İnsanları yabancılama, arkamdan ağlaması ataktanmış demek
Kimyon la karıştırıp içiyorum Birer çay kaşığı bişey olmadı yorgunluktan uykusuzluktan oluyo hava değişimi de var çarpıyoRezene çayı içtim bir kaç kere. Çocuğa zor kalktım . Kolumu kaldıracak halim olmadı. Çok uyku yaptı. Rezeneden mi yorgunluktan mı? Sizde de öyle yapıyor mu ?
Kızımda bız de 2. Ayda yaptırmıstık ama doktorumuz 3. Ayı uygun buldu. Aksıılık okadar huzursuz kı oglum aşıdan sonrra ınsallah sorun yasamayız. Rota 494 menenjıt 720 olmusE ama burda rotayı 2 ay aşılarıyla yaptıranlar var size neden öyle dediler ki.
Ter oğlumdada oluyo ya örtü koyuyorum koluma o iki saniye meme emmedi diye kıyamet koparıyor
Biz yaptırdık, ilk 1 haftası biraz zor. Sürekli calpol, anestezik pomad, ve pipiye dikişler düşmedikçe kaka bulaşırsa baticon sürme şeklinde geçti. Sünnet olduktan 5-6 saat sonra ağlarından ağladı ama erken yaptırmak bence de en faydalısı. Bence yaptırmasaydık idrar yolu enfeksiyonu olabilirdi çünkü derisi çok çıktıKızlar bebeğimi bayramdan sonra sünnet yaptırmak istiyorum . Burda sünnet yaptıranlar olmuştu süreci anlatır mısınız lütfenBirde doktor önerisi istiyorum Avrupa yakasında
Wala bende tum ilk aldigim zibinlarin ayak kismini kestim uzun kollu pijama ustu olarak giydirdimKızlar kısa gelen kısa kollu çıtçıtlı zıbını kestim tişört yaptım, daha yazlık alışverişine çıkmadık napalımkestiğim parçayı da önlük yaptım ağzının suyu çok akıyo, yalnız çıtçıtları ağzına götürebilir onları da kessem iyi olacak
Eki Görüntüle 3055064
Bende örtü koyuyorum artık ama yine de terliyor kafasıTer oğlumdada oluyo ya örtü koyuyorum koluma o iki saniye meme emmedi diye kıyamet koparıyor
Sorma canım gerçekten çok zor onlar için.. Sen bebeğine reflü için ayrıca bir şey kullanıyor musun? Maalesef yavrularımızın bu zor zamanlarına rehberlik etmek bizim için de çok zor.. Büyüdüklerinde de daha farklı problemlerle karşılaşıyoruz.. Evlat sahibi olmak çok ama çok güzel bir duygu fakat aynı zamanda sonsuz sorumluk isteyen bir yapı.. 10 yaşındaki kızım Cimnastik hareketi yaparken burnunu kırdı ve yarın ameliyat olması gerekiyor.. Çok üzgünüm, şaşkınım, şoktayım.. Tüm duyguları bir arada yaşıyorum..Ben de hep reflu yataginda yatiriyorm cnm dikkat ediyorm hatta emdikten hemen snr gaz cikartmak icin kaldirirsam da kusuyo diye emzirdikten snr emzirme yastiginin uzerinde hafif egimli yatirip bekletiyorm ama benimki bazen daha emerken kusuyo bazen emdikten 1 2 saat snr hala kusuyo hatta ben tekrar emzirmeye aliyorum esim daha yeni kustu bu cocuk ne emziriyosn fln diyo. Dun arabada giderken pusette yatiyodu emeli belki 1 saat olmustu fiskirtarak kustu önüne degil pantolonuna geldi yani o kadar uzaaga fiskirtti. 10 gun var doktora gerci bzmki hep cok kusuyodu kilo alimi fena degil bronslarinda hirilti da yok o yuzden dr onemsiz diyodu umarim hala kilo alimi iyidir ama bence bu ay az almis cikcak. Bazen midesinden uyuyamiyo ne zor bebek olmak ya ne gazlari bitti ne mideleri bitti valla yazik
Geçmiş olsun canımSorma canım gerçekten çok zor onlar için.. Sen bebeğine reflü için ayrıca bir şey kullanıyor musun? Maalesef yavrularımızın bu zor zamanlarına rehberlik etmek bizim için de çok zor.. Büyüdüklerinde de daha farklı problemlerle karşılaşıyoruz.. Evlat sahibi olmak çok ama çok güzel bir duygu fakat aynı zamanda sonsuz sorumluk isteyen bir yapı.. 10 yaşındaki kızım Cimnastik hareketi yaparken burnunu kırdı ve yarın ameliyat olması gerekiyor.. Çok üzgünüm, şaşkınım, şoktayım.. Tüm duyguları bir arada yaşıyorum..Bir hafta içinde çocuklara müdahale edilebiliyormuş.. Burnun sağ tarafı içeri çöktü resmen..
Benimki ayakta sallatmıyo kucağımda duruyo, bırakmayı gözüm yemiyo dursun bari uykusunu alsın kucağımda diyorum ama terliyo da böyle bi de alışması da lazım.
Biz yaptırdık, ilk 1 haftası biraz zor. Sürekli calpol, anestezik pomad, ve pipiye dikişler düşmedikçe kaka bulaşırsa baticon sürme şeklinde geçti. Sünnet olduktan 5-6 saat sonra ağlarından ağladı ama erken yaptırmak bence de en faydalısı. Bence yaptırmasaydık idrar yolu enfeksiyonu olabilirdi çünkü derisi çok çıktı
Nasıl geçti?Biz buna çoktan girdik
Benmde öyleydi kucağımda istediğim kadr tutayım bırakayım dediğimde hemen açardı gözlerini kalmadı şükür
Denedim gündüzleri takıyorum şimdilik taşma pişik vs.yapmadı gece denemedim. Şimdilik iyi gibi ama primaya göre kalın onu beğenmedim bi de kokuyo sanki biraz, miniesin kalınlığı nasıldı?
Minies çok ince . Rahatsız edici değil emiciligi Prima gibi yüksek değil. Mesela gündüzleri primayi 4 saat bekletiyorum. Miniesde risk var taşıyor bazen. Hala bitmedi elimdeki paket. Migrosta indirim var 32 li Prima 89.90Denedim gündüzleri takıyorum şimdilik taşma pişik vs.yapmadı gece denemedim. Şimdilik iyi gibi ama primaya göre kalın onu beğenmedim bi de kokuyo sanki biraz, miniesin kalınlığı nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?