- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
Olur çünkü milyon tane hastslık var.Pgt illa sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor.Belli başlı hastalıklara bakılıyorKızlar pgt temiz çıktığı halde boş gebelik olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur çünkü milyon tane hastslık var.Pgt illa sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor.Belli başlı hastalıklara bakılıyorKızlar pgt temiz çıktığı halde boş gebelik olur mu
Normalde başlarda 3 litre içiyordum.İşler yoğunlaşınca unutuyorum. Bir de süzme olayı yok bende sanırım.Oyuncak bebekler olur ya üstten suyu içirirsin alttan gider.Tuvalette yaşıyorum.O yüzden sıkıldımOlur olur olmaz mı. En az 2 litre lütfen
Aynen ben eskiden hiç içemezdim , tam kendimi alıştırdım bu sefer de içtiğim an tuvaletteyim. Geceleri 47368373 defa kalkıyorumNormalde başlarda 3 litre içiyordum.İşler yoğunlaşınca unutuyorum. Bir de süzme olayı yok bende sanırım.Oyuncak bebekler olur ya üstten suyu içirirsin alttan gider.Tuvalette yaşıyorum.O yüzden sıkıldım
Evet ben de baktım öyleymiş bir arkadaşta öyle dedi neyse Allah a emanetiz Rabbim her birimizin hayırlı, iyi, güzel haberler alabilmesini nasip eylesinOlur çünkü milyon tane hastslık var.Pgt illa sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor.Belli başlı hastalıklara bakılıyor
Parça parça fitilin geri gelmesi normal ama koydugun gibi bozulmadan çıkmasi normal değil. Nasıl cikiyor tam olarakYaa arkadaşlar iki gündür koyduğum fitiller olduğu gibi çıkıyor saatler sonra..artık emilim olmuyor mu acaba boşuna mı koyup yatıyorum ıslatıp mı koysam acaba..bu ilaç erimezse ne anlamı var ki fitil koymanın..belki de vücudum progesterona doydu anlamadım
Biraz yamuk yumuk ama bütün gibi vallahi..2 gündür böyleParça parça fitilin geri gelmesi normal ama koydugun gibi bozulmadan çıkmasi normal değil. Nasıl cikiyor tam olarak
Doktoruna bir danis istersen vajinal kuruluktan kaynaklı olabilirBiraz yamuk yumuk ama bütün gibi vallahi..2 gündür böyle
Progestan kullanıyorsan onla alakalıdır kasık ağrısı yapabiliyo. Benim lekelenmeden dolayı ilaçların dozu 2 katına çıktı baya kasık ağrısı yapıyor.Her gün bu saatlerde kasığıma ağrı saplanıyor kızlar
Tam tersi içerisi progestan dolu..ben günde 3 kere 2 şer atıyorum..bir sorayım belki 1 e düşerDoktoruna bir danis istersen vajinal kuruluktan kaynaklı olabilir
Aynen bir doktoruna sor canım günde 6 tane kullanıyorsun iğne kullanmiyorsun heralde fitil mi sadeceTam tersi içerisi progestan dolu..ben günde 3 kere 2 şer atıyorum..bir sorayım belki 1 e düşer
Hayır progestan dex de kullanıyorum sabah akşam 1 er tane göbekten yapıyorumAynen bir doktoruna sor canım günde 6 tane kullanıyorsun iğne kullanmiyorsun heralde fitil mi sadece
Ben yuruyus yapiyorum duzenli. Is icin de cok yurumuslugum var. yurumek faydali hamilelikteGünaydın kizlar.yuruyus yapan varmi hic.yuruyusicin degilde biyere gtmem lazim birax yurumem lazim onun icinde sıkıntı olurmu acaba.gerci icinizde calisanlar da vardir belki sacma bir sorudur ama
Daha yeni diye bi merak ettim.sizin ne kadarlik olduBen yuruyus yapiyorum duzenli. Is icin de cok yurumuslugum var. yurumek faydali hamilelikte
Daha yeni diye bi merak ettim.sizin ne kadarlik oldu
Günaydın kizlar.yuruyus yapan varmi hic.yuruyusicin degilde biyere gtmem lazim birax yurumem lazim onun icinde sıkıntı olurmu acaba.gerci icinizde calisanlar da vardir belki sacma bir sorudur ama
Kendini yormamak sartiyla kücük kücük yürüyüsler yapabilirsin canim her yarin satte bi mesela 10-20 dakka yürü geri dinlen. Ben böyle ilerliyorumDaha yeni diye bi merak ettim.sizin ne kadarlik oldu