• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim ki anne sütü sadece ama sağlık olsun ne yapalım ilk çocuğuma kiyas yaptiğim icin sanirim biraz üzüldüm.Oğlum 6.ayda 10.850 gr miş sirf anne sütü🤣
Kız bebe demek ki narin olacak🤭🤭🤭
Aynen bak benim oglanlar tosun gibi oluyor
Kiizim zayif degil etine dolgundu ama daha kibardı

Benim ki anne sütü sadece ama sağlık olsun ne yapalım ilk çocuğuma kiyas yaptiğim icin sanirim biraz üzüldüm.Oğlum 6.ayda 10.850 gr miş sirf anne sütü🤣
Kız bebe demek ki narin olacak🤭🤭🤭
Masallah 🧿tabi kizlar narin olur🤗ben unuttum oğlumun kilo olaylarını.aradan 10 yıl geçti neredeyse.🤭ama tombikti.Bir de uyumazdi , emmezdi.Az çektirmedi eşşek sıpası.Kiz bebek büyütmek kesinlikle daha kolay.

Oglumu paylaştım
Güsel kıslar eklesin😂

Tam sulanacaktim vazgectim olay cikar🤣🤣🤣
Masallah 🧿tabi kizlar narin olur🤗ben unuttum oğlumun kilo olaylarını.aradan 10 yıl geçti neredeyse.🤭ama tombikti.Bir de uyumazdi , emmezdi.Az çektirmedi eşşek sıpası.Kiz bebek büyütmek kesinlikle daha kolay.
Dimi ya kiz bebe daha kolay geldi bana da oglum cok huysuzdu kolik aglak mutsuz uykusuz🤣🤣🤣

Kızlar dün ne oldu anlatamadım size. Akşam eşimle avmye gidecektik hem kıza bez falan alacaktık hem gezip yemek yeriz diye düşündük. Tabiki k.v aradı akşam size gelecez dedi eşimde biz şimdi çıkıyoruz işimiz var biz uğrarız dedi . Neyse bebek arabası orda kalmış diye uğramak zorunda kaldık güya 5 dk 😂 kızı kucaktan kucağa aldılar hoplattılar falan çocuk yoruldu geçtim mama yapmaya dedim yedirir öyle giderim en azından uyur . Mama yaparken ortama konuşuyor mama yiyor heralde sütü yok diye . Eşim dedi ikisini de veriyor anne bende çıkıştim ordan yok ben anne sütü vermiyorum bitti gelmiyor artık dedim . Çok bunaldım bu psikolojik baskıdan doğum yaptığım günden beri yok yok yok diye diye gerçekten gelmiyor artık süt falan . Aksamimizi da yalan etti sağolsun hiçbir yere gitmeden eve geldim. Keyif falan bırakmadı

Gec bile kalmis sarı kafa
Biz kel olduk nerdeyse
Bide coktu saci heryer kil tüy😂
Benimde felaket dökülüyor bu arada😢

🤣🤣🤣 tulperde seni bulacağuk

Valla biz biraz tontiğiz kol mol kalmıyor bizde😃
Fazla kilolu olmasini da istemeyin
Ay korktum bi anda benımde cok dökülüyor ıkımız kel olcaz sanırım vitamına atıyorum doğumdan kalanları

Kızlar dün ne oldu anlatamadım size. Akşam eşimle avmye gidecektik hem kıza bez falan alacaktık hem gezip yemek yeriz diye düşündük. Tabiki k.v aradı akşam size gelecez dedi eşimde biz şimdi çıkıyoruz işimiz var biz uğrarız dedi . Neyse bebek arabası orda kalmış diye uğramak zorunda kaldık güya 5 dk 😂 kızı kucaktan kucağa aldılar hoplattılar falan çocuk yoruldu geçtim mama yapmaya dedim yedirir öyle giderim en azından uyur . Mama yaparken ortama konuşuyor mama yiyor heralde sütü yok diye . Eşim dedi ikisini de veriyor anne bende çıkıştim ordan yok ben anne sütü vermiyorum bitti gelmiyor artık dedim . Çok bunaldım bu psikolojik baskıdan doğum yaptığım günden beri yok yok yok diye diye gerçekten gelmiyor artık süt falan . Aksamimizi da yalan etti sağolsun hiçbir yere gitmeden eve geldim. Keyif falan bırakmadı

Bi bitmediler ek gidaya gececek bebe zaten tovbe tovbe .Süt yoksa yoktur bir annenin belki de en hassas oldugu konudur bu üstelemeseler keşke.Ama bazi insanlar zevk duyuyor bu durumdan bosver kizin saglikli gerisi tirt

Bi bitmediler ek gidaya gececek bebe zaten tovbe tovbe .Süt yoksa yoktur bir annenin belki de en hassas oldugu konudur bu üstelemeseler keşke.Ama bazi insanlar zevk duyuyor bu durumdan bosver kizin saglikli gerisi tirt
Ya bir kere ov de ki çocuga iyi bakıyor gelişimi iyi falan yok tobe derse günah olur çünkü

Ya bu insanlar ……
Orucum kötü söz soylemek istemiyorum
En sinirlendihim sey benim bebek büyütürken
Sa na neeeee
Benim yetiyor öyle böyle hala söyleyen oluyor
Pandemi ayagina pek kimseyi görmedik
Ne kadar şükrediyorum
Öbürlerinde psikolojim bozulmuştu bu yuzden
Sende duymamaya calis kuzum
Hic duyma

3 ay kontrolune kadar 1 kg den asagi almadi.3.ayda 470 gr almis ki minimum 500 gr almasi lazim ama gecen aylar iyi aldigi icin tolere etti.Ama beb diyet yapmistim ona bagliyorum bu durumu 6 mayis 4.ay randevusu var bakalim ne olacak ama yine pek kilo almadi gibi boya gittti sanirim.
Benimki de ilk 2 ay 1 er kilo son ay 600 gram aldı bu ay hiç yemiyor bende bıraktım zorlamıyorum artık ilk 3 ay zorla yedirdim zayi bilmiyorum nolcak böyle

Back