Düşündüm taşındım işin içinden çıkamadım ikeanın mama sandalyesini alacağım ve ayaklık takarım. Mutfağım küçük az yer kaplar, istediğim yere de kolay taşırım. Bir de sevmezse oturmazsa meselesi var
Hanımlar bebeği çok terleyen var mı?
3 ay 10 günlüğüz 2.aydan beri aşırı terliyor kafası ve ensesi. Doktor D vitaminini yükseltti ama hala aynı. Demir eksikliğinden de olurmus ama 3. Ayda baslanmıyor sanırsam nasıl bi çözümü var bunun
Bebeğim onunla sürekli konuşmamı istiyor konuşmazsam basıyor çığlığı susturabilene ask olsun. Tüm hayat hikayemi , babasıyla tanismamj evlenmemi abisini herşeyi anlattım zabahtan akşama kadar ne anlatacam bu çocuğa. Her gün aynı şeyler de anlatılmıyor
Al benden de o kadar bir de başkası oluyo mesela yanımda sanki ona konuşuyo gibi yanımdakiyle knşym anlıyo kerata hemen bozuluyo zonra tekrar konuşuyom onunla
Kizlar sac boyatan var mi ? Asabim bozuk aylar sonra bugun sacimi acik kullanayim dedim ilk kez anammmm tepemde rahat 20 30 tel var bembeyaz boyatmam lazimmmmmm
Kizlar sac boyatan var mi ? Asabim bozuk aylar sonra bugun sacimi acik kullanayim dedim ilk kez anammmm tepemde rahat 20 30 tel var bembeyaz boyatmam lazimmmmmm
Saçım dökülürken zor valla.. ombre yaptırıyordum, hamileykende cesaret edemedim. Saçlarım kendine gelsin koşa koşa kuaföre kendimi toparlamaya yaza anca olur haralde ek gıdaya başlarsak rahat bırakırım kızı
Dokulme bende de cok asiri biriktirsem yastik dolar yeminle banyoda cektikce gelio obek obek oglumda da olmustu geciyor kendi kendine bir sure sonra ama cok sure sonra
Dokulme bende de cok asiri biriktirsem yastik dolar yeminle banyoda cektikce gelio obek obek oglumda da olmustu geciyor kendi kendine bir sure sonra ama cok sure sonra