• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de mesela doğum yapanlar bu beklenen tarihlerden önce mi sonra mı doğum yapıyor genelde diye çok merak ediyorum. Tabii ki herkesin farklıdır ama geneli nasıl acaba
Genelde 38-40.hafta arası oluyor doğumlar. 37'den öncekiler erken doğum 42'den sonrakiler geç doğum oluyor.
Ben ilkinde 42.haftada doğum yapmıştım.
2017 Kasım anneleri grubundaydım ama grubumun yarısından fazlası ekim annesi olmuştu 🤣
Burda da muhtemelen aralık anneleri olacak ama inşallah vaktinde gelir minikler 😍

Arkadaşlar ben aşılama ile hamile kaldım. O tarihi göre hesaplama yaptırıyorum 26 Ocak.
Son adet tarihime göre hesaplama yaptırıyorum 3 Şubat.
Hangisi doğrudur ki🤷🏼‍♀️

Arkadaşlar ben aşılama ile hamile kaldım. O tarihi göre hesaplama yaptırıyorum 26 Ocak.
Son adet tarihime göre hesaplama yaptırıyorum 3 Şubat.
Hangisi doğrudur ki🤷🏼‍♀️
Benim tüp bebek ben yumurta toplama transfer son adet ve blastokist hepsini hesapladım 1_2 gün oynuyor arada aşılama döllenme zamanı oluyor dimi bilmediğimden soruyorum

Benim tüp bebek ben yumurta toplama transfer son adet ve blastokist hepsini hesapladım 1_2 gün oynuyor arada aşılama döllenme zamanı oluyor dimi bilmediğimden soruyorum
Ewt aşılama döllenme zamanı oluyo. 26-27 Ocak ve 3 Şubat çıkıyo. Hangisini baz almalıyım bilmiyorum

Back