Ay MaşaAllah bol iştahlı olsunlar inşaAllahİlk gün yoğurt verdim yemedi, sonra elma rendesi tattırdım, sonra patates püresi, onu çay kaşığı kadar verdim çok sevdi, pirinç unu verdim muhallebi çok sıvı, yavaş yavaş geçiyoruz
Benimki de aynı emzik asla tutmuyor her çeşit var çoğu zaman deniyorum ama yok keşke tutsaydi ellerini oyuncaklarını örtülerini emmek zorunda kalmazdiBenım oglum 1 ay emzık kullandı sonra öğürmeye basladı almadı asla emzık evde cesıt cesıt emzık denedım asla almıyor. Ellerını emıyor sımdı parmaklarını emıp öğürüyor. Sureklı kıyafetlerını emiyor hatta elimi yakalayınca elimı hemen emzik verıyorum asla ıstemıyor.
Bnm buyukte tam 3 buçuk yaşında vurması yok ama kiskanio belli hircinlasti ve çok ağlamaya başladı herşeye aglio kardeşi de devamlı aglio kucakta olmak istio hep alamayınca kucağa ağlamaya baslio kızımda sus artık die ona kizio sonra gözüne bakıp ağlayınca ablacım ağlama dio iki bebe hem güzel hem çok zor bnde çözümü kızı iki gün okula iki gün jimlastige götürerek buldum evde uyumayan bebem arabasina biner binmez uyuyo dışarda kızım da sosyallesmis enerji atmış oluyor oglanda uyumuş oluyor ağlamıyor bnde kafa dinliyorum iki saat kızı beklerken yoksa ciddi bunalıma girdim kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok zor tek başına buyutmek3.5 yaş ilk 2 ay çok kıskandı sonra kabullendi herşey iyiydi 1 haftadır kaşla göz arasında şiddet uyguluyor ki şiddet asla şahit olduğu birşey değildi. Akraba ziyaretlerinde ağlıyor hep sebep kardeşini seviyor olmaları. Anne babamı görüntülü arayamıyorum çünkü kazara bebeğe laf atarlarsa kıskançlıktan sapıtıyor.
Bebeğim çok sakin bi bebekti bu alerji mahfetti bizi sürekli ağlamaları oluyor haliyle büyük kızımla oyun oynamak zorlaşıyor oda sussana artık deyip yapıştırıveriyor bi tane ben görmeden tabi. Emzik kurtarıcı oldu gerçekten birde çingene salıncağı ve plates topu favorim şu aralar
Bnm eşimle problemlerim War biri bitmeden biri başlıyor iki çocukla zorlandığımi görmüyor anlamıyor. Çocuklar da çok yoruyor bnde geçecek bugunler diye kendimi telkinliyorum akşam bebeler uyuyunca bir film izliorm kızı okula yazdırdım onu götürüp getirirken hava almış oluyorum düzelmeye başladı psikolojim gibi bakalım geçecek bu günler ama nasıl geçecek umarım yara vermeden geçerSukur evet aslinda esimle ya da ailemizle ilgili degil. Iki cocuk yorsa da o da sorun degil sukur idare etmeye calisiyorum gececek bu gunler diye. Yani benimki lohusa depresyonu fln degil resmen dış mihraklarin arsizligi. Arsizlikla mucadele ediyorum
Benimki de aynı emzik asla tutmuyor her çeşit var çoğu zaman deniyorum ama yok keşke tutsaydi ellerini oyuncaklarını örtülerini emmek zorunda kalmazdi
Bnm buyukte tam 3 buçuk yaşında vurması yok ama kiskanio belli hircinlasti ve çok ağlamaya başladı herşeye aglio kardeşi de devamlı aglio kucakta olmak istio hep alamayınca kucağa ağlamaya baslio kızımda sus artık die ona kizio sonra gözüne bakıp ağlayınca ablacım ağlama dio iki bebe hem güzel hem çok zor bnde çözümü kızı iki gün okula iki gün jimlastige götürerek buldum evde uyumayan bebem arabasina biner binmez uyuyo dışarda kızım da sosyallesmis enerji atmış oluyor oglanda uyumuş oluyor ağlamıyor bnde kafa dinliyorum iki saat kızı beklerken yoksa ciddi bunalıma girdim kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok zor tek başına buyutmek
Evet canım seninle 2018 Kasım annelerindede beraberdik çocuklarımız aynı yaşta. Okul işini çok iyi yapmışsın nasıl adapte olabildi mi? Bende çok istiyorum sosyalleşmesini ama okula çok karşı benden asla ayrılmak istemiyor evin içinde bian göremesin aklı çıkıyor 2yaşında ameliyat durumum olmuştu iç kanamadan o zaman çok etkilendi Ogün bugündür hala böyleyiz. Birde kardeş gelince çok zorlandık.
O kadar oyuncağı kıyafetlerını eöeme kadar emzık alsalar dedıgın gıbıBenimki de aynı emzik asla tutmuyor her çeşit var çoğu zaman deniyorum ama yok keşke tutsaydi ellerini oyuncaklarını örtülerini emmek zorunda kalmazdi
Bnm buyukte tam 3 buçuk yaşında vurması yok ama kiskanio belli hircinlasti ve çok ağlamaya başladı herşeye aglio kardeşi de devamlı aglio kucakta olmak istio hep alamayınca kucağa ağlamaya baslio kızımda sus artık die ona kizio sonra gözüne bakıp ağlayınca ablacım ağlama dio iki bebe hem güzel hem çok zor bnde çözümü kızı iki gün okula iki gün jimlastige götürerek buldum evde uyumayan bebem arabasina biner binmez uyuyo dışarda kızım da sosyallesmis enerji atmış oluyor oglanda uyumuş oluyor ağlamıyor bnde kafa dinliyorum iki saat kızı beklerken yoksa ciddi bunalıma girdim kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok zor tek başına buyutmek
Bnm eşimle problemlerim War biri bitmeden biri başlıyor iki çocukla zorlandığımi görmüyor anlamıyor. Çocuklar da çok yoruyor bnde geçecek bugunler diye kendimi telkinliyorum akşam bebeler uyuyunca bir film izliorm kızı okula yazdırdım onu götürüp getirirken hava almış oluyorum düzelmeye başladı psikolojim gibi bakalım geçecek bu günler ama nasıl geçecek umarım yara vermeden geçer
Biz ferrum hausman kullandık yeni doktorumuz da onun en çok yan etkili ama değerleri iyi yükselten demir olduğunu belirtti. Bizim hatamız direkt 6 damlayla başlamaktı bir de doktor söylediği için. Ocean’a geçirdi, önce 2 damlayla başladık birkaç günde arttırdım damlaları tek tek 6’dayız şimdi. Eski demir kakayı simsiyah yapıyorduHangi markadan hangine geçtiniz? Biz ocean kullanıyoruz sanki kakasında kan oluyor gibi
Yetiyoruz kendimize evet ama biz yipraniyoruz bnde herşeye koşuyorum ama bir yerde bakıyorum ki çok yorulmusum tahammulsuzlesmisim bir destek olunca bu şekilde gergin olmam yorulmam şimdi bedenim yoruluyor ruhum dinleniyor ben ve çocuklar takılıyoruz hergun okul park bana iyi geldikçe çocuklara da iyi geliyor.O kadar oyuncağı kıyafetlerını eöeme kadar emzık alsalar dedıgın gıbıbenım oglum da ebebek e gıdınce uyuyor o seste nasıl uuıyor anlamıyorum evde parke sesınr bıle uyanıyor
Ben tek basına yetebılen bır kadınım bununla hep gurur duydum ancak bbu hafta cok zor gectı kıızım yordu oglum nhuysuz ve hastaydı derken karar aldım kuyruğu dık tutmayacam nherseye yetmeye calsırken yıpranıyorum bundan sonra kavga ndövüş nasıl olacaksa artık yardım ısteyecem eşimden kendısı nasıl olsa bana guvendıgınden 4 gundur memleketıne gıttı
Neye göre küçük geldi ? Bunun bir kriteri mi var ? Evet çok şükür sağlıkla doğdu miniğim. Rabbim sizlere de nasip etsinCanim ben taaa 2023 ocak annelerinden geliyorum dun kese gördük 4+6 da 4mm di bana küçük geldi ama senin 2.7ymis. Bebegini sağlıkla aldin mi kucağına canim
17 damla ile başladıkBiz ferrum hausman kullandık yeni doktorumuz da onun en çok yan etkili ama değerleri iyi yükselten demir olduğunu belirtti. Bizim hatamız direkt 6 damlayla başlamaktı bir de doktor söylediği için. Ocean’a geçirdi, önce 2 damlayla başladık birkaç günde arttırdım damlaları tek tek 6’dayız şimdi. Eski demir kakayı simsiyah yapıyordu
Onumuz yaz daha rahat olur her sey merak etmeBenimki de aynı emzik asla tutmuyor her çeşit var çoğu zaman deniyorum ama yok keşke tutsaydi ellerini oyuncaklarını örtülerini emmek zorunda kalmazdi
Bnm eşimle problemlerim War biri bitmeden biri başlıyor iki çocukla zorlandığımi görmüyor anlamıyor. Çocuklar da çok yoruyor bnde geçecek bugunler diye kendimi telkinliyorum akşam bebeler uyuyunca bir film izliorm kızı okula yazdırdım onu götürüp getirirken hava almış oluyorum düzelmeye başladı psikolojim gibi bakalım geçecek bu günler ama nasıl geçecek umarım yara vermeden geçer
Biz ferrum hausman kullandık yeni doktorumuz da onun en çok yan etkili ama değerleri iyi yükselten demir olduğunu belirtti. Bizim hatamız direkt 6 damlayla başlamaktı bir de doktor söylediği için. Ocean’a geçirdi, önce 2 damlayla başladık birkaç günde arttırdım damlaları tek tek 6’dayız şimdi. Eski demir kakayı simsiyah yapıyordu
Ay 17 fazla değil mi? Ben kilo başına 1 damla diye biliyorum ondan ötürü 6 damla bizimki… kayısı alerjen değil diye biliyorum, bir de siz yiyormuşsunuz bebeğiniz değil o şekilde yapmaz alerjen olsa bile süt gibi. Demir yapıyor o kanı net17 damla ile başladıkpersentil hesabına göre dedi doktor. Bu arada kayısı alerji yapar mı? Sanki kayısı yediğimde de kan görüyorum ayrımını yapamadım demirden mi kayısıdan mı farklı ne yediğimi düşününce aklıma geldi.
Teşekkürler canım biz de ocean kilo başına 1 damla alıyoruz memnunuz ondanKızım da bestiron damla kullanıyor kilosu basina 1 damla onu da arastirabilirsin hic rahatsiz etmedi kakayi da boyamadi öyle
Ya ben eşimi durduramıyorum ben yıkıyım şu çamaşırları diyorum bi bakıyom yıkamış asmış çift durulama hak getire en kısa progtamda bile yıkıyo hemen geçen emziği yere düşmüş çeşmenin altına tuttu getirdi dedim sen kendin bile içmiyon şebeke suyunu ona nasıl veriyon haa diyoBu arada geçen paylaşmıştım bebeğimin vücudunda kızarıklıklar var diye çilek yemiştim ondan mı oldu diye, çilek yemediğim zaman da artınca bi cildiyeye gittim, doktor egzama olmuş ve çok yayılmış dedi
Kıyafetleri çift durulama yap dedi, banyoda bol suyla durula bebeği dedi, kortizonlu bi krem verdi 10 gün kullanıcaz bir de mustela emolyent balzam önerdi onu aldık 3 gündür kullanıyoruz azaldı çok şükür kızarıklıkları.
Aman yok ben verdi. Emzik başlarda emiyordu artık istemiyor pek emen çocuk zamanla bırakıyo zaten merak etmeÇok hata ettim doğar doğmaz vermem gerekiyordu, memeyi tutsun diye verdirmediler
Kızlar bende aynı sizin gibiyim büyüğüm 32 aylık şimdi.. Ve benimki çok vuruyor hemde gözümüze baka baka hiç sakinayim yok çözüm bulamıyorum ne desem olmuyor.. Kafasina oyuncaklar fırlatıyor sonunda bağırıyorum ve çok üzülüyorum..kimse onunla ilgilenmesin istiyor.çok zorlanıyorum bende eşimden hiç destek görmüyorum aramız da kötü. Çok zorlanıyorumBenimki de aynı emzik asla tutmuyor her çeşit var çoğu zaman deniyorum ama yok keşke tutsaydi ellerini oyuncaklarını örtülerini emmek zorunda kalmazdi
Aaaa benimki prematüre hatta çok daha yüksek vermeliyim o zaman. Doktor neden 6 damla yazmış ama yaa. Hepsiburada yorumları okudum, kilo başına 1 damla veren de var, 2 ile çarparak veren de. Kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?