2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    266
Ben aynısı iğne gibi batıyor çok soruyorum diye çekindim soramadım hem vajen de hem kasıkta bazen irkiliyorum öyle şiddetli batıyor
 
Benim de o tarihte doktor 24.haftaya kadar bakılabildiğini söyledi

Yandık bu düzende giderse gece benim de öyle gülesim geliyor sağa dönüyorum ordan vuruyor,sola dönüyorum ordan vuruyor


24 + lara kadar yapılır merak etme zamanın var daha .
teşekkür ederim kızlar tamamdır o zaman
Gule gule kullansın kuşucuk
Bende bakayim fikir olsun
Tamamdır canım
Teşekkür ederim
Hepimiz guzel haberlerlw döneriz ins
 
Ben iki gün boyunca vajinada ağrı çektim. Ama karın kasinmasi da çok oldu. Farkettim ki karnım daha da büyümüş. Büyüme ağrısı olabilir mi acaba?
 
Ben de bu hafta 23+0'da yaptırdım ayrıntılı ultrasonu. Geç değil, uygun olduğunu söyledi hem kendi doktorum hem de ayrıntılıyı yapan doktor.
24 e kadar yapılabileceği söyleniyor ama kalp icin en uygun olani 22. Hafta oldugunu duymuştum
Sizlerden de yaptıranlar varmış
Teşekkür ediyorum hepinize
O zaman randevumu bozmayayım
 
Ben bugun sordum bunu doktora kimi zaman uterusun baskıları vajinada hissedilebiliyor, endişelenecek bir şey yok dedi. Bugun smear aldı benden, herhangi bir enfeksiyon olsa görürdü. Gayet sağlıklı görünüyor dedi örnek alırken. Bende de son iki gündür oluyor, vajinaya bıcak saplanması ya da yanma gibi bir his.
 
Birçoğumuzun başına geldiğine göre çok da endişelenecek bir şey yok gibi. Ben enfeksiyon gibi bir şey de hissetmedim aniden batmaya başlayınca korktum Dediğin gibi bıçak saplanma ve yanma gibi bir his oluyor.
 
Az önce bankadan aradılar. 72 saat geçerli olacak şekilde pcr testi vermem gerekiyormuş. Diğer türlü bankaya alamıyorlarmış. Covid geçirdim diyorum. Aşı olamıyorum diyorum. Olsun bi önemi yok diyorlar. Nasıl güzel bi sistem. Dayatma ile aşı olacağız. Aşı olmayıda geçtim. Covid geçirdim ya aşı yapmıyor şuan devlet bana napabilirim.
 

Sacmalamislar resmen daha yeni bitti karantinan di mi öyle hatirliyorum ,o sürede zaten tekrar covid geçirme ihtimalin yok ki ayrıca aşı içinde belli bir süre gecirmen gerek iş bilmezlik mi ? Başka bir şey mi ? Bilmiyorum ya keyfe keder uygulama yapılıyor her yerde .
 
Merhabalar. Sağlık ocağında bugün Tetanoz aşımı oldum. Tam kan bı de kan şekerime bakmak için kan tahlili aldılar. (Tabi aç gittim) saat 10 da işyerinde kahvaltımı yapabildim ama nasıl acıktım nasıl yavrumu aç bıraktim resmen. Bu arada ben de geceleri aciktigimi hissediyorum 65 kilo olmuşum zaten
 
Karantina biteli 1 hafta oldu ya. Yıllık izindeyim şuan. Şeytan diyor al rapor gitme. 3 ay geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Ona rağmen e nabıza girip bakıyorum hergün aşı acaba çıktımı diye. Sinir oldum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…