Bize de günde 3 defaya kadar birer çay kaşığı verebilirsin zararı olmaz demişti3gündür calpol verıyorum ama yok banamısınndemıuor doktormuz 1 tatlı kasıgı dedi. Ben bir çay kaşığı verıyorum
Bende başlamak istiyorum da erken mi değil mi karar veremiyorum zaten çoğunluk mama ile besleniyor. Yiyor mu yoğurduSu verıyorum zaten ben sabah 5 kaşık akşam 5 doğdugundan beri verıyorum şimdi yavaştan ek gıdaya başladımyoğurt falan sulandırdım azcık mama gıbı vermeye basladım birde bugun kayısı kaynattım suyundan vercem az . Bizde yalancı kabızlık var devvam edıyor haaaalaaaaaa
Iğdırdağım kayısısı meşhur aldım kaynattım daha vermedım su gibi çay kaşığıyla verdım yıyor şapur şupur dün yemek masasına kucagıma aldım kaşığı tutmak istiyor ben bısey yerden ağzıma bakıyor dedm bı cocugun karsısında bısey yerken karsımda oruclu var gibiBende başlamak istiyorum da erken mi değil mi karar veremiyorum zaten çoğunluk mama ile besleniyor. Yiyor mu yoğurdubende mevsim meyvelerini bekliyordum püre gibi yapmak için
Bende doktorları çok dinlemiyorumIğdırdağım kayısısı meşhur aldım kaynattım daha vermedım su gibi çay kaşığıyla verdım yıyor şapur şupur dün yemek masasına kucagıma aldım kaşığı tutmak istiyor ben bısey yerden ağzıma bakıyor dedm bı cocugun karsısında bısey yerken karsımda oruclu var gibiyesın artk beraber yıyelım yeter da ben anne sütüde verıyorum hatta bu ara sadece anne sütü alıyor . Yalancı kabızlık için önerıyorlarda doktora sormadımda sölemedımde onların kuralları bana gelmıyor zaten cocuguma yanlıs demir ilacı yazmıs 4yasındakı bebeklere verılen tozunyazmıs okuyom okuyom reçeteyi ala ala dedım aradm pardon dedi verseydım okumadan nanayı yemıstık
Sen şöyle bi cocuga bak kafasını dik tutuyormu yutması nasıl kılo alımı falan nasıl cok acıkıyor benımkı mesela 90cc mama yesın 3saat yememesi gerekıyor 1 saate ağlıyor bende doktora bunu söledim bısey demedı emzir dediBende başlamak istiyorum da erken mi değil mi karar veremiyorum zaten çoğunluk mama ile besleniyor. Yiyor mu yoğurdubende mevsim meyvelerini bekliyordum püre gibi yapmak için
Benim içinde isir
Benim aldığım gaz damlasida öyle kaldı . Daha çok gaz yapmıştı kendi başına iyi çıkarmaya başladı bıraktımBende doktorları çok dinlemiyorum3 ay kullanalım diye maflor damla vermisti 1,5 ay kullandım bıraktım. 1-2 gün ilaçsız denedim hem gaz hem kaka normaldi sonra da birdaha vermedim
Bahahah mesela kimi doktor bu ayda oturtmayın dıo kimisi oturtma yastıgı aldırıyor arkadasım doktora gitti oturtma yasıtıgı aldırmıs aynı aydayız benım doktor bişi demedi üşengeç bu dedi bende oturtuyorum 10 dakka falan lük diye yana kayıyorBende doktorları çok dinlemiyorum3 ay kullanalım diye maflor damla vermisti 1,5 ay kullandım bıraktım. 1-2 gün ilaçsız denedim hem gaz hem kaka normaldi sonra da birdaha vermedim
Hadi ya gerçekten rota çokta elzem değilmiş demek dr doğru demiş.Bilsem nedir bu uyku eğitimi, kızım neredeyse 4 yaşına kadar ortamızda uyudu
Ben pişman oldum rotayı yaptırdığımıza çocuğun bütün huzuru uykusu her şeyi kaçtı
Bende aynen hiç bulandırma farklı olsa belli eder kendini yüzü gözüde kızarır. Ben gerçek bir alerjik çocuk gördüm yüzünü parçalıyodu anne süt ürünü tüketseBizim de hep mukuslu arada yeşil de oluyo, gazı bi bitmedi hatta rotadan sonra arttı ya o düşündürüyo beni gece sık uyanmaları da aşıdan sonra arttı huzursuz oldu sanki yani kan görmediğim ve kilo alımı iyi diye bulandırmiyim diyorum aklımı
Canım bebeğin daha çok yeni bana normal gibi geldi ama çok rahatsız ederse bir doktoruna danış. Benimde yanıyordu diye hatırlıyorumMerhaba normal doğum iç dikişi olanlar yardmcı olablr mi? benm dogum yapalı 18 gün oluyor agrı azaldı dış dikişler gecti sanrm ama tuvalete gittigim zmn oturunca hala sızlıo dikişler açılck gibi gerildigini hissediyorum normal mi ve ne zmn gecio bu tam olarak aceba
Hepimizin kakasında mukus var hepimizin çocuguda alerjik değildir yani. Oğlumda hep pütür hatırlıyorum mukus falan nedir burda öğrendim ama çocuk alerjikti yani 2 yaşa kadar egzama çıkardı şimdide bahar alerjisi var. Kakayla ilgili değil diye düşünüyorumBenim de öyleydi doktora diyet yapıyım mı diye sormuştum. Kanlı mukuslu kaka belirtisi diğerleri başka şeylerden de olur dedi. Çok aburcubur yedim kan geldi bir kere. Ya poposu çatladı ıkınmaktan ya da çocuğa dokundu yediğim çikolatalar gofretler
Çok yüksek ateş yoksa vermeyin calpol karaciğere yük olur. İlaçları mümkün mertebe az kullanın yavrucakalra daha çok minikler.Bize de günde 3 defaya kadar birer çay kaşığı verebilirsin zararı olmaz demişti
İçme suyunu kaynatipmi veriyorsunSu verıyorum zaten ben sabah 5 kaşık akşam 5 doğdugundan beri verıyorum şimdi yavaştan ek gıdaya başladımyoğurt falan sulandırdım azcık mama gıbı vermeye basladım birde bugun kayısı kaynattım suyundan vercem az . Bizde yalancı kabızlık var devvam edıyor haaaalaaaaaa
Aynen ayrı su kaynatıyorum kavanozda duruyor soğuyor birde yine sıcak sukaynatıyorum ılıştırıyorum öyle verıyorum soğuk vermıyorum hiç hep ılık verdım .İçme suyunu kaynatipmi veriyorsun
Ben direk içme suyundan vermiştim bir kaç defa tatlı kaşığı ile annem kaynat demişti yapmamıştımAynen ayrı su kaynatıyorum kavanozda duruyor soğuyor birde yine sıcak sukaynatıyorum ılıştırıyorum öyle verıyorum soğuk vermıyorum hiç hep ılık verdım .
Hahahahh içme suyundan hıc vermedm hep kahnattım ben hazmı zor olur dıye başlarda zaten öylembasladım öyle devam .Ben direk içme suyundan vermiştim bir kaç defa tatlı kaşığı ile annem kaynat demişti yapmamıştımAllah'ım ben niye böyleyim
İyi bi doktora sordum besin alerjisi varsa o besini hazmedemediği için ya kusar ya büyük tuvaletini yapar o besini atar vücuttan ve kilo alımı azalır dediBizim de hep mukuslu arada yeşil de oluyo, gazı bi bitmedi hatta rotadan sonra arttı ya o düşündürüyo beni gece sık uyanmaları da aşıdan sonra arttı huzursuz oldu sanki yani kan görmediğim ve kilo alımı iyi diye bulandırmiyim diyorum aklımı
Bende kaynatmadan verdim hem de saka sert suyu ph değerinden dolayıBen direk içme suyundan vermiştim bir kaç defa tatlı kaşığı ile annem kaynat demişti yapmamıştımAllah'ım ben niye böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?