How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de doğduğundan beri kullaniyorum.Alisti artık sesine.Gece de gündüz uykusunda da kullaniyorum.Su an göbüş ile bacak hizasına koyuyorum ki hareket ettiğinde aktiflessin diye.Ve açık net şunu soyleyim.Yaptigim bebek alışverişinde en aktif kullandığım şey diyebilirim.Ama şu var doğduğundan beri kullandığım için etkili olmuş olabilir.sonradan etkisi olur mu onu bilemiyorum.supurge sesi uykusunu uzatıyorsa hiç düşünme al derim
Aldm ztn tam da supurge sesi uyumasina yardim ediyo diye fark ettigim icin. Daha gecenlerde evde supurge calisirken bi sakinledi gbi geldi sonra supurgeyi acik biraktm o sekil uyuttm ama uyandi mi uyaniyo yani uyumasini kolaylastirdi gunduz ama uyku suresini uzatmamisti. Gecenlerde de uyumadi uyumadi 9dan 12ye kdr 5 6 kez uyandi bu gece bize uyku yok derken spotifydan beyaz gurultu acarak uyuttm. Bunun uzerine budizz aldm iste ilk kez dun calistirdm ama dun yine cok uyandi budizz bi ise yaramadi her uyandiginda calistirdm sensoru ama aglamasini durdurmadi. Ben de isikenerjinin dedigi gibi o uyurken yaninda calissin bzm seslerimize sicramasin dye simdi calistirdm bi de o oyuncaga alissin ileride uyku arkadasi olaeak onu bilsn diye yanina biraktm

Seninki de gece uyumuyordu değil mi ? Benim de 7 de yattı gece allah sabır verir inşallah
Benmkinin gözler kapalı geceleri ama mık mık sesler çıkarıyor öyle oluncada bende ona bakmaktan uyuyamıyorum 😂 7 iyi bi saat en geç 8 de yatırın diyolar gece uykusuna bizim bazen 6 oluyor o zaman erken kalkıyo işte

Nasıl buluyorsunuz birbirinizi😂
Maskeli ben🤣🤣
Ayy çok özendim size 😂
Gel canim sende eksik kalma
Aklıma başka fikirler geliyor 🤫
Iyi olur🤣🤣
İfşalanmakla ifşalanmamak arasında gidip geliyorum 😂
Bizden kotuluk gelmez🤣🤣
Kaynana dedikodusu yapmayız artık napalım 😂😀
Dedikodu daha sarar simdi🤣

Back