2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günlük süt dediğiniz şu cam şişelerde satılanlar mı yoksa sütçüden aldıklarımız mı orasını anlamadım ben
Ben süt satan birinden alıyorum taze sagilmis ondan yoğurt yapıyorum içemiyorum zaten ablam hamileyken bu şekil yapmıştı çok da sağlıkliydi

Ben süt satan birinden alıyorum taze sagilmis ondan yoğurt yapıyorum içemiyorum zaten ablam hamileyken bu şekil yapmıştı çok da sağlıkliydi
Yoğurt yapmak için ben de sütçüden alır 10 dk falan kaynatıp öyle mayalarım.
Ama içmek için cam şişelerdeki günlük sütten alıyorum marketten.

Yoğurt yapmak için ben de sütçüden alır 10 dk falan kaynatıp öyle mayalarım.
Ama içmek için cam şişelerdeki günlük sütten alıyorum marketten.
Evet bende iyice kaynatirim öyle yaparim kefir de yapıyorum aynı sütten yine de sorcam doktora

Kızlar aramızda tecrübeli olanlar bu haftalarda nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlatabilir mi? Konuyu baştan beri taradım ancak şöyle ayrıntılı bilgi içeren bir post göremedim. Tecrübeli anne üstadlarımız ne gibi hareketlere dikkat etmeliyiz, ne gibi durumlarda korkmalı, ne gibi durumlara hurafe olarak yaklaşmalıyız?

Çok ağır işler yapmadığın sürece ve riskli bir durumun da yoksa; gebelikten önceki hayatına devam edebilirsin sonuçta bu bir hastalık değil, en ufak şeylerde panik yapma derim.. stres en büyük düşmanımız..

Benim ikinci hamileliğim ama ilki üstünden çok zaman geçti yani 8 yıl kadar, çok hatırlayamıyorum ama aklımda kalan çiğ et yenilmemesi, salam sosis pastırma (pişirilerek yenilmesi gerekiyor) etli çiğköfte, midye yok, çay ile kahve arasında bir seçim yapılacaksa kahve bir iki fincan öneriliyor çayda tein olduğundan önerilmiyor, zaten doktora gittiğinizde bunlarla ilgili bilgilendirirler, yatarken yüz üstü yatmamak gerekiyor, üst raflara uzanmamalı, ağır kaldırmamalı, ayağı sıcak tutmalı bunlarıda annem söylerdi, başka birşey hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…