Emziriyormusun belki meme istemiştir, benim kızda kesinlikle uyymuyor öyle ke yattığı yerde, bende çalıştığım yere götürdüm dün o kadar uykusu var ama uyumuyor mızık mızık, meme versem hemen uyuyacak ama ortam müsait değil, en son kalem arkadaşım var gençten abla sallayalım beraber dedi, müslinle iki salladık bayıldı6 ayda düzene girmezse daha da girer mi acaba? Bana büyüyünce iyi olacak daha rahat edeceksin falan dediler ama hanii nerdeee benim bebeğimi uyutma şeklim bile belirsiz. Her gün Allaha emanet bu işler. Bir düzen saat yok. Aylardır evdeyim bi avm gittik kafede arkamda benim kızdan biraz daha büyük oğlan bebeli anne vardı tek başına oturmuş. Oğlan bebek arabasinda mizlayinca ustune muslin örttü kadin. İki ileri geri salladi gezdirdi hoopp uyudu. Çayını içti mis gibi. Bizdeee de bebe var ama bizimkini teyze, anne, baba 3 kisi eyleyip bi çay icemedi. Uykusu da var. Biliyorum basima geleceğini ama hadi bir deneyeyim diyip koydum bebek arabasina gezdirdim. Sankii çivili yataga yatirdim. Ustunu muslinle kapatınca hepten delirdi. Çıktığıma çıkacağıma pişman olup döndüm. Kalktık eve geldik.