Uyku mu o neKızlar kıkırdak deldirmenin uyku sorununa yol açtığı söyleniyor arkadaşım da bizzat yaşadı kolay dalamıyorum artık uykuya diyor aman zaten uyuduğumuz mu var deldirin gitsin
Ben bexsorada nimenrix de yaptirtiyorum vala rota ile bexsorayi ayni anda yapiyor doktoru...Asm rota ve menenjıtı aynı anda yapamayız dıyor, doktorumuza mesaj atıyorum bırlıkye yaptır dıyor bayılazammmm
Bexsero yaptıran var mı?@Queen of the North ? Sen de b grubu yaptımıstın canım senınkı neydı aşı?
nımenrix falan demedı dr ınt ten arastırıyorumm cogu bırlıkte yaptırmıs bexsero ve nımenrix. Cok zor bır karar ya cocuk ıcın ıyısı olsuun dııye yırtıyoruz kendımızı
Aramızda 2 gün var kaç günlükken geçti?Nasıl geçti?
Benmde öyleydi kucağımda istediğim kadr tutayım bırakayım dediğimde hemen açardı gözlerini kalmadı şükür
Bende emzik tutturamadım, avent chicco bips mam hepsini denedik, beni çok zorluyor, 6 aylık olunca işe dönmeyi planlıyordum ama böyle işimiz çok zorBenimki de emzik almıyo beni emzik ediyo
Atak bitince belki inşallah biz de öyle oluruzAramızda 2 gün var kaç günlükken geçti?
İnsanları yabancılıyor, gittiğim yerde durmuyor huysuzlanıyor. Uykuya zor dalıyor. Yanından ayrılınca arkamdan ağlıyor. Kucakta uyuyordu gündüzleri aynı şekilde devam ediyor. Memeye çok düşkün oldu uykusu gelince onu araç kullanıyor. Gece ağlayarak uyanıyor. Mayısın 15ine kadar bizim atak süresi
Nasıl geçti?
Benmde öyleydi kucağımda istediğim kadr tutayım bırakayım dediğimde hemen açardı gözlerini kalmadı şükür
Ben çok denemedim bibs denedim sadece 10 gün kadar aldı sonra bir daha almadı çok da zorlamadım ya kızım da emziksiz büyüdü 9 aylıktı işe başladığımda sıkıntı yaşamadık bunda da 8 aylıkken başlayacağım ama hala kararsızım belki ücretsiz izne ayrılırım.Bende emzik tutturamadım, avent chicco bips mam hepsini denedik, beni çok zorluyor, 6 aylık olunca işe dönmeyi planlıyordum ama böyle işimiz çok zor
Benim sağınca hiç çıkmıyordu, çok moralim bozuluyor sağmıyorum hiç,Hayırlı geceler hanımlar
Öncelikle E esraa92 çook çook geçmiş olsun tez zamanda şifasına kavuşur inşallah bebişin.
Benim de size mamayla ilgili sormak istediğim bişey var ben nerdeyse şubattan beri önce emziriyorum sonra 60 cc mama veriyorum duruma göre doymazsa ek veriyordum ama uzun zamandır ektra mamaya ihtiyaç duymadı.
Gece uykusu uzadığı için kalkıp sadece benden emiyor yani gece mama almıyor hatta bazı zamanlar öğlen 12 gibi mama almaya başlıyor.
Asm deki hemşire olması gereken böyle anne sütü öncelik dedi kilo alımı da her ay 1 kilo alıyor bazen fazlası da var.
Sütümü de epeydir sağmıyorum en son şubatta sağdığımda 70 cc gibi bişey çıktı 60 da mama verince alması gereken cc si almış oluyordu ama şimdi alması gereken miktar arttı benim sütüm ne durumda bilmiyorum ama kızım bu şekilde verince rahat 2.5 3 saat acıkmıyor doymasa ağlar diyorum çocukta kilo kaybına sebep olmam inşallah kafam karışık fikirlerinizi almak istedim
Ben hergün denemeye devam ediyorum, hepsinin ucu farklı, bakalım belki ek gıdaya geçince alır, emen bebeklerde bu sorun oluyor sanırım, keşke daha hastanede verseydim, bir ay bekledim meme reddi olmasın diye halt ettimBen çok denemedim bibs denedim sadece 10 gün kadar aldı sonra bir daha almadı çok da zorlamadım ya kızım da emziksiz büyüdü 9 aylıktı işe başladığımda sıkıntı yaşamadık bunda da 8 aylıkken başlayacağım ama hala kararsızım belki ücretsiz izne ayrılırım.
Nasıl geçti o durum kendiliğinden mi alışması için bir şey yaptın mı?Nasıl geçti?
Biz de bayramdan sonraya planladık sürekli erteliyoruz bir an önce yaptırmak en iyisi sanırım dil bağı da kesilecek bizim çok korkuyorum o süreçten inşallah ağrısız atlatırızKızlar bebeğimi bayramdan sonra sünnet yaptırmak istiyorum . Burda sünnet yaptıranlar olmuştu süreci anlatır mısınız lütfenBirde doktor önerisi istiyorum Avrupa yakasında
Canım valla inşallah bir şey olmaz benimki 4 gün geçmişti, öyle bir şey olduğunu bilmiyordum ben. Doktor bana kar zarar hesabı yaparsak düğümlenme riskinde ameliyat gerekir, rotada 3 serum yer iyileşir dedi. Her çocukta olacak diye bir şeyde yok ama ne gerek var riske dedi yapmadı. Başka bir doktorda yapabilirsiniz demişti bende risk almadım. Sen ne yaptın yaptırdın mı?Canım ben ozman bakmıstım senın bebegın burdakı takvımıne gore 104 günluktu. 14 hafta 6 gunluk olana kadar yapılıyormus. Ben bugun yaptırmaya gıdecem ama tedırgın oldun senın durumdan dolayı. Sorumsuz asm hemşırelerı yuzunden bugune kaldı 2 ay aşıları ıcın oyaladılar en son baska yerde yaptırdım, dr canlı ası oldugu ıcıın arada 26 gun olsun dedı o da tam ası ıcın son gunlere denk geldi işte
Benimkinde kilo kaybı olmadı canım. İlk gün biraz zordu, sonra 3.gün zorluğu bitiyor. Ama pipiye kaka bulaştığında baticonla uzaklaştırma olayı dikişler düşene kadardı yani 10 güne yakın. 10 gün madecassol sürüldü her bez değişiminde. İlk 2 gün de anestezik pomad ve calpol. İlk 2 günü atlatınca kolay. Tamamen iyileşmesi 10 gün diyelim. Biz havuza bile girdik 10 gün sonra :) teşekkür ederim canım sabah 7’de göğsüm şişip ben uyandım, saat başı alarm kurdum ateşine bakrım. O 7’ye kadar uyanmadı artık emzireyim dedim. Emzirdikten sonra baktım ki yine 39.3 olmuş ateş. Önce calpol verdim öyle bir kustu ki calpolden nefret ediyor artık eskiden ne severdi. Sonra telrar vereyim dedim kalanı da kustu ama yatak göl oldu resmen. Ben de artık mecbur fitil yaptım düştü. Ondan sonra çıkmadı hala ateş ama sık ölçüyorum. Eğer 6.hastalıksa döküntüler olana kadar ateşi bekleyeceğim her an, iyileşme işareti vücudunu kaplayan döküntülermişAyyy nasıl kiyicam ama yapılması lazım. Peki bu süreçte kilo kaybedermi? Bide tamamen iyileşmesi ne kadar sürdü? Bu arada bebeğin nasıl ateşi indimi ? İnşallah çabuk atlatırsıniz
Siz öğretmenler çok şanslısınızBen çok denemedim bibs denedim sadece 10 gün kadar aldı sonra bir daha almadı çok da zorlamadım ya kızım da emziksiz büyüdü 9 aylıktı işe başladığımda sıkıntı yaşamadık bunda da 8 aylıkken başlayacağım ama hala kararsızım belki ücretsiz izne ayrılırım.
14 ocakta doğması gerekiyordu ona göre hesaplıyorum ben. Daha yeni başladıAramızda 2 gün var kaç günlükken geçti?
İnsanları yabancılıyor, gittiğim yerde durmuyor huysuzlanıyor. Uykuya zor dalıyor. Yanından ayrılınca arkamdan ağlıyor. Kucakta uyuyordu gündüzleri aynı şekilde devam ediyor. Memeye çok düşkün oldu uykusu gelince onu araç kullanıyor. Gece ağlayarak uyanıyor. Mayısın 15ine kadar bizim atak süresi
Uyku sorunundan ziyade baş ağrısına iyi geldiğini biliyordum.. Herkes farklı bir yorum yapıyor..Kızlar kıkırdak deldirmenin uyku sorununa yol açtığı söyleniyor arkadaşım da bizzat yaşadı kolay dalamıyorum artık uykuya diyor aman zaten uyuduğumuz mu var deldirin gitsin
Aynen bizde bugün gittik asmye bayramdan sonra dediler yazmak için girdim mesajını gördüm 2.doz aşılarıymış bunlar sistem açık değil dendi birincisi az Bi ateş yapmıştı inşallah buda az yapar yada hiç yapmaz sağlıkla atlatırızKızlar bugün asm ye gittim 4 aylık aşısı için daha 3 gün var dedi, bayramdan sonraya kalsın dedim bende. Oruçken zor olmasın bana. huzursuz ateş falan zor oluyor mu? Bu aşı her çocukt ateş yapar mı? Ben oğlumda hiç ateş hatırlamıyorum aşılarda.
Birde ölçtük boy 62 cm, kilo 5800 yani doğduğundan beri 3 kilo almış, 12 cm uzamış. Normal kabul ediyorlar sanırım sizinkiler nasıl? 3 kilo yeterli midir kız için? Hemşire biraz az gibiymiş gibi dedi aklıma takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?