• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Düşündüm taşındım işin içinden çıkamadım ikeanın mama sandalyesini alacağım ve ayaklık takarım. Mutfağım küçük az yer kaplar, istediğim yere de kolay taşırım. Bir de sevmezse oturmazsa meselesi var 😄
En iyisini yapmışsın canım yalnız katlanmıyor öyle yer kaplamayacak sanma ama hantal gibi de değil. Ayaklık bulursan bana da söyle, kızımda bilmiyodum ayaklarını sallaya sallaya yedirdim 🤣

Ay bebeğim bebek arabasında uyudu ilk defa o kadar mutluyum ki rahat rahat yemeğimi yedim 😍 ben evde durmam artık 🤣
20220422_183601.jpg

En iyisini yapmışsın canım yalnız katlanmıyor öyle yer kaplamayacak sanma ama hantal gibi de değil. Ayaklık bulursan bana da söyle, kızımda bilmiyodum ayaklarını sallaya sallaya yedirdim 🤣
Bu oluyor ikea sandalyesine. Rahat edemezse minderde alır takarım

Bu oluyor ikea sandalyesine. Rahat edemezse minderde alır takarım
Minder al derim, benimki pilsan bu uyuyo mu ki hepsine 🤔

Hanımlar bebeği çok terleyen var mı?
3 ay 10 günlüğüz 2.aydan beri aşırı terliyor kafası ve ensesi. Doktor D vitaminini yükseltti ama hala aynı. Demir eksikliğinden de olurmus ama 3. Ayda baslanmıyor sanırsam nasıl bi çözümü var bunun😞

Back