- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç ne oldu sma optipro bizde de cok gaz yaptı aptamil comformil gectim tadi cok aci ve daha cok kusuyor sanki, sma comfort nasildi?Sma optipro cok iyi bir mama ama feci gaz yapıyor bugun gittim sma comfort aldım gaz sorununa iyi geliyormuş deneyimledikten sonra yazarım yine inşallah gaz yapmaz. Sizinki optipro mu?
Bebeğiniz kaç aylık ?Sonuç ne oldu sma optipro bizde de cok gaz yaptı aptamil comformil gectim tadi cok aci ve daha cok kusuyor sanki, sma comfort nasildi?
2 ay 24 günlükBebeğiniz kaç aylık ?
Oyy ne güzel heyecanlar. Tüm aglamalariniz böyle güzel şeylerden olsunGünaydın tatlı anneler!
Cumamız mübarek olsun inşallah. Allahım yardımcınız olsun inşallah her zaman.
Herkesin keyfi yerindedir inşallah.
Biz idare ediyoruz çok şükür,
3 haftadır heyecanla yavrumuzun odasını hazırlamak ile uğraştık. Dün tamamlandı. Dün gece ilk defa odasında uyudu. Amaaan biz karı koca hep ağladık. Çok alışmışız meğer.
Allahım hiç bir yavruyu anasından babasından ayırmasın inşallah yine çok duygulandım anlatırken…
Amin inşallah canım cümlemizin.Oyy ne güzel heyecanlar. Tüm aglamalariniz böyle güzel şeylerden olsun
Amin amin inşallah. Açıkçası ben bebeğimi ayirmadim. Büyüğü de bu vakitler ayirmamistim. Şimdilik sallanan beşikte rahat uyuyabiliyor ama beşikte ayağa kalkmaya başlayınca park yataga geçeceğim. Ben de kıyamıyorum ya belki yanlış yaptığım ama zaten yavrular çok hızlı büyüyor Allah ömür verirse bir zaman gelicek üniversiteyi kazandım diye valiziyle çıkıp gidecek evden ona hasret yasayacagiz. O yüzden yanimizdalarken doya doya tadını çıkaralım kokularını içimize çekelim sevelim bolca vakit geçirelim diye düşünüyorum. Yanlış olabilir ama bu benim hayat felsefemAmin inşallah canım cümlemizin.
Tabii siz tecrübeli ana babalar bu adımları geçtiniz. Bizimki prematüre diye kıyamadık,odayı hazırlayamadık,minik düzenek hazırladık,orada uyudu yavrumuz aylarca.
Ama artık rahat edemiyordu,dönünce sağa sola çarptı,üzüldük. Odayı hazırlamak zorunda kaldık.
Çok içime sindi çok şükür. Tam istediğim gibi çok sade oldu.
Tüm yavrular sağlıkla mutlulukla uyusun inşallah.
Yooo asla yanlış demem.Amin amin inşallah. Açıkçası ben bebeğimi ayirmadim. Büyüğü de bu vakitler ayirmamistim. Şimdilik sallanan beşikte rahat uyuyabiliyor ama beşikte ayağa kalkmaya başlayınca park yataga geçeceğim. Ben de kıyamıyorum ya belki yanlış yaptığım ama zaten yavrular çok hızlı büyüyor Allah ömür verirse bir zaman gelicek üniversiteyi kazandım diye valiziyle çıkıp gidecek evden ona hasret yasayacagiz. O yüzden yanimizdalarken doya doya tadını çıkaralım kokularını içimize çekelim sevelim bolca vakit geçirelim diye düşünüyorum. Yanlış olabilir ama bu benim hayat felsefem
Çok sağol canım ben de deneyeyim. Bizim bebek labneyi çok sevdi, yoğurt yerine labne yiyor. Yoğurdu sevmedi nedense. Bu aralar buraya çok girip yazamadım yeni dönem başlıyor malum, yoğunluk had safhada. Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Benim kızım geceleri ağlayarak uyanmayı iyice huy haline getirdi. Ağlama sesi duymaktan sinirlerim bozuluyor artık, inşallah geçici bir süreçtir çok yıprandık uykusuzluktan.
bizimki de cok uyaniyor, deliksiz uyumalara hasretim :)Çok sağol canım ben de deneyeyim. Bizim bebek labneyi çok sevdi, yoğurt yerine labne yiyor. Yoğurdu sevmedi nedense. Bu aralar buraya çok girip yazamadım yeni dönem başlıyor malum, yoğunluk had safhada. Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Benim kızım geceleri ağlayarak uyanmayı iyice huy haline getirdi. Ağlama sesi duymaktan sinirlerim bozuluyor artık, inşallah geçici bir süreçtir çok yıprandık uykusuzluktan.
Afiyet şifa olsun inşallah.biz beslenme konusunda dumduz gitmeye basladik. dun tavuk verdim biraz begendi iki disiyle yamuk yumuk yedi. karnabahari buharda haslayip biraz limon ve tuz atip ezip verdim vok begendi, hatta ben de cok begendim kalanini yedim:))
Kızlar bu ağlamalar niye oluyor yaaaa gece sayısız şekilde ağlıyor emzik veriyorum artık bir süre emip tekrar atıyor ağlıyor saat başı kalktı bu gece ve emmeden uykuya geçmiyor iyice zombi gibiyimbizimki de cok uyaniyor, deliksiz uyumalara hasretim :)
Biz de öyleyiz tam 1 aydır. Bütün gece sadece mememde sakinleşiyor dişten diye düşünüyodum ama dün gece yine aynısı ı yaptı ve ön dişler de çıktı artıkKızlar bu ağlamalar niye oluyor yaaaa gece sayısız şekilde ağlıyor emzik veriyorum artık bir süre emip tekrar atıyor ağlıyor saat başı kalktı bu gece ve emmeden uykuya geçmiyor iyice zombi gibiyim
Bizde de durum aynı maalesef yaklaşık bir ay ya da 3 haftadır. Bir yerini kesiyorlarmış gibi ağlıyor bir de, normal bir ağlama değil. Çığlık çığlığa uyanıyor saat başı. Henüz hiç dişi çıkmadı kızımın ondan mı acaba diyorum. Sizlerin bebişlerinizin dişi çıktı mı?Biz de öyleyiz tam 1 aydır. Bütün gece sadece mememde sakinleşiyor dişten diye düşünüyodum ama dün gece yine aynısı ı yaptı ve ön dişler de çıktı artık
Dişler çıktığı halde böyle dişimiz çıktı bizim görünürde ben dişte göremiyorum yaBizde de durum aynı maalesef yaklaşık bir ay ya da 3 haftadır. Bir yerini kesiyorlarmış gibi ağlıyor bir de, normal bir ağlama değil. Çığlık çığlığa uyanıyor saat başı. Henüz hiç dişi çıkmadı kızımın ondan mı acaba diyorum. Sizlerin bebişlerinizin dişi çıktı mı?
Geçmiş olsun benim bebeğim alerjik aylardır diyetteyiz ikimizde maalesef konak ve mukus hiç geçmediAnneler aramızda alerjik bebek olanlar var mı bebeğimde şüphelenmeye başladım ama artık herşeyi karıştırıp verdiğim için alerjisinin ne olduğunu çözemiyorum kafada konak oluşmuş hırıltılı solunumu var kakası mukuslu