aynen bizimkide abis geldimi gözler gülüyor. geçen abisi legolarla oynuyor onu nasıl izliyor. bizim şuan için abimiz oynayacak gibi ama tabi o zaman geldiğinde nasıl olacak bakalım:)Ben de onu bekliyorum biraz oyun bilecek aya gelse şöyle ablasının odasına oturup izlese onu
Gerçi şimdiden kucağımızda binbir cilve yapıyo ablası baksın diye ona gülücükler kahkahalar ama ablasının umrunda değil.
Süreklı kollarından yukarı cek hareket ettır bende öyle yapıyorum biraz ilerleme var birde yastığa yatırıyorum öyle 10dk falan kolların üstünde öyle öyle alıscakBenmkide uyuşuk çıktı ne zaman kaldrck çok merak ediyorum
Sen daha iyi bilirsin ama bence acele etme. En erken 5 aylık olduğunda tadımlara başlatıyorlar. Kontrole gittiğimde soracağım bende.günaydın kızlar. bende artık eskisi gibi burayı takip edemiyorum. işler yoğun ev yoğun. her gün girip sadece son yazılanlara bakabiliyorum. bugün 4. ay kontrolüne gittik. aşılarımızı olduk. ek gıdayı sordum doktorumuz mayıs ayında elma ve armuta uyu yada püresine başlayabilirsiniz dedi. sizlerin de doktorlarından varmı böyle ufaktan başlatan? ilk bebeğimde6. ayda başlamıştık ama bu doktor sadece bu ikisi için izin verdi bu ay.
Kılosu nasıl iyimi genelde düşükse erken başlatıyorlar yada mama alıyorsa anne sütü alanı 6.ayda dıyorlar ben verıyorum az ama doktora sormadım .günaydın kızlar. bende artık eskisi gibi burayı takip edemiyorum. işler yoğun ev yoğun. her gün girip sadece son yazılanlara bakabiliyorum. bugün 4. ay kontrolüne gittik. aşılarımızı olduk. ek gıdayı sordum doktorumuz mayıs ayında elma ve armuta uyu yada püresine başlayabilirsiniz dedi. sizlerin de doktorlarından varmı böyle ufaktan başlatan? ilk bebeğimde6. ayda başlamıştık ama bu doktor sadece bu ikisi için izin verdi bu ay.
günaydın kızlar. bende artık eskisi gibi burayı takip edemiyorum. işler yoğun ev yoğun. her gün girip sadece son yazılanlara bakabiliyorum. bugün 4. ay kontrolüne gittik. aşılarımızı olduk. ek gıdayı sordum doktorumuz mayıs ayında elma ve armuta uyu yada püresine başlayabilirsiniz dedi. sizlerin de doktorlarından varmı böyle ufaktan başlatan? ilk bebeğimde6. ayda başlamıştık ama bu doktor sadece bu ikisi için izin verdi bu ay.
Daha uzun da durabilir artik endise etme ac olsa zaten durmaz kiAdayı sabah 6 buçukta emzirmiştim en son. Aile hekimine, markete git-gel derken bebek arabasında uyudu yeni düştük eve. Aşı olunca açlığıda unuttu sanırım.. 4 saattir emzirmedim
Bı doktor arkadasımla konustuk yenı arasıtrmalara gore 5. Aydan sonra yavasca baslanabılır dedı. Kızımda 7. Ayda baslamıstım cok yeme sorunu yasadım sımdı oglumda 5. Ayda baslamayı dusunuyoruum zaten 6 aylıkken işe baslıcam alıssa ıyı olur
Kızımın zamanında yogurtla baslıyorduk ek gıdaya sımdı kabak püresi ya da meyveyle baslatıyorlar
Cnm 4 ayda kaç gram almıştı benimki de zayıfOğlumda 7 aylikken başladım süt o derece fazlaydı ama kızda sanirim daha erken başlarım bu ay da az kilo alirsa 5.ayda tadıma başlarız
Daha uzun da durabilir artik endise etme ac olsa zaten durmaz ki
3 ay kontrolune kadar 1 kg den asagi almadi.3.ayda 470 gr almis ki minimum 500 gr almasi lazim ama gecen aylar iyi aldigi icin tolere etti.Ama beb diyet yapmistim ona bagliyorum bu durumu 6 mayis 4.ay randevusu var bakalim ne olacak ama yine pek kilo almadi gibi boya gittti sanirim.Cnm 4 ayda kaç gram almıştı benimki de zayıf
Benim de önceki aylar 1 er kg almıştı canim.bence diyetle alakası yoktu.ben mama da veriyorum.ona rağmen 500 gr almış 4. ay .icin rahat etsin yine de yapma diyet tabi.3 ay kontrolune kadar 1 kg den asagi almadi.3.ayda 470 gr almis ki minimum 500 gr almasi lazim ama gecen aylar iyi aldigi icin tolere etti.Ama beb diyet yapmistim ona bagliyorum bu durumu 6 mayis 4.ay randevusu var bakalim ne olacak ama yine pek kilo almadi gibi boya gittti sanirim.
Kollarımız kopuyor vallaBenim kız yarım kilo almis.hemsire normal dedi.su an 6300 falandır.ben mutluyum minnak kızımla.pek takılmıyorum kiloya.beslenmesinde sıkıntı yok çünkü
Gec bile kalmis sarı kafaSaçlarını taradım dökülüyor normalmi ? Bu durum dökülceklermi erken degılmi
Gelin adana buluşması yapalım
Valla biz biraz tontiğiz kol mol kalmıyor bizdeKollarımız kopuyor valla
Benim kız da kucakçı.hem de sürekli ayakta dolasacaksin oturmak yokKollarımız kopuyor valla
Lcw dan almıştım canım bende birkaç kişi hariç hepinizi karıştırıyorumKizlar bu ne yaaaa
Eskiden bu kadar cok konuşmazdık
Zor vakit buluyorum
Masallah geveze olmuşuz iyice
Okuyamıyorum
Cimbomluuuuu bebene masallah
Takımını nerden aldın
Linklesene beni
Birde seni takip ettiğimi bilmiyordum
Herkesi karıştırıyorum sanırım
Benim kız yarım kilo almis.hemsire normal dedi.su an 6300 falandır.ben mutluyum minnak kızımla.pek takılmıyorum kiloya.beslenmesinde sıkıntı yok çünkü
Benim de önceki aylar 1 er kg almıştı canim.bence diyetle alakası yoktu.ben mama da veriyorum.ona rağmen 500 gr almış 4. ay .icin rahat etsin yine de yapma diyet tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?