2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Benim de sürekli lekelerim oluyor 1 gün kalçadan 1 gün göbekten vuruluyorum lekelerden sonra doktorum her gün göbekten 1 tane daha ekle dedi yani günde 2 iğne. 3 gündür kullanıyorum ama kesilmiyor lekeler
İğneler iyi oluyor düşük önleyici.Benim de aynı şekilde lekeler devam ediyor artık doktoru aramaktan da sıkıldım öyle uzanıp bekliyorum pazartesi kontrole gideceğim. Size de çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırız bunu

İğneler iyi oluyor düşük önleyici.Benim de aynı şekilde lekeler devam ediyor artık doktoru aramaktan da sıkıldım öyle uzanıp bekliyorum pazartesi kontrole gideceğim. Size de çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırız bunu
Amin canım inşallah cidden zor insan kafaya takmadan yapamıyor. Salı günü benim de kontrol bekleyecez mecbur.

Canım bende 6+6 yım doktor kalp atısı ıcın cagırdı hemde karından bakarız dedı bence bu zamanlar duyulmasa cagırmaz ama bazen duyulmaya bılıyomus o zamanda alttan bakıyolarmıs guzel haberlerle gel ınsallah 🌸
Kalp atışını duydunuzmu acaba pembe lekelenmem oldu demişsiniz bu sabah çok az benimde oldu dün kese 5. Hafta 5 mm doktor gayet iyi dedi ama sabah şeffaf pembe olunca bi tedirgin oldum kanama alanı olsaydı dün görürdü diye düşünüyorum

Kızlar iyi akşamlar şuan 6+3 teyim. Geçen hafta keseleri görmüştüm sonrasında şiddetli mide bulantısı yemede isteksizlik oluştu ama 2 gündür mide bulantım kesildi hiçbir şey kalmadı bir şey mi oldu acaba diye içim içimi yiyor. Cuma günü kalp atışı için gideceğim ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Böyle bulantı yaşayıp sonra hemen kesilen oldu mu??

Beni en iyi siz anlarsınız kalp atışını duymadan önce herkes acaba duyacak mıyım belirtim yok diyordu. İnsan tabi hem tedirgin hemde heyecanlı oluyor. İnşallah güzel olur ❤️🙏🏻
ben kendime sure verdim fetal dna sonucu gelene kadar cok sevinmiyorum yokmus gibi davranmaya calisiyorum cunku aksi halde doktor randevusuna girmeden anksiyete tutuyor. Zor ya bi sekilde halledicez zaman bir sekilde gecevek diye avutuyorum kendimi 🙃🙃

Benim de senin gibi yüksek başlamıştı ikiz olabilir demişti doktorum ama tek kese gördük bakalım neler olacak 😁
Aa evet ya bence onun sebebi bizimkiler cok erken tutundu diye dusunuyorum ilk transfer gunu belki ertesi gun gibi. Hep de bunu dusunuyorum bende cok guclu diye dusunuyorum ama bilemedim de ben transfer olduktan sonra 8.gun 13 bin adimla istanbul turu yaptim hicbir sey olmadi ama iste hicbir sey insanin icini rahatlatmiyor her sabah uyaniyorum ve ne hissediuorum diye duruyorum bi belirtileri gozden geçiriyorum hissediyor muyum diye 😅

Kızlar iyi akşamlar şuan 6+3 teyim. Geçen hafta keseleri görmüştüm sonrasında şiddetli mide bulantısı yemede isteksizlik oluştu ama 2 gündür mide bulantım kesildi hiçbir şey kalmadı bir şey mi oldu acaba diye içim içimi yiyor. Cuma günü kalp atışı için gideceğim ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Böyle bulantı yaşayıp sonra hemen kesilen oldu mu??
Canim benim oldu 6+1 givi kesildi iki gune falan geldi. Beta ve hormonlar surekli ayni orantida artmiyormus bazi gunler daha az artiyormus o yuzden belirtiler arada kesilip devam edebiliyormus korkma 💘

Kalp atışını duydunuzmu acaba pembe lekelenmem oldu demişsiniz bu sabah çok az benimde oldu dün kese 5. Hafta 5 mm doktor gayet iyi dedi ama sabah şeffaf pembe olunca bi tedirgin oldum kanama alanı olsaydı dün görürdü diye düşünüyorum
Kese muayanesi sonrası ilk gün bende de olmuştu. Hatta alttan baktınız zarar mı gördü ondan mı demiştim yerleşme kanaması korkmayın dediler şimdide fitil sonrası kahverengi leke oluyo yine yerleşiyor dediler. Yani bu bebişler anladığım kadarıyla yerini yapmak için içerde mücadele veriyor o yüzden tedirginlik yerine mutlu olmalıyız ama anlıyorum elde değil 🥰

Kese muayanesi sonrası ilk gün bende de olmuştu. Hatta alttan baktınız zarar mı gördü ondan mı demiştim yerleşme kanaması korkmayın dediler şimdide fitil sonrası kahverengi leke oluyo yine yerleşiyor dediler. Yani bu bebişler anladığım kadarıyla yerini yapmak için içerde mücadele veriyor o yüzden tedirginlik yerine mutlu olmalıyız ama anlıyorum elde değil 🥰
2 yıldır istiyorum görünce aklım çıktı resmen yerleşsin artık hahahha🤣 allahtan sonra bir daha olmadı sürekli takipteyim

X