2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok çok geçmiş olsun canim. Rabbim şifalar versin

Kızlar ek gıdaları naptnz ben metve tutuyom ağzına yazık elime saldırıyo ver diye bugn patates haşladm kendi sütümle açtım biraz ama sevmedi neyle tatlandırıyosunuz hurma özü falan kullanıyo musunuz

Benim bebem yumurta dışında herşeyi severek yiyor bende yumurtayı yoğurt suyuyla açmıştım ama tiksindi ya

Su içir ve sık emzir. Susuz kaldığı için leke oluyor bezde

Cok uzuldum ya gecmıs olsun canım

Geçmiş olsun nasılsınız şimdi iyileşti mi

Çok çok geçmiş olsun canim. Rabbim şifalar versin

Cok uzuldum ya gecmıs olsun canım

Geçmiş olsun nasılsınız şimdi iyileşti mi

Çok sağolun kızlar. Ateşi 38'lerde geziyor ama bugün bir de öksürük ile burun tıkanıklığı başladı hep ağlıyor o yüzden. Hava makinesi aldık onunla ilaç veriyoruz. İnşallah ciğerlere inmeden atlatırız. Siz de çok dikkat edin bu ara çok artmış vakalar.

Çok gecmis olsun

Kızlar 2022 Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim

Allahım acil şifalar versin inşallah.
Bir an önce iyileşir inşallah.

Kızlar 2022 Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Benim bebeğimin 18.haftada iki tarafında da görünmüştü koroid pleksus kistleri, 23.haftada kayboldu, bebeğim gayet sağlıklı doğdu çok şükür, tek başına pek bir şey ifade etmiyor endişelenmeyin..

Merhaba ben foruma yeni uye oldum. Bebegimi 23 ocakta kucagima aldim 6 aylik olmasina birkac gun var. 40+6 da dogdu. Esimle akrabayiz. Bebegim 6 aylik olucak neredeyse ama nesnelere uzanmiyor. Saga sola donebiliyor. Kollar bacaklar hareketli kiyafetlerini cekistiriyor. Eline bisey tutusturdugumda tutabiliyor salliyor agzina goturuyor. Elleri zaten cogunlukla agzinda. Egzersiz yapmaya calisiyorum nesnelere uzanabilsin diye ve ya oturtmaya calisiyorum karin ustu egzersizi yapmaya calisiyorum ama o sadece elini emmeye calisiyor. Sade e anne sutu ile besledim kilosu suan 7.600 ilk defa bu ay cok az kilo aldi. O da 200 gram. Goz takibi var neseli bir bebek bize tepki veriyor. Ayni zamanda cok uslu. Biraksaniz kendi kendine agulayip gulup oynar. Kendi kendine uyuyor. Beni yoran bi bebek degil ama ayina gore bisey yapamiyor olusu beni cok endiselendiriyor bi problem olmasindan korkuyorum. Doktorumuz her bebegin gelisimi farklidir ama isterseniz cocuk nörolojisine gidebilirsiniz dedi. Bunu soylediginde 5 aylikti 6 yi beklemek istedik belki yapar diye ama nafile. Benimle ayni diru yasayan var mi bu konuda bana fikir verebilicek yardimci olursaniz sevinirim

Herkese merhabalar . Yeni üye oldum ben de . Bebeğim 19 Ocak 2022 doğumlu . Bugün tam altı aylık . Kızım bugüne kadar sadece anne sütü aldı . 3 kilo doğdu ve şu an 8.5 kilo . Bebeğim çok mu kilolu sizce ? Şimdi ek gıdaya da başlayacağız çok kilo alıyor diye hep çekiniyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…