2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Göğüslerim normalde çok şişikti, 1 2 gündür o sızlama geçmişti. Bir de bugün sol kolumda uyuşukluk vardı. Bende bulantı ilk çocugumda da hiç olmamıştı zaten. Bunda da yoktu
Göğüsler benimde indi canım öğrendikten 1 hafta sonra indi

Hanımlar merhaba
Ben daha cok yeniyim. Dün öğrendm gebeliğimi. Beta 593 çıktı. 4+4 günlük dedi doktor. Sizce nasıl? Ve sağ kasıkta arada batmalar var normal mi? Genede ağır kaldırmamaya çok yukarlara erişmemeye çalışıyorum doğru mu yapıyorum nelere dikkat etmek gerekiyor başka? Kafamda deli sorular herkese iyi bayramlar

Merhaba iyi bayramlar Gözünüz aydın tebrikler Aramıza hoş geldin Batmalar çok normal canım. Yakında geçer. Ağır kaldırman iyi olmaz tabi şu aşamada. Beslenmene dikkat et. En önemlisi o. Bol bol su iç. Gaz yapan yiyeceklerden kaçın.

Hoşbuldum. Teşekkür ederim beslenmene dikkat et derken protein kalsiyum ağırlıklı değil mi? Su içerim bol bol. Paketli gazlı içecekler yasak dedi doktor zaten. Beta değerinin yüksek olması çok bi anlam ifade ediyor mu önmli olan katlanması mı?

Beta değerinin katlanarak artması daha önemli ama maşallah sizin değeriniz çok iyi. 4+4’e uyumlu gibi benim de böyleydi. Benim doktorum protein ağırlıklı beslenmemi söyledi. Ama tabi ki kalsiyum çok çok önemli. Peynir, süt, yumurta, balık, kırmızı et,yoğurt, kefir vs. Ben yeşillerden de çok tüketiyorum. Roka, brokoli, ıspanak, semiz otu vs. Maydanoz tüketmeyin o önerilmiyor. Benim doktorum karbonhidrattan, pirinçten makarnadan hamur işinden uzak dur dedi. Çay kahve de günde bir bardak. Kuru kayısı, mürdüm eriği de gaz için bana iyi geldi. Muz ve yeşil erik de çok faydalı. Ceviz, fındık ve bademi de mutlaka beslenme programınıza ekleyin. Ben günde bir tane de Beypazarı maden suyu içiyorum. Şimdilik bunlar

Çok teşekkür ederim

Merhaba hanımlar
Bugün böyle bir teste merhaba dedim. Çok silik ama Pazartesi tekrarlıcam koyuluk görürsem kan vericem. İnşallah bende ocak annelerine katılabilirim.
hepiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Eklentiler

• 3E8A204C-3B38-437D-B5BA-48D808D3ACC4.jpeg
    196 KB · Görüntüleme: 64
Pazartesiyi mümkün değil bekleyemezsiniz 2 gün sonra tekrarlasanız bile olur bence. Hayırlı olsun şimdiden

Pazartesiyi mümkün değil bekleyemezsiniz 2 gün sonra tekrarlasanız bile olur bence. Hayırlı olsun şimdiden
Çok teşekkür ederim İnşallah sağlıklıdır cumartesi pazartesi testle takip ederim eğer varsa inşallah kana giderim

Eğer 5dakika içinde bu çizgi olduysa pozitif. Benimki de böyleydi hayalet çizgi gibiydi bir sonraki gün ilk idrarla yaptım ozaman daha belliydi çizgi

Eğer 5dakika içinde bu çizgi olduysa pozitif. Benimki de böyleydi hayalet çizgi gibiydi bir sonraki gün ilk idrarla yaptım ozaman daha belliydi çizgi
Evet 5 dk içinde çıktı. Aslında 2 gündür test yapıyorum hep bişey görür gibi oluyodum ama tabi emin olamıyodum gözlerim artık görmek istediği için görüyo diyodum. Bugünde böyle cıkınca heveslendim bakalım inşallah boşa çıkmaz
Hayırlısı olsun seninde sağlıkla kucağına al inşallah canım

İnşallah yarın yada diğer sabah ilk idrarla yapın kesin belli oluyor 1gun geçmesi ve sabah olması baya etkiliyor. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

İnşallah yarın yada diğer sabah ilk idrarla yapın kesin belli oluyor 1gun geçmesi ve sabah olması baya etkiliyor. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
2 testim kaldı elimde birini cumartesi sabah birini pazartesi sabau yapar güzel bi çizgi görürsem kana giderim diye karar versinn inşallah gelmek nasip olur buraya

Kızlar aklıma bir şey takıldı. Hamileyken pastörize edilmemiş süt içmeyin diyorlar. Ben içmiyorum ama yoğurt mayalamak için hep günlük süt alıyorum. Onu da pastörize sütle yapmamız gerekiyormuş. Tam tersini savunanlar da var ne yapacağımı şaşırdım

Ben de senin gibi yapıyorum hiç duymadım. Sonuçta o sütü iyice pişiriyoruz mayaliyoruz sıkıntı olacağını düşünmüyorum daha da günlük süt alıp içilmesi gerektiğini duydum

Ben de senin gibi yapıyorum hiç duymadım. Sonuçta o sütü iyice pişiriyoruz mayaliyoruz sıkıntı olacağını düşünmüyorum daha da günlük süt alıp içilmesi gerektiğini duydum
Banu Çiftçi’nin uygulamasında bir diyetisyen bahsediyordu. Kafama takıldı biraz araştırdım gerçekten de pastörize edilmemiş sütün kullanılmamasını önermişler. Ben beslenme konusunda biraz pimpirikliyim de ondan sizlere de sormak istedim. Eşim de millet hamileyken sigara, alkol kullanıyor kafayı taktığın şeye bak dedi

Doktora gidince hususi soracagim

Günlük süt dediğiniz şu cam şişelerde satılanlar mı yoksa sütçüden aldıklarımız mı orasını anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…