2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende ondan düşünüyorum benim evimde çok küçük acaba onu kaç aylıkken kullanılıyor tam olarak

Terliyor kafası emerken,bende haftaya sorayım doktora. Yanımda yatırdığım zamanda terlediği oluyor

Al benden de o kadar bir de başkası oluyo mesela yanımda sanki ona konuşuyo gibi yanımdakiyle knşym anlıyo kerata hemen bozuluyo zonra tekrar konuşuyom onunla

Kizlar sac boyatan var mi ? Asabim bozuk aylar sonra bugun sacimi acik kullanayim dedim ilk kez anammmm tepemde rahat 20 30 tel var bembeyaz boyatmam lazimmmmmm

Kizlar sac boyatan var mi ? Asabim bozuk aylar sonra bugun sacimi acik kullanayim dedim ilk kez anammmm tepemde rahat 20 30 tel var bembeyaz boyatmam lazimmmmmm
Saçım dökülürken zor valla.. ombre yaptırıyordum, hamileykende cesaret edemedim. Saçlarım kendine gelsin koşa koşa kuaföre kendimi toparlamaya yaza anca olur haralde ek gıdaya başlarsak rahat bırakırım kızı

Terliyor kafası emerken,bende haftaya sorayım doktora. Yanımda yatırdığım zamanda terlediği oluyor
Benmkini yatırdıgım an sırılsıklam oluyor kafası. Emerkende o şekilde. D vitamini kullanıyormusnuz?

Bebeğimi ilk defa emzirmeden gece uykusuna geçirebildim.
Haftanın ilkleri sende, ben de şu an beşipine bıraktım yanında duruyorum bakalım
Bende beyaz yok hiç boyatmadım ama çok dükülüyor avuç avuç ona çare bulan varsa yeşillendirsin bizi

Haftanın ilkleri sende, ben de şu an beşipine bıraktım yanında duruyorum bakalım

Bende beyaz yok hiç boyatmadım ama çok dükülüyor avuç avuç ona çare bulan varsa yeşillendirsin bizi
Dokulme bende de cok asiri biriktirsem yastik dolar yeminle banyoda cektikce gelio obek obek oglumda da olmustu geciyor kendi kendine bir sure sonra ama cok sure sonra

Heyee ilkleri yaşıyorum bugün bebeğimle
Aynen ya saç dökülmesine çare bulan söylesin yoksa bu işin sonu ektirmeye gidecek bende

Dokulme bende de cok asiri biriktirsem yastik dolar yeminle banyoda cektikce gelio obek obek oglumda da olmustu geciyor kendi kendine bir sure sonra ama cok sure sonra
Dökülme durmadan bişey yaptıramam, ya bi de benim saçlarım çok sık değil bu dökülmeyle kel kalabilirim çok stres yapıyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…