• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar LC Waikiki den şimdi bize 3/6 tam oluyor yazlık tişört ve şort alicam Ağustos a kadar giysin uzunca istiyorum 6/9 mi 9/12 mi almalıyım karar veremedim boyu 60 en son 6 bucuktu kilosu
LCWaikiki.com bunları çok beğendim

Kızlar LC Waikiki den şimdi bize 3/6 tam oluyor yazlık tişört ve şort alicam Ağustos a kadar giysin uzunca istiyorum 6/9 mi 9/12 mi almalıyım karar veremedim boyu 60 en son 6 bucuktu kilosu
68 cm 7 buçuk kilo 12-18 beden aldım. Biraz uzun ama üstünden düşmüyor.9-12 olabilir bence yazı çıkarsın dersen.

0-3 ay hastane çıkışların altları olmuyo ama üstlerini giydiriyorum hala kolları kısa geliyo biraz ama idare etsin zaten bir iki haftaya yazlıklara geçeriz biz.
Zıbınlarda 3-6 ay 6-9 ay hatta 12 ay bile giydiriyorum markaya göre değişiyor
Tulum yenidoğanken giydirdim sevmiyorum bezini değiştirmek zor geliyo giydirmiyorum.

Bugün gelen cicilerim. P Positivevibes birini senin tavsiyen üzerine aldım bakalım uykumuza çözüm olacak mı.
20220422_152637.jpg

Demir ilacına başlıcaz artık yarında kendi doktorumuza gidicez her demir ilacı iyi degıl dıyorlar bakalım bızımkı ne verecek 🙄

Valla 3-6 dayız biz hm yi bilmiyırum 6-9 cok büyük degılmi ya 🙄 bu niye bukada minnak snsjsj 😂 benım bebemde 7.5 kılo ama 3-6 giyiyoruz . 6-9 hıc bısey giydirmedim olmaz diye
Valla hm kalıpları bilmiyorum ama e bebek 3 6 küçük geliyor dar. 6-9 lar tulumlar denk şimdi. Lcw dada 6-9 lar oluyo tam. 3 aylıkken 7 kilo 62 cmdi
9_12 yaza tAm olur

Benim oglan 6 kilo hm'in 2-4 ay kaliplari guzel oluyo 4-6 da aldm biraz kollari fln uzun geldi yine oldu ama ustune. Hm'in numaralari genelde boyle 2 aylik. Ama ben okdr bol giydirmiorm sanirim burda herkes ya bebekleri cok iri ya da bol giydirio ben anlamadm ben hep ayina gore giydiriorm 2 3 hafta onceye kdr 0-3 hala giydiriyodm smdi 3-6 ay tam oluyo lcw ve carterslarda. Dedigim gbi hm'de de genelde 2-4 ay kalibini giydiriyom suan. Boyu da 60 cmdi en son
Bizmde boyumuz 62 kilo 7 idi. Lcw 6-9 tam oluyor 9-12 ler uzun geliyor hm kalıpları bilmiyorum netten alcm ilk defa. Bayramda bol dursun istemiyorum 4-6 alabilirim o zaman

Bugün gelen cicilerim. P Positivevibes birini senin tavsiyen üzerine aldım bakalım uykumuza çözüm olacak mı.
Eki Görüntüle 3053542
Ben iki gecedir tam oyle bi yerini okuyorm ki gece uyanmalarinda bana teselli oluyo okudugum seyi aklima getiriyorm ve sakin kalip uyutuyorm. Onceden zirt pirt uyanip emmek istediginde sinir oluyodm iyice memeye alisti diye smdi tamam diyorm demek ki sakinlesmek icin buna ihtiyaci var baska turlu sakinlesmiyosa veriyorm memeyi napaym. Insallah hazir olduklarinda sakince kendi kendilerine uyumayi ogretiriz. Teori ile pratik farkli seylerdir ama en azindan bilgi bilgidir

Back