tammdr2 paylaşımım var sadece
EveettKirmizi bir amblemi var sayfanin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tammdr2 paylaşımım var sadece
EveettKirmizi bir amblemi var sayfanin.
Kara para aklama gibi oldu birazYine ekledim birilerini insallah dogrudur toka dunyasi saskin toka dünyasinda neler oluyor
Takip ettimYettimmm bacimm
Tabi ki olur neden olmasin tesekkur ederimQ Queen of the North oğlun çok tatlı maşallah. Benim oğluşum da öyle olur insallah büyür de.
Dogru dogruİçimden bir ses yanlış kişileri ekledin diyor nedense
Maskeli ekleyen benHeyyy kim takiplesio edio benide benide catlicam burda
Ac acŞuan sosyal medya kullanmadigima ilk defa pişman oldum beni neden kimse ekleyemio diye aglicam smdi bitane açsam mi napsam
kim kaldi eklenmeyenKizzz o dedigin sayfayi 41 bib kisi takip edio yahu sizi nerden bulsun kiz
Beni biliyorsundur kesinSon onayladigim ve eklediklerimden sadece birini biliyorum digerleri kim.acep
M.o bayan saglikci 4 kisi ekledi beni henuzTabi ki olur neden olmasin tesekkur ederim
Dogru dogru
Maskeli ekleyen ben
Ac ac
kim kaldi eklenmeyen
Ben de öyleyimHahahahaa ven insta cok kullanmiom ozurluyum resmen ondan sanirim
Ada yazan benimSon onayladigim ve eklediklerimden sadece birini biliyorum digerleri kim.acep
Uyusun bence uyandırma.kendi uyanır acıkınca.sansliysan geri uyur.yoksa iki saat oyalanir en cokOğlum 5ten beri uyuyor kaldırsam mı sabaha kadar devam eder mi bilemedim, ilk defa böyle yaptı
Benm oğlumda ilk defa 7 den beri uyuyor kıpraşıyo geri uyuyo bende yttım bakalım gece uğraştrmaz inşallahOğlum 5ten beri uyuyor kaldırsam mı sabaha kadar devam eder mi bilemedim, ilk defa böyle yaptı
Uyandırma uyanınca emzirir yatırırsın. Uyumazsa biraz yorar tekrar emzirir uyutursunOğlum 5ten beri uyuyor kaldırsam mı sabaha kadar devam eder mi bilemedim, ilk defa böyle yaptı
İşte gecenin bi yarısı uyanır da geri uyumazsa diye uyandırsam mı dedim ama doğru en fazla 2 saat uyanık kalır sanırım gece gece.Uyusun bence uyandırma.kendi uyanır acıkınca.sansliysan geri uyur.yoksa iki saat oyalanir en cok
Uyanırsa emzir karanlıkta devam etsin uykuya bende iftardan geldim Adayı uyutuyorumBenm oğlumda ilk defa 7 den beri uyuyor kıpraşıyo geri uyuyo bende yttım bakalım gece uğraştrmaz inşallah
Bol uyku olsun bebişlerimize bu gece inşallahUyanırsa emzir karanlıkta devam etsin uykuya bende iftardan geldim Adayı uyutuyorum
5 dk sonra unuturum hangisiydi. Ya da karıştırırım. Çocuk olalı kafam çalışmıyor.Doğru kişileri ekledim de kim kimdi bi kafa toparlayayım
Seninki de gece uyumuyordu değil mi ? Benim de 7 de yattı gece allah sabır verir inşallahBol uyku olsun bebişlerimize bu gece inşallah