• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Amin canımm ne zaman gitceksin doktoraaaa
Ben 18 ine randevu almıştım ama 25 ine ertelemeyi düşünüyorum. Yada cuma günü kan veririm beta yüksek çıkarsa giderim. Çıkmazsa 25ine giderim
Gittim mi hem kalp sesi hem keseyi göreyim istiyorum.ondan
Sen yarın gidiyorsun galiba

Ben 18 ine randevu almıştım ama 25 ine ertelemeyi düşünüyorum. Yada cuma günü kan veririm beta yüksek çıkarsa giderim. Çıkmazsa 25ine giderim
Gittim mi hem kalp sesi hem keseyi göreyim istiyorum.ondan
Sen yarın gidiyorsun galiba
Ay evet sabredebiliyorsan en mantıklısı 🙏🏻 benim eşim aceleci biraz🫢

Merhaba herkese, ilk gebelik maceram :)
Sat 13 aralık, 6 ocakta erken gebelik testi ile öğrendim. Ertesi gün yani 7 Ocakta dr randevusu aldım ve beta hcg 147 çıktı.
Dr 11 ve 15 ocakta tekrar hcg ölçümü istedi. 11 Ocak sonucu 980,36 çıktı.
Sat'a göre 4+2 yim. Dr. sonuç için çok güzel yükselmiş dedi. Asıl sorum şu (internette çok yanıltıcı bilgi var) ikizlik ihtimalinde 4. hafta civarı hcg değerleri ne oluyor?
Belki de alakası yok bilemiyorum tabii ama tecrübesi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.

Kızlar merhaba Allah nasip ederse bende eylül de doğum yapacağım.5+4 te kese görmeye gittim fakat doktorum kesen haftasına göre ufak biraz dedi geç döllenme olabilir dedi ama geç döllenme olmadığına eminim takip etmiştim çünkü. Görseli ekliyorum benim gibi olan var mı acaba günlerdir içim içimi yiyor 😊

Eklentiler

• IMG_7773.jpeg
    IMG_7773.jpeg
    284,7 KB · Görüntüleme: 13
Kızlarr merhaba
Sat 15 Aralık bat 11 Ocak beş gün Kala testlerim silik çıkmaya başladı gitgide koyulaştı geçen ay kimyasal olduğundan kan için acele etmek istemedim inşallah yarın kan vermeye gideceğim
Uygulamaya göre 4+2 deyim

Eklentiler

• IMG_2969.png
    IMG_2969.png
    449,7 KB · Görüntüleme: 2
Back