Yok, canımı da o sıkıyorAminn canım buradan haberleşelimm varmı belirtilerin?
Sağlık olsun ama henüz erken test için ,bu hafta 3. Hafta daha. Inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ama tecrübelisiniz yanılmış olduğunuzu sanmam. Her sonuca alışıyoruz tabi bakalim bir hafta sonra belli olur bence. Sizinle aramızda 1 gün var ben haftaya yapacağım test.Herkese merhabaTest yaptım negatif arkadaşlar Kendi kendime gelin güvey olup takvim yapmıştım bide.Neyse üzülmedim tabiki üç tane evladım var. Allah onlara hayırlı ömür versin inşallah.Rabbim benden önce olmayanlara versin , anne olamayan hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.Olsaydi çok sevinecektim tâbi.Ama benim için zor olacaktı orası kesin Buradaki tüm annelerin, Allah tamamına erdirsin.Saglikla ve mutlulukla kalın
Benim bu ay olmazsa bende klomene başliyacağım. Kaç sefer doktora gitmen gerekti canım hangi aralıklarda ve çatlatma iğnesi vuruldunmu bahsedermisin birazYok, canımı da o sıkıyor11 ay denedik olmadı, bu ay ilk defa klomen denedim yumurtam oluştu. İki gün önceye kadar kasık ağrıları vardı ama 2 gündür yok, göğüs hassasiyeti de yok. Kiminin olmuyormuş bakalım kısmet artık
Canım adetinin 3. Günü git kan testi yapacak. Kan testi + usg gözleminden sonra klomen yazar. Bana günde 2 tane ikisini de aynı anda iç demişti doktorum. Adetimin 9. Günü kontrole gittim 2 yumurta vardı en büyüğü 11 mm. Daha sonra 3 gün sonra tekrar gel dedi, gittim. 22,17,16 mm 3 yumurtam vardı. Çatlama iğnesi yapacağım ama ondan önce bir test yapalım dedi kan verdim. Kan testi sonucu e2 hormonu mu ne 1700 küsür çıktı. O değeri görünce kendiliğinden çatlar, iğne yaparsak çoğul riski olur yapmayayım dedi. Günaşırı ilişki önerdi. Bu şekilde canım. Aynı zamanda folic kullanıyorum.Benim bu ay olmazsa bende klomene başliyacağım. Kaç sefer doktora gitmen gerekti canım hangi aralıklarda ve çatlatma iğnesi vuruldunmu bahsedermisin biraz
Peki her seferinde muayene ücreti verdinmi? Merak ettim :) ben hormon tahlillerimi geçen ay verdim hepsi temiz çıktı, pcos olduğu için ve 1 senedir beklediğimiz için doktorum birdahaki regl döneminde ilk 5 gün içerisinde gel dedi klomen içinCanım adetinin 3. Günü git kan testi yapacak. Kan testi + usg gözleminden sonra klomen yazar. Bana günde 2 tane ikisini de aynı anda iç demişti doktorum. Adetimin 9. Günü kontrole gittim 2 yumurta vardı en büyüğü 11 mm. Daha sonra 3 gün sonra tekrar gel dedi, gittim. 22,17,16 mm 3 yumurtam vardı. Çatlama iğnesi yapacağım ama ondan önce bir test yapalım dedi kan verdim. Kan testi sonucu e2 hormonu mu ne 1700 küsür çıktı. O değeri görünce kendiliğinden çatlar, iğne yaparsak çoğul riski olur yapmayayım dedi. Günaşırı ilişki önerdi. Bu şekilde canım. Aynı zamanda folic kullanıyorum.
Anladımmmm 3. Gün git yine sen 3. Gün başlamak daha iyimiş. Ben devlete gidiyorum canım burda çok iyi bir doktor var çok memnunum o yüzden ücret konusuna yorum yapamayacağım. Ama eskiden gittiğim özellerde muayene +10 gün içinde kontrolü ücretsizdi.Peki her seferinde muayene ücreti verdinmi? Merak ettim :) ben hormon tahlillerimi geçen ay verdim hepsi temiz çıktı, pcos olduğu için ve 1 senedir beklediğimiz için doktorum birdahaki regl döneminde ilk 5 gün içerisinde gel dedi klomen için
Anladım canım sağol bilgi için :) kaç gün sonra test yapıcaksın?? Umarım bebişin seninlediiirrAnladımmmm 3. Gün git yine sen 3. Gün başlamak daha iyimiş. Ben devlete gidiyorum canım burda çok iyi bir doktor var çok memnunum o yüzden ücret konusuna yorum yapamayacağım. Ama eskiden gittiğim özellerde muayene +10 gün içinde kontrolü ücretsizdi.
Rica ederim canım, benim bat 2 mayıs bugünü saymazsak 6 gün kaldı. Heyecanla bekliyoruz, bu ara bir kaç kişi rüyamda seni gördüm bebeğin olmuştu dedi ama bende hiç belirti yok şuanAnladım canım sağol bilgi için :) kaç gün sonra test yapıcaksın?? Umarım bebişin seninlediiirr
Bazen hiç belirti olmiyabilir :) ilk hamileliğin olacak galiba?Rica ederim canım, benim bat 2 mayıs bugünü saymazsak 6 gün kaldı. Heyecanla bekliyoruz, bu ara bir kaç kişi rüyamda seni gördüm bebeğin olmuştu dedi ama bende hiç belirti yok şuan
Evet ilk olacak inşallah olursa :) bilmiyorum herkes belirti yazıyor bazen umutsuzluğa kapılıyorumBazen hiç belirti olmiyabilir :) ilk hamileliğin olacak galiba?
Ben geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım ama çocuk düşündüğüm için değil.İnternetten baktım bırakınca gecikme ve düzensizlik normalmis ben bilmiyordum.Olsaydi çıkardı diye düşünüyorum çünkü diğer çocuklarımda adet günü test yapmama rağmen pozitif çıktı hepSağlık olsun ama henüz erken test için ,bu hafta 3. Hafta daha. Inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ama tecrübelisiniz yanılmış olduğunuzu sanmam. Her sonuca alışıyoruz tabi bakalim bir hafta sonra belli olur bence. Sizinle aramızda 1 gün var ben haftaya yapacağım test.
Hoş geldin canım hayırlı olsun. Benim de 4 ocak görünüyor ve benim de 2.çocuğum olacak inşallah. Kanda hcg baktırdınız mı kaç çıktı acaba? Ben testte pozitifi gördüm ama henüz kan testi yaptırmadım.Selam kızlar bende geldim tahminen 4ocak annesi olucam 2 ci çocuğum olucak ama yinede çok heyecanlıyım
Evet canım kontrolede gittim 10 gün sonra kese ve kalp atışı için bir daha gidicemMerhaba hoş geldin. Benim de tahmini doğum 4 ocak görünüyor kan testi yaptırdınız mı?
105.56ydı tatlım bir daha yaptırmadım :)Hoş geldin canım hayırlı olsun. Benim de 4 ocak görünüyor ve benim de 2.çocuğum olacak inşallah. Kanda hcg baktırdınız mı kaç çıktı acaba? Ben testte pozitifi gördüm ama henüz kan testi yaptırmadım.
Evet yaptırdım Nisan 18de 12,87cikti 20sinde 44,00cikti 23unde 260 bugün 25inde 620 çıktı haftaya ultrason dedi doktorHoş geldin canım hayırlı olsun. Benim de 4 ocak görünüyor ve benim de 2.çocuğum olacak inşallah. Kanda hcg baktırdınız mı kaç çıktı acaba? Ben testte pozitifi gördüm ama henüz kan testi yaptırmadım.
büyük bir ihtimalle aralık olur. Bebekler tam tarihinde doğmuyor çünküBen gebelik testi yaptım pozitif çıktı. kan verdim sonuç bekliyorum ama muhtemel doğum tarihi 01/01/2022. Aralık annesi mi olurum Ocak mı acaba? :))
40 tan once de sonra olmasi mumkun ama en az ihtimal 01 ocak olmasıbüyük bir ihtimalle aralık olur. Bebekler tam tarihinde doğmuyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?