Ben emziği hastanede verdim ne cesaret varmış bende yinede o kadar fazla emmiyor arada birAğzında emzik olan bebeklere özeniyorum ya
bebek dediğin emzikli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben emziği hastanede verdim ne cesaret varmış bende yinede o kadar fazla emmiyor arada birAğzında emzik olan bebeklere özeniyorum ya
Valla 3-6 dayız biz hm yi bilmiyırum 6-9 cok büyük degılmi ya bu niye bukada minnak snsjsj benım bebemde 7.5 kılo ama 3-6 giyiyoruz . 6-9 hıc bısey giydirmedim olmaz diyeHanımlar bana cevap vermediniz. Hm nin 6 9 kalıpları 7 buçuk kiloya nasıl olur?
Hahaha bide onu bıraktırmaya uğraşcazAğzında emzik olan bebeklere özeniyorum ya
İnşallah ıkıtane bacaktan oldu bu seferOy maşallah kuzucuga inşallah aşıyı çok zorlanmadan atlatır
68 cm 7 buçuk kilo 12-18 beden aldım. Biraz uzun ama üstünden düşmüyor.9-12 olabilir bence yazı çıkarsın dersen.Kızlar LC Waikiki den şimdi bize 3/6 tam oluyor yazlık tişört ve şort alicam Ağustos a kadar giysin uzunca istiyorum 6/9 mi 9/12 mi almalıyım karar veremedim boyu 60 en son 6 bucuktu kilosu
LCWaikiki.com bunları çok beğendimTişört - LC WAIKIKI - 279,99 TL
Mavi Bisiklet Yaka Kısa Kollu Baskılı Pamuklu Erkek Bebek Tişört 2'li size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S2AO09Z1-RZ8www.lcwaikiki.com
Evet 2.dozları olduk . Artk 6.aya kadar bişey yok4 aylık aşı dimi bu iki aylıkken yapılan ikinci dozu oldu
Ben de öyle yapayım o zaman 6/9 hemen küçülür68 cm 7 buçuk kilo 12-18 beden aldım. Biraz uzun ama üstünden düşmüyor.9-12 olabilir bence yazı çıkarsın dersen.
Ben yaptırmadım rotayıAy çok şükür her ay huyu suyu değişiyor aşıdan sonra bizim bu ay rota var
Valla hm kalıpları bilmiyorum ama e bebek 3 6 küçük geliyor dar. 6-9 lar tulumlar denk şimdi. Lcw dada 6-9 lar oluyo tam. 3 aylıkken 7 kilo 62 cmdiValla 3-6 dayız biz hm yi bilmiyırum 6-9 cok büyük degılmi ya bu niye bukada minnak snsjsj benım bebemde 7.5 kılo ama 3-6 giyiyoruz . 6-9 hıc bısey giydirmedim olmaz diye
9_12 yaza tAm olurKızlar LC Waikiki den şimdi bize 3/6 tam oluyor yazlık tişört ve şort alicam Ağustos a kadar giysin uzunca istiyorum 6/9 mi 9/12 mi almalıyım karar veremedim boyu 60 en son 6 bucuktu kilosu
LCWaikiki.com bunları çok beğendimTişört - LC WAIKIKI - 279,99 TL
Mavi Bisiklet Yaka Kısa Kollu Baskılı Pamuklu Erkek Bebek Tişört 2'li size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S2AO09Z1-RZ8www.lcwaikiki.com
Bizmde boyumuz 62 kilo 7 idi. Lcw 6-9 tam oluyor 9-12 ler uzun geliyor hm kalıpları bilmiyorum netten alcm ilk defa. Bayramda bol dursun istemiyorum 4-6 alabilirim o zamanBenim oglan 6 kilo hm'in 2-4 ay kaliplari guzel oluyo 4-6 da aldm biraz kollari fln uzun geldi yine oldu ama ustune. Hm'in numaralari genelde boyle 2 aylik. Ama ben okdr bol giydirmiorm sanirim burda herkes ya bebekleri cok iri ya da bol giydirio ben anlamadm ben hep ayina gore giydiriorm 2 3 hafta onceye kdr 0-3 hala giydiriyodm smdi 3-6 ay tam oluyo lcw ve carterslarda. Dedigim gbi hm'de de genelde 2-4 ay kalibini giydiriyom suan. Boyu da 60 cmdi en son
Bence de bayramlik şık guzel dursun istiosan 4 6 alBizmde boyumuz 62 kilo 7 idi. Lcw 6-9 tam oluyor 9-12 ler uzun geliyor hm kalıpları bilmiyorum netten alcm ilk defa. Bayramda bol dursun istemiyorum 4-6 alabilirim o zaman
Ya da bence hem 4 6 hem 6 9 soyle hangisi olursa digerini geri gonder online alisveriste en guzeli oBizmde boyumuz 62 kilo 7 idi. Lcw 6-9 tam oluyor 9-12 ler uzun geliyor hm kalıpları bilmiyorum netten alcm ilk defa. Bayramda bol dursun istemiyorum 4-6 alabilirim o zaman
Ben iki gecedir tam oyle bi yerini okuyorm ki gece uyanmalarinda bana teselli oluyo okudugum seyi aklima getiriyorm ve sakin kalip uyutuyorm. Onceden zirt pirt uyanip emmek istediginde sinir oluyodm iyice memeye alisti diye smdi tamam diyorm demek ki sakinlesmek icin buna ihtiyaci var baska turlu sakinlesmiyosa veriyorm memeyi napaym. Insallah hazir olduklarinda sakince kendi kendilerine uyumayi ogretiriz. Teori ile pratik farkli seylerdir ama en azindan bilgi bilgidirBugün gelen cicilerim. P Positivevibes birini senin tavsiyen üzerine aldım bakalım uykumuza çözüm olacak mı.
Eki Görüntüle 3053542