Kizlarrr ozlemisim burayi! son sayfalrdan hizli hizli okudum biraz. Yaz bitti, ama uzerimden gecti resmen..Kocaa bi kis var onumuzde insallah huzurla gecirelim hep beraber.
Bizim minnosun iki disi cikti 6 aylikken pit diye. Baska bisi yok simdilik.
Henuz emeklemiyor ama geri geri gidiyor, ileri gitmeye gonlu var ama o dizini ileri atmayi henuz akil edemedi. Surune yuvarlana ilerliyor.
Gunluk yemek duzenimiz de kendiliginden olustu..
-Sabah cay, bebek ekmegi (Hipp), labne (Cay vermemi kinamayin oyle olageldi:)), zaten ekmeyi islatiyorum sadece sekersiz.
-Ara ogun Hipp bebek biskuvisi ve meyve karisimi
-Oglen icin cok cesit denemedim henuz ama patates, havuc, kabak, avokado, genelde bunlara zeytinyagi ekleyip cok az da tuz atip veriyorum. Bir keresinde cilginlik yapip salcali pirasa yemeginin suyuna ekmek bandirip verdim delire delire yedi. Bir kere de mercimek corbasi iciyoduk o kadar cirpindi ki verdim gitti bisi olmadi:)
-Ogleden sonra Ev yapimi yogurt
Bunlari hep az az yiyor ama tika basa yok. Aralarda ve gece oldugu kadar anne sutu ve mama gidiyoruz.
Aksam yatmadan once de bir yemek kasigi iyi geceler mamasi var hippin ondan vermeye basladim yeni yeni.
Yalniz bir sorum var ayarsiz oldugum icin o kadar cok tahil karisimi, yok gece tahili, yok sutlu meyveli fln fln tahil karisimlari almisim ki su an bu kadar tozla napcam bilmiyorum:)) normal sekilde 5 senede bitmez :)) acaba bunlardan kurabiye fln yapilir mi
biraz buyuyunce yediririm.
Aldiklarimdan bazilari bunlar
HiPP Organik 5 Tahıllı Kaşık Maması 200 gr uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.
www.e-bebek.com
HiPP Organik Yulaflı Kaşık Maması 200 gr uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.
www.e-bebek.com
HiPP Organik İyi Geceler Sütlü Yulaflı Elmalı Kaşık Maması 250 gr uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.
www.e-bebek.com
HiPP Organik Sütlü Meyveli Tahıl Bazlı Kaşık Maması 250 gr uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.
www.e-bebek.com
Cok guzel yemek duzeni dediginiz gibi bu aya gore cok ama kosullar oyle gerektirdiyse ne yapacaksiniz ki baska.
Yumurta sarisini doktor verebilirsiniz dedi mi, ben de vermek istiyorum aslinda sabahlari ama kontrolumuze de daha var. olmazsa msj atayim. Avokadoya limon disinda mandalina da sikabilirisiniz ona da bayliyorolar gerci ben henuz narenciye vermedim
ben de cok yavas gidiyorum az az yiyo zaten ama bi yandan da acaba gec mi oldu diye dusunuyorum
Ceviz badem findik bunlari tek tek denemek lazim heralde, alerjenler. Bizim cocuklarda kolay kolay olmaz ama nolur nolmaz:)
Hippin bebek ekmegi ve bebek biskuvisi guzel organik zaten. Hippin her seyini aliyorum ben sampuanini bile:)
Oyun yapiyo annesi, kesfediyo
benim kiz da omuz cekiyo cok tatli:)
Hergun destekli yaninda durup 10-15 dakka oturtun ki bel, boyun, sirt kaslari guclensin ve kendi kendine durabilsin. Hergun yaparsaniz hemen farkedecektir.
Ben de verdim valla siparisi bisey olmaz yaa zaten 15 dakka dursa sukrederim ben hemen inmek ister eminim.
Ilk cocuk benim de oyleydi yastik gibi yatti 9 ay:) donmedi bile. Sonra yakaladi ama yasitlarini doktorunuza sorun tabi ama bence bisi yoktur.
Yurutec konusunu biz de tekrar arastirdik seneler sonra yurutecin fazydasi da zarari da tartismali aslina. ben de istemesem de kullanicam. siparsini verdik zaten aman bisey olmaz yaa diye:)) ya yerde o kadar sikiliyo ki. surekli kucakta durmak gezmek istiyor. yurutec benim icin/ bebek icin yeni bir ortam. gun nasil biteck baska? iste biraz kucak, biraz oyun halisi, biraz mama sandalyesi biraz da yurutec..ama dedigin gibi her yere ulasabilir oluyolar dikkatli olmak sart
Maasallah ona:)
biz besik seviyesini en alta indirdik. yoksa kesin kafa ustu gidecekti Allah korusun cunku aynen tutunup kenrarlara kalkmaya calisiyo.