2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar kıkırdak deldirmenin uyku sorununa yol açtığı söyleniyor arkadaşım da bizzat yaşadı kolay dalamıyorum artık uykuya diyor aman zaten uyuduğumuz mu var deldirin gitsin
Uyku mu o ne gecen erken yattim done done yatacagim dedim esim cat oglani yanima getirdi dedim gotur odasina delirtme beni done done yatacagim sende gec yat dedim ne mi oldu kiz uyumadi huysuzdu memeden ayrilmadi oyle olunca oglusa kiyamadim yanima aldim esi salona postaladim sabah heryerim tutuk kalktim

Ben bexsorada nimenrix de yaptirtiyorum vala rota ile bexsorayi ayni anda yapiyor doktoru...

Nasıl geçti?

Benmde öyleydi kucağımda istediğim kadr tutayım bırakayım dediğimde hemen açardı gözlerini kalmadı şükür
Aramızda 2 gün var kaç günlükken geçti?
İnsanları yabancılıyor, gittiğim yerde durmuyor huysuzlanıyor. Uykuya zor dalıyor. Yanından ayrılınca arkamdan ağlıyor. Kucakta uyuyordu gündüzleri aynı şekilde devam ediyor. Memeye çok düşkün oldu uykusu gelince onu araç kullanıyor. Gece ağlayarak uyanıyor. Mayısın 15ine kadar bizim atak süresi

Atak bitince belki inşallah biz de öyle oluruz

Nasıl geçti?

Benmde öyleydi kucağımda istediğim kadr tutayım bırakayım dediğimde hemen açardı gözlerini kalmadı şükür

Reflü yatağını kucağıma alıp öyle sallıyorum. Yoksa yatağına koyarken gözünü açıyor. Bir süre böyle kanar. Bir süre sonra onu da öğrenir, uyumaz

Bende emzik tutturamadım, avent chicco bips mam hepsini denedik, beni çok zorluyor, 6 aylık olunca işe dönmeyi planlıyordum ama böyle işimiz çok zor
Ben çok denemedim bibs denedim sadece 10 gün kadar aldı sonra bir daha almadı çok da zorlamadım ya kızım da emziksiz büyüdü 9 aylıktı işe başladığımda sıkıntı yaşamadık bunda da 8 aylıkken başlayacağım ama hala kararsızım belki ücretsiz izne ayrılırım.

Benim sağınca hiç çıkmıyordu, çok moralim bozuluyor sağmıyorum hiç,

Ben hergün denemeye devam ediyorum, hepsinin ucu farklı, bakalım belki ek gıdaya geçince alır, emen bebeklerde bu sorun oluyor sanırım, keşke daha hastanede verseydim, bir ay bekledim meme reddi olmasın diye halt ettim

-4. Ay aşkımızı olduk bugün, birisi yaktı ağladı biraz, ateş yapar dedi hwmşire ablamız,
-atak takibini bende yapamıyorum, yaşayarak öğreniyoruz, bu aralar yabancıları hiç istemiyor, anneme, k. Valideme iftara gidiyorum yemekten sonra kıyamet kopuyor, benim kucağımda sakinliuor sadece,
-bez konusunda bende ilk zamanlar sleepy kullandım, her seferinde kaka sağdan soldan taşıyordu, prima premium care aldık o çok güzel ama üstündeki ince file tabaka bebeğin poposuna yapışıyordu, prima aktif bebeğe geçtik bence içlerinde en iyisi ne taşma var ne yapışma,
En son prima günlük rahatlık aldım denemek için şu şeffaf paket olan ince bez, fiyat performans ürünü çok güzel tam yazlık daha hiç taşmadı, bu arada fiyatlar e bebekte ve internette çok pahalı, mahallemiz küçük marketinden alıyorum aktif bebek tanesi yaklaşık 2 TL, günlük rahatlık tanesi 1 TL civarında

Son düzenleme:
Kızlar bebeğimi bayramdan sonra sünnet yaptırmak istiyorum . Burda sünnet yaptıranlar olmuştu süreci anlatır mısınız lütfen Birde doktor önerisi istiyorum Avrupa yakasında
Biz de bayramdan sonraya planladık sürekli erteliyoruz bir an önce yaptırmak en iyisi sanırım dil bağı da kesilecek bizim çok korkuyorum o süreçten inşallah ağrısız atlatırız

Canım valla inşallah bir şey olmaz benimki 4 gün geçmişti, öyle bir şey olduğunu bilmiyordum ben. Doktor bana kar zarar hesabı yaparsak düğümlenme riskinde ameliyat gerekir, rotada 3 serum yer iyileşir dedi. Her çocukta olacak diye bir şeyde yok ama ne gerek var riske dedi yapmadı. Başka bir doktorda yapabilirsiniz demişti bende risk almadım. Sen ne yaptın yaptırdın mı?

Ayyy nasıl kiyicam ama yapılması lazım. Peki bu süreçte kilo kaybedermi? Bide tamamen iyileşmesi ne kadar sürdü? Bu arada bebeğin nasıl ateşi indimi ? İnşallah çabuk atlatırsıniz
Benimkinde kilo kaybı olmadı canım. İlk gün biraz zordu, sonra 3.gün zorluğu bitiyor. Ama pipiye kaka bulaştığında baticonla uzaklaştırma olayı dikişler düşene kadardı yani 10 güne yakın. 10 gün madecassol sürüldü her bez değişiminde. İlk 2 gün de anestezik pomad ve calpol. İlk 2 günü atlatınca kolay. Tamamen iyileşmesi 10 gün diyelim. Biz havuza bile girdik 10 gün sonra :) teşekkür ederim canım sabah 7’de göğsüm şişip ben uyandım, saat başı alarm kurdum ateşine bakrım. O 7’ye kadar uyanmadı artık emzireyim dedim. Emzirdikten sonra baktım ki yine 39.3 olmuş ateş. Önce calpol verdim öyle bir kustu ki calpolden nefret ediyor artık eskiden ne severdi. Sonra telrar vereyim dedim kalanı da kustu ama yatak göl oldu resmen. Ben de artık mecbur fitil yaptım düştü. Ondan sonra çıkmadı hala ateş ama sık ölçüyorum. Eğer 6.hastalıksa döküntüler olana kadar ateşi bekleyeceğim her an, iyileşme işareti vücudunu kaplayan döküntülermiş

Kızlar bugün asm ye gittim 4 aylık aşısı için daha 3 gün var dedi, bayramdan sonraya kalsın dedim bende. Oruçken zor olmasın bana. huzursuz ateş falan zor oluyor mu? Bu aşı her çocukt ateş yapar mı? Ben oğlumda hiç ateş hatırlamıyorum aşılarda.

Birde ölçtük boy 62 cm, kilo 5800 yani doğduğundan beri 3 kilo almış, 12 cm uzamış. Normal kabul ediyorlar sanırım sizinkiler nasıl? 3 kilo yeterli midir kız için? Hemşire biraz az gibiymiş gibi dedi aklıma takıldı.

Siz öğretmenler çok şanslısınız ben 36 gün yıllık iznimi de eklettim bayram sonu işe başlamam gerekiyor.. bebeğim henüz üç buçuk aylık olacak. Büyük oğlumda ucretsize ayrılmamış tim içimde kalmisti. İnşallah nasipse bunda ucretsize ayrilacagim.

14 ocakta doğması gerekiyordu ona göre hesaplıyorum ben. Daha yeni başladı

Kızlar kıkırdak deldirmenin uyku sorununa yol açtığı söyleniyor arkadaşım da bizzat yaşadı kolay dalamıyorum artık uykuya diyor aman zaten uyuduğumuz mu var deldirin gitsin
Uyku sorunundan ziyade baş ağrısına iyi geldiğini biliyordum.. Herkes farklı bir yorum yapıyor..

Aynen bizde bugün gittik asmye bayramdan sonra dediler yazmak için girdim mesajını gördüm 2.doz aşılarıymış bunlar sistem açık değil dendi birincisi az Bi ateş yapmıştı inşallah buda az yapar yada hiç yapmaz sağlıkla atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…