2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar günaydin. Ek gıda nasıl gidiyor sizin? Bizim dr 3 gun kuralı uygulatmıyor. Bebeğin alerjik değil diyerek ama ben yine 2 gün üst üste veriyorum. Sabah akşam 2 öğün yapıyoruz bazen. Arada çok heveslenirse masaya 2 kaşık yoğurt veriyorum falan. Bir de dr miktar da vermedi bize benim bebo da beni emmesin de ne yerse yesin modunda baya baya her seye ağzını açıyor. Tamam yeter bu kadar yediği diyorum ama göz kararı. Çay bardağını geçmesin diye uğraşıyorum. İşler çok karıştı. 15 gün oldu biz başlayalı. Patates, fasulye, kabak, havuç, tatlı patates, şeftali, kayısı, armut, yoğurt verdim. Şimdi ne yapsam diye düşünüyorum

Baya hızlı ılerlemıssın canım masallah sıfa olsun kuzuya. Ben yogurt kabak patates yedırdım. Havuc avakado semızotu vs deneyebılırsın. Corba yapıyor musun artık? Ben oyle ılerlemeyı dusunuyorum

Baya hızlı ılerlemıssın canım masallah sıfa olsun kuzuya. Ben yogurt kabak patates yedırdım. Havuc avakado semızotu vs deneyebılırsın. Corba yapıyor musun artık? Ben oyle ılerlemeyı dusunuyorum
Çorba yapayım diyorum ama ne yapsam bilemedim var mı tarifin? Varsa alırım Avokado ve mor erik de verdim. Og natural diye bir markadan organik +6 ay setini aldım. Un tarhana vs var onlarla bir seyler deneyeyim diyorum. Bebe bisküvisi falan yapsam evde kolay mı acaba.

Ben kızımda buskuvıyı ekmegı kendım yapıyodum unt ten bakıp. Senın kadar ılerlemedık tarıfım yok sımdılık canım ama ben olsam uyumlu sebzelerı pısırıp ırmık ya da pırınc ekleyıp bıraz sucgecten gecırıp verırdım. Ilerleyen zamanlarda daha tarif paylasımı yaparız

Bir ben mi başlamadım ek gıdaya acaba iki gün sonra tam altı ayımiz doluyor bayram da bitti sayılır yogurdumu da yeni mayaladim yarın başlayayım en iyisi. Off böyle emse keşke hep zten günü zor yetiriyorum birde bu çıktı

Ev ahalisine ne pısırecem stresıne ek oldubutunn yavrular iştahla saglıkla yesınler erınmeyız analar

Arkadaşlar bebeği küçükken Covid olanlar vardı aranızda nasıl atlattınız? Ben iki gündür kötüydüm boğaz ağrısı, öksürük derken. Bugün eşim de kötüleşti. Bebiş de çok küçük, onun için korkuyorum. Malum tatil de uzatıldı doktoru da izinde. Ateşi çok yükselmedi şükür ateş dürücü veriyorum ama sürekli soğuk soğuk terliyor. Ne olursa acile götürmeli sizce?

Gecmiş olsun canım. Benım yıgenım oldu bılmedıler once atesı vardı huysuz ıstahsızdı. Dr bogazı kırmızı demıs antıbıyotık vermıs 3-4gun dusmedı atesı. Sonra ev ahalısı komple hasta oldu kovıd . Atesı oksurugu yoksa emzırıyırsan bolca emzır bence

Ateşi yoktu aslında canım ama bir saat önce çıktı. Calpol de düşürmedi, alından 37.2. Evde sadece kızılötesiyle alından ölçen alet var. Sanırım o yenidoğan için uygun değilmiş. Sizler hangi tür kullanıyorsunuz?

Ev ahalisine ne pısırecem stresıne ek oldubutunn yavrular iştahla saglıkla yesınler erınmeyız analar
Hemde ne stresss büyük bebem de sıkıntılı şu dönem nasıl erinmim böyle çok iyiydi bugün bismillah dedim yoğurdu verdi bir çay kaşığı yüzüme püskürttü hepsini sağolsun bebem belli ki ağzıma edecek
Çok geçmiş olsun canım sık sık emzir mutlaka. Ben kulaktan ölçer kullanıyorum doktorum da aynisini kullanıyor hatta tavsiye ederim.

Kızılotesının uygun olmadığını duymadım zaten yenıdogan grubuna gırmuyorlar artık canım 37.5 ı gecmedıgınsurece ates olmuyor bıldıgım kadarıyla. Kızımda da oglumda da 38 ı gecmedıgı surece ulac vermıyorum once ustunu soyuyorum suyla oynatıyorum. Koltukaltı olcen varsa Bı kontrol et bakalım ınsaallah cıkmaz
Ben de yogurtla oyle kotu baslangıc yaptım moralim bozuldu. Ama gunluk taze mayalayınca sankı daha rahat yıyor. Insallah zorluk cıkarmazlar yaa iştahlı bıdık olsunlar

Kızlar merhaba çoktandır girmiyorum :) Ocak annelerinde birbirimize çok yardımcı olmuştuk özlemişim burayı :) umarım hepiniz sağlıkla doğum yapmışsınızdır ben 7 ocakta sağlıkla kucağıma aldım kuzuşumu :)

Kızlar havalar çok sıcak gidiyor bebeğim cişi.az yapıyor ve pembe lekeli yapıyor yani sürekli emzirdiğim halde böyle yapıyor iki gün bayramda klimalı ortama gittik sorunumuz düzeldi çoçuk baya çiş yaptı 6 bez neredeyse aldım tekrar sıcağa geldik gelir gelmez cişi koyu ve lekeli oldu ya bu durum beni endişelendiriyor zayıflar mı bebeğim

Bız de tatılde aynısını yasadık sukrettım sıcak memlekette olmadıgımıza . Kaynatmadan su bile verdım mecbur. Dr a muhakkak ılet. Gercı bol emzır su ver der muhtemelen

Canım gece daha da çıktı ateşi, acile götürdük. Kan testi yaptılar, iki tüp kan alındı. O kadar ağladı ki kan alınırken içim parçalandı gerçekten. Fitil verip eve gönderdiler ama fitil de düşürmedi. Gece dumanı tüttü çocuğun resmen ıslak bezlerle düşürmeye çalıştım. Çok korkuyorum bu gece de aynısı olmaz inşallah bugün de hep yüksek ateşi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…