2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Geçmiş olsun

Asm hemşirelerine bakma sen kilo konusunda saçmalıyorlar. Kontrole götürdüğünde doktoruna sorarsın kilosunu. Kızımda ilk 3 ay +2.900 almıştı. Bu ayı bilmiyorum. Cuma günü 4. ay aşısı

4.ay aşısını biz geçen ay yaptırdık(erken doğmuştu oğlum). Bizde huzursuzluk yapmadı ama atağı çok kötüydü o ay ondan o akşam huzursuzdu ben aşıya bağlamadım nedenini. Biz de bu ay menenjit ve rotavirüsün 2.dozlarını olacağız hastalığımız bitince

Reflü yatağını kucağıma alıp öyle sallıyorum. Yoksa yatağına koyarken gözünü açıyor. Bir süre böyle kanar. Bir süre sonra onu da öğrenir, uyumaz
Reflü yatagı hiç aklıma gelmedi bende yapayım onu sünger kestirecektim.
Nasıl geçti o durum kendiliğinden mi alışması için bir şey yaptın mı?
Bişey yapmadım 3. Ayın başlarında geçti bazen hala uyusun diye kucakta uyutuyorum ama. Kucakta daha rahat uyuyor. Koyunca uyandı mesela aldım daldrdım tekrar koydum

Hee tamam bizimde 8 ocak görünüyordu ona göre hesapladım
Hep aynı şiddette devam etmez demi?
Benim 5 Ocak yakınmış. Kaç gün daha çekeceğiz bu atağı. Emmiyor. Türlü türlü oyunlarla Şebek etti beni. Bir kıçımı emzirirken yere koyuyordum o da yok artık.
Benimde emmiyor valla zorlamıyorum emsin diyede daha çok krize giriyo. Zor sakinleşiyo. Kucakta istemiyor oyun da istemiyor ne yapacam şaştım

Ayy uyudu sonunda canıma okudu bugün kucağımda bile mutsuz az az uyudu gündüz de. atak matak diyoruz da başka bi sıkıntısı olmasın ya

Yere sırtüstü koyun dönmüyosa siz kendiniz döndürün onu nasıl dönüleceğini öğrensin, ben karın üstüne koyarken de hep önce sırt üstü koyuyorum yerdeyken onu karın üstüne döndürüyorum direk karın üstü koymuyorum yere, yuvarlıyorum bi de böyle böyle öğrendi yan dönmeyi, yüzüstü dönmeye de çabalıyor ama kolunu kurtaramıyor altta kalıyor bağırıyor sonra

İlk dozları ateş yapmadıysa 2.dozları da yapmazmış. Bizde de olmadı hiç ateş maşallah, bize tatil olmazsa 5 mayıs dedi asm tatil ederlerse onu izleyen pztesi günü 4.ay aşıları
Boyu kilosu da normal bence senin kızının doğum kilosunu 2ye katlamış daha 4.ayda daha nolsun maşallah.

Bizde de ateş yapmamıştı kolay atlatmıştık

Eşim çalışmamı istemiyor. Ben sıkıldım evde 2 yıldır özledim çalışmayı. Çalışsam maaşımın yarısından fazlası oğlanın bakıcısıyla kızımın kreşine gidecek, devlette tam gün anaokulu yok mecbur özele gidecek çalışırsam. Çalışmazsam oğlana kendim bakıcam kızımı da evime yakın devletin bi anaokuluna vericem yarım gün. İyi bi yere gitsin istiyorum zaten anaokulunda öğrettikleri her şeyi fazlasıyla biliyor, dil öğreneceği ya da robotik kodlama gibi eğitimler veren güzel bi kreşe gitsin istiyorum. bi yandan da bunun için de çalışmam gerek tek maaşla o imkanı sağlayamayız, oğlanı da bakıcıya veresim gelmiyo off iki ucu bklu değnek

Uyku eğitimi o gerileme ile geçici olarak bozulmuyor mu yani? Dün akşam baktım herkes fiyatlardan uyku eğitimi fiyatlarından yakınmış, birine baktım 900 tl istiyor 14. Güne. Güya ona sizin neden fiyatınız ucuz falan diyorlarmış. Ucuzu buysa pahalısını düşünemiyorum parasını da geçtim ya ben bunalır yarıda bırakırsam eğitimi o kadar sabır gösterebilir miyim bilmiyorum ama verenlerin sertifikalarını görünce niye olmasın diyorum. Eş desteğide önemlidir herhalde, ama benimki o işlerden anlamaz baltalarsa bir de iyice sinir olurum. her akşam odaya giderken ses yapma diye uyarıyorum adamı

Kız kendin verirsin eğitimi, ben denicem bi süre olmuyosa zorlamam ya emerek uyiversin napalım.

Kayınvalide , anne seçeneği yok mu ? Bir kaç sene idare etseler

Kayınvalide , anne seçeneği yok mu ? Bir kaç sene idare etseler
Kv yaşlı bi de kayınbabamı bırakıp gelemez bir de birkaç yıl önce görümcemin biri vefat etti onun çocuklarıyla ilgileniyorlar gelemezler
Annem de uzakta o da babamı bırakıp gelemez babam da gelsin istiyorum mümkün değil o da evini bırakıp gelmez
Kızım da bakıcıyla büyüdü arkadaşım komşumdu bakıcımız güvendiğim biriydi emanet ettim ama oğluma bakamayacağını söyledi, yeni güvenilir birini bulmak da kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…