Merhaba ben foruma yeni uye oldum. Bebegimi 23 ocakta kucagima aldim 6 aylik olmasina birkac gun var. 40+6 da dogdu. Esimle akrabayiz. Bebegim 6 aylik olucak neredeyse ama nesnelere uzanmiyor. Saga sola donebiliyor. Kollar bacaklar hareketli kiyafetlerini cekistiriyor. Eline bisey tutusturdugumda tutabiliyor salliyor agzina goturuyor. Elleri zaten cogunlukla agzinda. Egzersiz yapmaya calisiyorum nesnelere uzanabilsin diye ve ya oturtmaya calisiyorum karin ustu egzersizi yapmaya calisiyorum ama o sadece elini emmeye calisiyor. Sade e anne sutu ile besledim kilosu suan 7.600 ilk defa bu ay cok az kilo aldi. O da 200 gram. Goz takibi var neseli bir bebek bize tepki veriyor. Ayni zamanda cok uslu. Biraksaniz kendi kendine agulayip gulup oynar. Kendi kendine uyuyor. Beni yoran bi bebek degil ama ayina gore bisey yapamiyor olusu beni cok endiselendiriyor bi problem olmasindan korkuyorum. Doktorumuz her bebegin gelisimi farklidir ama isterseniz cocuk nörolojisine gidebilirsiniz dedi. Bunu soylediginde 5 aylikti 6 yi beklemek istedik belki yapar diye ama nafile. Benimle ayni diru yasayan var mi bu konuda bana fikir verebilicek yardimci olursaniz sevinirim