Son adet tarihime göre hesaplama yaptırıyorum 3 Şubat.
Hangisi doğrudur ki
Merhaba kızlar. Doktor kontrolünde haftası önden giden var mı? Benim bebiş önden gidiyor gözüküyor
Gozunuz aydin, bir asamayi daha atlattiniz Darisi basimizaKalp atımını çok şükür gösterdi bak burda kipirdiyor ama 2 hafta sonra sesini açalım şimdi rahatsız etmesin dedi
Ewt aşılama döllenme zamanı oluyo. 26-27 Ocak ve 3 Şubat çıkıyo. Hangisini baz almalıyım bilmiyorumBenim tüp bebek ben yumurta toplama transfer son adet ve blastokist hepsini hesapladım 1_2 gün oynuyor arada aşılama döllenme zamanı oluyor dimi bilmediğimden soruyorum
Dr kontrolünde belli oluyor haftası bilemedim bendeEwt aşılama döllenme zamanı oluyo. 26-27 Ocak ve 3 Şubat çıkıyo. Hangisini baz almalıyım bilmiyorum
Bence aşılamaya göre hesaplamak mantıklıEwt aşılama döllenme zamanı oluyo. 26-27 Ocak ve 3 Şubat çıkıyo. Hangisini baz almalıyım bilmiyorum
Ben de mesela doğum yapanlar bu beklenen tarihlerden önce mi sonra mı doğum yapıyor genelde diye çok merak ediyorum. Tabii ki herkesin farklıdır ama geneli nasıl acaba
Bn de o zmn öğrenirim herhaldeDr kontrolünde belli oluyor haftası bilemedim bende
Döllenme tarihini mi kesin tarih veriyo acaba. Zaten 1 hafta oynuyo aşılama ve son adet tarihine göreBence aşılamaya göre hesaplamak mantıklı