• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aranizda tup bebek anneleri varmi bilmiyorm:) ben tedaviyle gebeyim şükür. Gebelik uygulamasi ne kullanıyorsunuz diye sormak istedim. Nasil hesapliyosunuz haftaları?
Ben Banu çiftçi nin uygulamasını kullanıyorum ilk gebeliğimde de kullanmıştım çok güzel ve kolay uygulaması

Bugün doktora gittim ve bebeği ne yazık ki göremedik. Dr büyük ihtimal düşük olacak dedi. Kanına bakalım dedi. Bhcg 850 çıktı. Gerileme vardır cuma günü tekrar gel dedi. Geçen hafta gitiğimle aynı büyüklükte kese ve bhcg artışı çok düşük gözüktü. Çok üzgünüm sabahtan beri gözlerim kıpkırmızı oldu ama kısmet hayırlısı ne diyelim. Allah tüm hamilelere ve bebeklerine sağlık versin inşallah.

Bu arada 6hafta 4 günlük son adet tarihine göre.
Lütfen hemen olumsuz düşünmeyin ne olacağı belli olmaz dua edin inşallah

Arkadaşlar merhaba Sağlıkla devam ederse 5+1 2 tane kesem göründü benimde bugün son adet tarihim 9 nisan bende 15 Ocak 2022 gösteriyor doğum bi farklılık olmazsa 😍
Merhaba biz de dün 2 kese gördük, iğneyle yumurtlama tedavisinde hamile kaldım çok şükür. Benim de bugün 5+1 aynı zamanlarda hamile kalmışız. Kaybolan ikiz durumundan çok endişe ediyorum, yolk keseleri de göründü ve aynı boyuttaymış keseler ama nedense içimde bir korku var, ailem dışında kimseye söyleyemedim ikiz olduklarını. 10 gün sonraya kalp atışları için gün verdi doktorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🥰

Merhaba arkadaşlar ben de bugün içimdeki mucizeyi öğrendim çok heyecanlıyım inşallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Hayırlı olsun🤗🙏sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🥰
Kızlar aranızda benim gibi gaz ve kabızlık sorunu çeken var mı 🥺 Daha gebelik testini yapmadan birkaç gün önce başladı bu problem. Önceden bağırsaklarımla ilgili hiçbir şikayetim olmadı. Doktorun verdiği ilaç da hiçbir işe yaramıyor sanki. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum. Bol su içiyorum. Sabah bir kaşık zeytinyağı içtim, üç tane kayısı yedim, şimdi de kefir içiyorum. Daha ne yapayım bilmiyorum :KK43: Bu böyle 9 ay sürecekse yandım ben ya.
Ben de inanılmaz gaz problemi yaşıyorum😌inşallah geçer. Kabızlık başta vardı. YEdiklerime dikkat ediyorum geçti galiba.

Uzun surdu mu kusmalarin bir de gun icinde kusma sayisi articak mi acaba?
Canım benim ilk önce sadece bulantı vardı .Şu an günde 2 defa kusuyorum .Önceki gebeligimde günde 6 defaydi.Cok kötüydüm.Yerimden kalkamıyorum.Kilo vermiştim.Gozlerim kararıyordu ama herkes öyle olacak diye bir şey yok canım
inşallah ben de öyle olmam diye dua ediyorum .1.5 yaşında bir kizim var ona nasıl bakacağım diye düşünüyorum 😞

Merhaba biz de dün 2 kese gördük, iğneyle yumurtlama tedavisinde hamile kaldım çok şükür. Benim de bugün 5+1 aynı zamanlarda hamile kalmışız. Kaybolan ikiz durumundan çok endişe ediyorum, yolk keseleri de göründü ve aynı boyuttaymış keseler ama nedense içimde bir korku var, ailem dışında kimseye söyleyemedim ikiz olduklarını. 10 gün sonraya kalp atışları için gün verdi doktorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🥰
İnşallah canım benim karından baktığı için 14 gün sonrası için çağırdı 20 nisandı benim aşılama tarihim 2 yumurta vardı zaten aşılamada kaybolmaz inşallah iyi düşünelim iyi olsun😊

Bugün doktora gittim ve bebeği ne yazık ki göremedik. Dr büyük ihtimal düşük olacak dedi. Kanına bakalım dedi. Bhcg 850 çıktı. Gerileme vardır cuma günü tekrar gel dedi. Geçen hafta gitiğimle aynı büyüklükte kese ve bhcg artışı çok düşük gözüktü. Çok üzgünüm sabahtan beri gözlerim kıpkırmızı oldu ama kısmet hayırlısı ne diyelim. Allah tüm hamilelere ve bebeklerine sağlık versin inşallah.

lütfen üzülme allaha dua et ramazan bayramındayız ben de 23 şubatta düşük yaptım rabbim ilk adeeten sonra yine nasip etti güçlü olun düşüğün eşi içerde kalıt dermiş eskiler. hayırlısı olsun hakkınızda

Merhaba benimde 2.3 gün önceydi yumurtlamam ve şiddetli bel ağrım var kirilicak gibi şimdi yaka yapıştırdım o derece ayakta duramıyorum hamielsiniz bana da dua edermisiniz hamile kalayım ve sizinki bel ağrısından sonra mi öğrendiniz yoksa nasıl oldu
Geçmiş olsun size de çok. Ederim tabiki Rabbim hayırlısı ile size de en kısa zamanda nasip etsin 🤲 bel ağrılarım hala geçmedi hatta bugün doktora gittim bi aksilik mi var diye normal dedi olabilir ilk zamanlar dedi. Adetten 2 gün önce test yapmıştım öyle öğrendim ağrılarım regl belirtisi gibiydi ama çok önceden başladı ve daha şiddetliydi

İnşallah canım benim karından baktığı için 14 gün sonrası için çağırdı 20 nisandı benim aşılama tarihim 2 yumurta vardı zaten aşılamada kaybolmaz inşallah iyi düşünelim iyi olsun😊
Bana da aşılama önermişti ama eşim sıcak bakmadı, neyse ki tuttu. Üç yumurtam vardı doktor korktu üçüz mü diye ama iki tanesi tutmuş 🥰 bana vajinal baktı, karından bakmadı hiç, olumlu düşünmek istiyorum ben de güzel olur umarım 😊

Allahım hayırlı zamanda yeniden nasip etsin inşallah

Bana da aşılama önermişti ama eşim sıcak bakmadı, neyse ki tuttu. Üç yumurtam vardı doktor korktu üçüz mü diye ama iki tanesi tutmuş 🥰 bana vajinal baktı, karından bakmadı hiç, olumlu düşünmek istiyorum ben de güzel olur umarım 😊
İkizinde kendi içinde riski çok ama şimdiden bunları düşünerek tadımızı kaçırmayalım bence olacağı varsa oluyor zaten ilk düşükte kullanmadığım ilaç kalmadı yine de düştü hala progestan kullanıyorum ben iğne olarak 2 hafta daha da devam etcem mecburen ne olur ne olmaz devam edelim diyor doktorum 😅

Geçmiş olsun size de çok. Ederim tabiki Rabbim hayırlısı ile size de en kısa zamanda nasip etsin 🤲 bel ağrılarım hala geçmedi hatta bugün doktora gittim bi aksilik mi var diye normal dedi olabilir ilk zamanlar dedi. Adetten 2 gün önce test yapmıştım öyle öğrendim ağrılarım regl belirtisi gibiydi ama çok önceden başladı ve daha şiddetliydi
Allah razı olsun işte daha 13 gün var adetime bilmiyorum rabbim tüm ısteyene nasip etsin

Merhaba benim de kısmet olursa Ocak 5 olarak gözüküyor. 5. Haftada kese gördük ama bebek yok. 7. Haftada gelmemi istedi, sağlıklı ilerleyip ilerlemediği o zaman anlaşılır dedi. Şu an merak ediyorum. İdrar yolları enfeksiyonu için ilaç kullandım düşük olur diye korktum ama kanama olmadı sonradan olur mu bilmiyorum . Beklemek zor .

Fotoğraf atarsanız bakarız belki yzıy

Peki peki belirtilerde azalma hissetiniz mi 🥺 çok şükür hamile kalabiliyosunuz en azından yine denersiniz demek ki sağlıksızmış 🙏
Göğüslerim normalde çok şişikti, 1 2 gündür o sızlama geçmişti. Bir de bugün sol kolumda uyuşukluk vardı. Bende bulantı ilk çocugumda da hiç olmamıştı zaten. Bunda da yoktu

Benim 7.haftasının sonunda düşük yapan bir arkadaşım 3 ay sonra tekrar hamile kaldı ve çok kolay bir hamilelik ve çok kolay bir normal doğum geçirdi. Düşük yapmak aslında sağlıksız kodlanmış embriyoya vücudun yatırım yapmak istememesiymiş canım. O nedenle bunu kötü bir olay olarak düşünme. Çok ilerlemeden olması daha iyi oldu diye düşünerek durumu kabullenmek gerekiyor. Kendini hazır hissettiğinde yeniden hamilelik geçirirsin, öncesinde bu durumu bir araştırırsınız, ama ilk hamileliklerde düşük çok rastlanan birşey. Keza ben de ilk hamileliğimde dış gebelik yaşadım, düşükten daha da zor birşey.

Normal canım.

Kızlar ben asla yemek yiyemiyorum ya günde 1 kase çorba var ya da yok, bu geçecek mi? Tüm yemeklerin kokusu bulantı yapıyor, kusma yok ama çok üzülüyorum sevdiğim yemeklerden bile soğudum. Bugün oturdum ağladım artık hiç hiç yiyemiyorum o kadar yemek varken. Normalde orta halli bi şekilde yerdim. 6.haftamdayım, bu yiyememe olayımla bebeğe zarar veriyor muyumdur ☹️
ilk hamileliğimde o kadar fazla bulantım ve kusmam oluyordu ki besinsizlikten kilolu olduğum halde zayıflamıştım ama kızımı sağsalim kucağıma aldım çünkü bebeği bugün yediklerimiz değil bizde depolanmış önceden edindiğimiz vitaminler değerler besliyor, o yüzden korkma derim, zamanında bende çok korkmuştum hamileliğin sonuna doğru geçmişti

Canım benim ilk önce sadece bulantı vardı .Şu an günde 2 defa kusuyorum .Önceki gebeligimde günde 6 defaydi.Cok kötüydüm.Yerimden kalkamıyorum.Kilo vermiştim.Gozlerim kararıyordu ama herkes öyle olacak diye bir şey yok canım
inşallah ben de öyle olmam diye dua ediyorum .1.5 yaşında bir kizim var ona nasıl bakacağım diye düşünüyorum 😞
Insallah daha fazla olmaz kusmalarin. Yakinlarin yanindaysa yardimci olurlar belki sana. Uzme kendini

Back